Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

мили

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот мили » 26 апр 2013 22:29

Да, прави сте да се гордеете като столица на футбола в България. Имате прекрасна публика. И в друга тема бях писал, че обожавам двата пловдивски гранда. Играят футбол, ставали са и шампиони. Най-вече са ми симпатични, защото феновете им не са арогантни, като някои, които вадят маймунски звуци, скандират "цигани", "турци сте", хвърлят бомбички и ракети върху мирна публика и деца. Бият се с "пумаци"(думата е от тяхната реч), правят автопроизшествия по пътищата.
Не искаме войни по стадиони и пътища.
Развивайте се в положителна посока, защото ние от другите футболни центрове харесваме да сте футболната столица на България.
Не съм от Пловдив.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2013 22:33

мили написа:Да, прави сте да се гордеете като столица на футбола в България. Имате прекрасна публика. И в друга тема бях писал, че обожавам двата пловдивски гранда. Играят футбол, ставали са и шампиони. Най-вече са ми симпатични, защото феновете им не са арогантни, като някои, които вадят маймунски звуци, скандират "цигани", "турци сте", хвърлят бомбички и ракети върху мирна публика и деца. Бият се с "пумаци"(думата е от тяхната реч), правят автопроизшествия по пътищата.
Развивайте се в положителна посока, защото ние от другите футболни центрове харесваме да сте футболната столица на България.

Каква футболна столица е Пловдив :o ... да имат публика, все пак там до такава степен се делят на Ботев и Локо, че ви е бедна фантазията, един вид спортен град са, но чак пък футболна столица..........

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 26 апр 2013 22:34

Teo написа:Тая тема за какво я пускате изобщо преди ''Мача на България'' известен още като ''Вечното Дерби'' :!: Утре на цяла България ще им бъдат насочени погледите към ''Мача на България'', дори и феновете на други отбори имат симпатии към един от двата най-успели отбора у нас. Така че момчетата и момичета, без да се обиждате, но градското дерби на град Пловдив е много далече от нашето и не мисля че може и да се промени това някога. ;)

Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 26 апр 2013 22:35

1 Ботев Пловдив 111900 10172
2 Берое 55050 4587
3 Локомотив Пловдив 54830 4569

това е топ3 по посещаемост,и това го казва не кой да е а шопски сайт,двата хартиени гранда отдавна ги няма на фенската карта,останали са им само маститите "журналисти" от говедарик,лейди гага и т.н подобна паплач,съдии,бфс и държавната помощ.Днес чета,че на мега великото дерби Левски-Цска били продадени 2000 билета.Това ли е отбора на народа,това ли е червена България,това ли са?????за справка за Ботев-Литекс са продадени над 10 000 билета досега

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 апр 2013 22:36

мили написа:Да, прави сте да се гордеете като столица на футбола в България. Имате прекрасна публика. И в друга тема бях писал, че обожавам двата пловдивски гранда. Играят футбол, ставали са и шампиони. Най-вече са ми симпатични, защото феновете им не са арогантни, като някои, които вадят маймунски звуци, скандират "цигани", "турци сте", хвърлят бомбички и ракети върху мирна публика и деца. Бият се с "пумаци"(думата е от тяхната реч), правят автопроизшествия по пътищата.

Малко ги идеализираш. Черно-белите викат "Турци сте". Вярно, че не хвърлят бомбички по хора от публиката, но хвърляха по футболистите на финала за Купата. Обаче се сещам, че на два пъти съм влизал през техния сектор (и не само аз, още много фенове на Лудогорец) на финалите в Бургас и от това не произтекоха абсолютно никакви проблеми.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 26 апр 2013 22:36

Пловдив е най-футболният град в България, Локо Пловдив - Ботев е в пъти по-интересен мач, отколкото Левски - ЦСКА.
Приятна вечер
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2013 22:38

pesho_1913 написа:Пловдив е най-футболният град в България, Локо Пловдив - Ботев е в пъти по-интересен мач, отколкото Левски - ЦСКА.
Приятна вечер

тцтцтц то и Локо Сф - Славия също е по-велико от Вечното Дерби, прав си.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 26 апр 2013 22:41

pesho_1913 написа:Пловдив е най-футболният град в България, Локо Пловдив - Ботев е в пъти по-интересен мач, отколкото Левски - ЦСКА.
Приятна вечер

Интересен,но за пловдивчани :mrgreen:

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 26 апр 2013 22:41

има само едно дерби което се нарича ''Вечно'' Цървена звезда-Партизан
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 26 апр 2013 22:43

Teo написа:
Приятна вечер

тцтцтц то и Локо Сф - Славия също е по-велико от Вечното Дерби, прав си.

ами не си много далеч от истината,на мача Локо сф-Левски за купата,Локо сф имаха по-голяма агитка,на Левски-Берое ,Берое надвикаха Левски,а Цска-ей богу...жалки сте

Върни се в “Футбол - България”