Липсва ли Пирин Благоевград на А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Липсва ли Пирин Благоевград на А група?

Мнениеот Безкомпромисен » 01 май 2013 21:13

Срамно е да има град наименован на националния предател Димитър Благоев - комунистически престъпник и терорист, конйто заявява следното "Аз не съм българин, аз съм македонец от Загоричане"! Истинското име на този иначе хубав град загрозен от комунягите е Горна Джумая!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 01 май 2013 21:43

Ивайло Лудогорец написа:Липсва .. винаги скачаха на грандовете :) . Това актуална снимка ли е ... наистина терена изглежда перфектен.

След терена на стадион Герена и стадион Васил Левски този е най-добрият .[offtopic]Изображение[/offtopic] Снимката е от преди няколко часа .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 май 2013 21:45

Ивайло Лудогорец написа:Липсва .. винаги скачаха на грандовете :) . Това актуална снимка ли е ... наистина терена изглежда перфектен.

Да от 2013 година е.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 май 2013 21:50

Не.Липсват ли Хебър, Бдин, Марица?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 01 май 2013 21:54

Пирин естествено заслужава уважение заради школата си, която е изкарала десетки класни български футболисти. При сегашното състояние на отбора обаче не виждам какво може да прави в А група. Просто отбора няма класа за там.

Безкомпромисен написа:Срамно е да има град наименован на националния предател Димитър Благоев - комунистически престъпник и терорист, конйто заявява следното "Аз не съм българин, аз съм македонец от Загоричане"! Истинското име на този иначе хубав град загрозен от комунягите е Горна Джумая!

Явно не знаеш, но точно комунистите направиха красивия център на града в началото на 80-те години. Относно името турското Горна Джумая има уникално тъпо и грозно звучене, така че по-добре Благоевград.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 май 2013 21:59

На никого не липсват.Няма как да стане един напълно обезличен и слаб отбор който е на 11 точки от 1-вото място в Югозападната В група да липсва на А група.Едва ли и те се знаят дали са Пирин,Македонска слава,Перун или някой друг отбор.Има два Пирин-а които в момента са много над тях-тези от Гоце Делчев и Разлог.Факт.Мястото на Пирин Благоевград е във В група,нека си кретат там.

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 01 май 2013 22:02

Безкомпромисен написа:Срамно е да има град наименован на националния предател Димитър Благоев - комунистически престъпник и терорист, конйто заявява следното "Аз не съм българин, аз съм македонец от Загоричане"! Истинското име на този иначе хубав град загрозен от комунягите е Горна Джумая!

Димитър Благоев е бил социалдемократ а не комунист ! Коментарът е неуместен !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 май 2013 22:08

kiririki1 написа:

Тесен...социалдемократ...Много тесен. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 май 2013 22:12

фифи перото написа:
kiririki1 написа:

Тесен...социалдемократ...Много тесен. :lol:

:lol: :lol: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 май 2013 22:18

Що за въпрос.Естествено че липсва.Малчовци,по времето на тоталитаризма,Пирин и Берое бяха едни от малкото отбори които бяха под обинска собственост и противодействаха на синьо-червената мъгла.Бяха наказвани за това,но имаха школи на които измислените комунистически грандове бяха потребители.Смешно е.Бяха времена в които ако не си сателит на Левски или ЦСКА си вреден.Друг е въпроса че тези ,,гиганти'' на властта направиха шампион Берое през 1986г.Страх ги беше от конкурентният отбор на канарите.Бърза справка.1984г старозагорци едвам се спасяват от изпадане,а след като стават шампиони,отново са пред угроза от влизане във Б група.Ботев Пловдив е обявен за шампион,а в последствие се бори за медали със Витоша и Средец.Ядяхме им кашкавала и им пиехме водката на шопите.Пирин липсва на всеки неутрален фен.

Върни се в “Футбол - България”