Обидно е разбира се , розовите ни приятелки как се обиждат , когато ги изписваме цска , а не ЦСКА .Все пак това е президентът на БФС , както ще е обидно и да наричаш президента на Репиблика България Мистър Бийн примерно .warhead написа:hellyeah написа:"Драма в централата няма"
Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов коментира успеха на Лудогорец в Шампионската лига.
Разградчани се класираха за третия кръг на надпреварата, след като надделяха с "класическото" 3:0 над Слован Братислава и чакат следващия си съперник.
Ето какво коментира Михайлов, който не пропусна да обсъди и належащите проблеми на родната ни футболна централа:
"Важното е, че отборът продължава. Разумна, резултатна игра, която нямаше как да не доведе до краен успех", заяви Михайлов, който седеше плътно до собственика на Лудогорец - Кирил Домусчиев, по време на мача днес.
"Много напрежение, много проблеми и при тях, но виждате, че се справиха.
При нас ли? Няма проблеми с БФС. Всичко е наред. Така или иначе ще има конгрес през тази година. Зложелателите ни просто, по без да искат, май увеличиха мандата ни предсрочно.
Сега съдът ще избута нещата по-напред от очакваното и това е. Няма драма".Хайде нека плюенето започне сега, троловете да се включват , нали имаше тема за най-големите тролове във форума на ГОНГ .Чудя се само , защо за употребата на думи като "четирибуквие" ,"прасе", "цеца панчаревска" и т.н. , потребителите получават бан , а за "перука","перуци","фелаини" такъв няма ?
Фелайни е обидно???
Автора мини на по-силни лекарства от тия къде вземаш сега няма полза!Такива като тебе фенове на Боби и др. такива като него най-вероятно и на Волен се кефиш са безнадежден случай нелечимо е!
Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС
“Не купувам от Lafka”
Ей,милка,обидно е престъпното управление на твоя любимец ! Искате или не - ИЦО ще е президент !
M'bolhi написа:Ей,милка,обидно е престъпното управление на твоя любимец ! Искате или не - ИЦО ще е президент !
Кой е този Ицо и от какво разбира ? Утре ако отвори зъболекарски кабинет , ще отидеш ли да си лекуваш зъбите при него ?
“Не купувам от Lafka”
M'bolhi написа:Ще води Северното крило в Софийския затвор!

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
hellyeah,Кой е ИЦО можеш да пипиташ цял свят,а кой е Фелайни можеше да попиташ само Мишел Платини! Не знам Ицо какво разбира,но разбрах,че Фелайни нищо не разбира. Е,разбира едно,което Ицо не разбира - уреждане на мачове
Доньо,ти мисли! Едва ли Ицо ще се справи по-зле от ония.

Доньо,ти мисли! Едва ли Ицо ще се справи по-зле от ония.
M'bolhi написа:Доньо,ти мисли! Едва ли Ицо ще се справи по-зле от ония.
Ама то и комшията Харалампий сигурно разбира повече от Перуци ... тва значи ли, че е евентуален наследник на трона на перуките?

Решено! Градев ПРЕЗИДЕНТ 

M'bolhi написа:Решено! Градев ПРЕЗИДЕНТ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jZJ3wXI7vk0[/youtube]
Нека изберат мен за ПРЕЗИДЕНТ, обещавам да покрадвам по-малко от сегашните лапачи

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
и тоя е същия боклук като тия в парламента... измет комунистическа !!! живее си в неговия чалга свят и се чуди тия навън от какво се оплакват ??? 

Върни се в “Футбол - България”