Анкета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Re: Анкета!

Мнениеот sistera » 07 апр 2009 14:22

smash_the_reds написа:Искам да пусна тази анкета в този форум,защото са ми интересни отговорите най-вече на цесекарите.Тук няма провокация-моля гласувайте само за един от петте мача!
1.Спартак (Вн) - ЦСКА 0:2
2.ЦСКА - Сливен 3:0
3.Сливен - Спартак (Вн) 0:1
4.Локомотив (Мз) - Вихрен 0:1
5.Сливен - Миньор (Пк) 0:1
Кой е най-нагласен забравих да кажа..... :roll:

Локомотив (Мз) - Вихрен 0:1 този е 110%

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 07 апр 2009 14:25

smash_the_reds написа:
Armeeca31 написа:Защо, не сложиш някой мач на Левски ? А забравих, защото си Левскар !!!

Ако имаш предложение-кажи!Мачовете са само от тази пролет :shock:

Мисля, че ЦСКА съвсем нормално и закономерно биха тия два отбора... и кво нередно виждаш в победите с/у тях ? Нередни мачове, може да има но не и от отбори от първите в класирането а отбори от долната черга...
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 14:27

Armeeca31 написа:
smash_the_reds написа:
Armeeca31 написа:Защо, не сложиш някой мач на Левски ? А забравих, защото си Левскар !!!

Ако имаш предложение-кажи!Мачовете са само от тази пролет :shock:

Мисля, че ЦСКА съвсем нормално и закономерно биха тия два отбора... и кво нередно виждаш в победите с/у тях ? Нередни мачове, може да има но не и от отбори от първите в класирането а отбори от долната черга...

Тогава гласувай за някой от последните 3 предложения-има 5 варианта ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 07 апр 2009 14:27

PFC Litex написа:Приемете факта, че Вихрен, Пирин и Миньоро си направиха мачовете като гости и заслужено спечелиха. Така ще бъде отсега-нататък и на който не му харесва да се изнася от държавата. Нивото се дигна, вече 3-та поредна година. А това, че слепци като дедо Боре подозират всеки интересен ход на първенството и смяна на върха е извън коментар. 8-)
Ти няма ли да си изпълниш заканата и да се откажеш от функциите си на модератор?Разбери ме правилно,нищо лично нямам против теб,въпроса е принципен!Ако имаш мъжко достойнство,удръж на думата си.Недей да шикалкавиш като ония в парламента,не ти прави чест.Пак повтарям,няма нищо на лична основа,става въпрос за мъжка дума,затова обръщам толкова внимание на това.
Save Ukraine!

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 07 апр 2009 14:28

Аз гласувам за Локо Мз - Лефски 0:1
Изображение

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 07 апр 2009 14:44

Италия - Ейре е най-съмнителния мач !!! ;)
Изображение

BlueS

Мнениеот BlueS » 07 апр 2009 14:48

цдна е толкова слаб в момента, че само с купени мачове може да издържи домача с Левски и за да ги довършим, лошото е и че съдийте им помагат всякак, въпреки всичко това и въпреки че СМЕ САМИ срещу всички Левски ще е шампион и тази година и следващата и по-следващата, а чорбата само ще гледа и ще реве :twisted:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 апр 2009 14:54

Нали вие/модераторите/искате имената да се произнасят точно,без ирония...та кой "дедо Боре" визирате,модераторе!?Той е от тези,които бележеха през 1994 на Световното,така че моля за уважение!А колкото до заверата с/у Левски тя е налице,независимо какво се говори,ФАКТ Е!!!Сега ще видим Миньоро в ролята на кроткото агънце,хайде тогава пак ще говорим!Не забравяй,че и вас ви чака мач с ЦСКА/виж как точно и без ирония ги назовавам ;) /като ви резнат и вас,тогава друго ще запеете/освен ако емблемата на Литекс не червенее повече от обичайното/надявам се Мъри да не го допусне...Ще видим!

Извини ме за невежеството,но би ли ми разяснил каква е заверата?Дай ми точно тия мачове,за които смяташ че има някаква завера срещу Левски!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 07 апр 2009 14:56

Пълни глупости пишеш, BlueS

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 07 апр 2009 15:15

Armeeca31 написа:Италия - Ейре е най-съмнителния мач !!! ;)

Някой от вас да видя белег на лицето на О`Шей ? ;)
И аз гласувам за Италия - Ейре
но и Локо Мз - също заслужават

Върни се в “Футбол - България”