Въпрос първи.На кой варненски отбор симпатизирате? - Черно море
Въпрос втори.Трябва ли да се построи стадион Варна, ако "Да" къде, ако "Не" защо? - Да !!! Има си място, просто трябва да го построят и да се ползва за спорта във Варна !
Въпрос трети.Ще го има ли и тази година Спартак ? - А дано. Само конкуренцията ражда качеството
Въпрос четвърти.Ще успее ли Гонзо да направи чудото и да класира маряците в първата 5-ца ? - Гради се изцяло нов отбор, ще мога да коментирам след първите 3-4 кръга
Въпрос пети.Трябва ли Инжистрой да се махне от управлението на Спартак, като предаде собствеността върху друго лице? - Не знам как стоят нещата при вас, но като гледам не са розови. Пожелавам на всеки отбор свестен собственик с амбиции
Въпрос шести.Подкрепяте ли действията на ТИМ-аджийте по отношение управлението на Черно море? - То действия почти няма. Както казах, иска ми се да имаме по всеотдаен собственик. Ако няма такъв, то ТИМ май са необходимото зло
Въпрос седми.Какво е вашето мнение за новия формат на българското първенство? - Иска ми се да се получи по оспорвано и интересно първенство. Ще видим ..
Въпрос осми.Колко далеч очаквате да стигнат родните отбори в европейските клубни турнири? - Ще изиграят по 2 мача и ще свият знамената
Въпрос девети.Определете с една дума представянето на националния отбор? - Добро
Няколко въпроса относно варненския футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Няколко въпроса относно варненския футбол
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Само ЧЕРНО МОРЕ !Разбира се,че трябва да се построи и стадион "Варна",и стадион "Тича",и "Коритото",и стадион "Локомотив",и "Младост"(той поне е готов) и във всеки квартал трябва да има спортен комплекс с няколко терена за малки и големи.Това разбира се засега е супер нереална мечта,но нали въпроса е "Трябва ли?".Надявам се "Спартак" да го има...и то в "А" група,за да го има и варненското дерби!Не знам до колко ще успее Гонзо,но му вярвам.Отбора в сравнение с Геновите миши стратегии е много променен във всяко отношение и то само в положителна посока.Не съм на ясно с вътрешните работи на "Спартак" и не е моя работа да ги коментирам.Дано се оправят.Не бива само да упрекваме ТИМ.Погледнете ситуацията в страната,пари за хляб няма.Знам че някой ще каже,да ама те са богати.Верно е богати са и то много,но ние не можем да знаем какво е действителното състояние на фирмите им и какви са им плановете.Ако не са те ще сме като "Спартак" и много други отбори в нашата слънчева татковина.Не е малко,че отбора е добре осигурен.В наши дни и особено в БГ никак не е лесно да се издържа отбор.Затова казвам,че това което правят не е малко.Не е много,както ни се иска,но кои сме ние дето искаме и сме все недоволни?Нека се погледнем.Вчера отбора излезе точно,както беше обявено в 18.00 часа на първа тренировка.Нямаше и 30 души(барабар с журналистите).Не искам да адвокатствам на ТИМ,но нека погледнем първо себе си.Помислете как пловдивските фенове посрещат отборите си.Имаше едно време един американски президент,дето беше казал:"Не питай какво е направила Америка за мен,а какво аз съм направил за нея!"Нека направим това,което трябва за отбора си и тогава да броим парите на ТИМ.Аз лично смятам,че на собствениците им липсва футболен хъс и интерес към отбора.Гонзо много направи в това отношение и раздвижва нещата...Е хайде и ние да му помогнем,това е нашата работа,нека да си я свършим и съм сигурен,че нещата ще се променят.Но ако си седим у дома и си чешем ашаците,нямаме право да говорим и да искаме.Формата ще го видим.Аз мисля,че цената на точките ще се вдигне.Пазарна икономика!В Европа измислените грандове ще се издънят и им го желая,защото с нищо не са заслужили участие в турнирите.Там няма да им свирят разни Пастички и Банички.Желая успех на "Лудогорец",а "Берое",ще ги подкрепям с цялото си сърце.Любо Пенев не знам,наследи късмета на чичо си ли?Или успява,защото много работи(спор няма),но много ме радва и обнадеждава!
САМО СПАРТАК ВАРНА!!!Всичко друго е без значение!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
Върни се в “Футбол - България”