Сливен-Миньор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сливен-Миньор
Днес, Миньор побеждава! В следващия кръг губи от ЦСКА! Таз врътка очакват сините фенове!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
L_Messi написа:kalo написа:L_Messi написа:Това с уговорените мачове не го вярвам. Локо Пд биха Сливен с гол в продължението (ако ще е уговорен мача, защо да чакат до 93мин.?!), загубата от Спартак е повече от логична на фона на играта, която показват двата отбора през пролетта. Освен това в Спартак е Симонович - човек, който познава много добре отбора на Сливен и най-добре знае как да го победи. А мачът в момента според мен се играе на 100%.
Вярваш,не вярваш,но нещата се получават все в полза на един отбор!
Виж, програмата на ЦСКА е така направена, че отборите, с които играе Сливен, после играят с ЦСКА. Така беше есента, така е и сега. Разликата е, че през есента Сливен играеха доста по-добре и печелеха точки, а сега през пролетта са слабички и падат. Левскар съм, но не приемам тези приказки за уговорени мачове.
Спомни си през есента какво се говореше за гостуването ни в Бургас, а пък какво стана накрая.
Локо Пд бие като гост и после пада от червените в Пловдив!
Спартак Вн бие като гост и после пада от познай кои във Варна!
Миньор бие като гост и после пада поднай от три пъти от кой като домакин!
Не стават ли много съвпаденията???

Незнам дали има нещо уговорено,но немога да разбера,защо след осем безобразни мача като игра и осигурени перфектни условия за подготовка,Лечков държи Дерменджиев още треньор.В момента Беласица играе сто пъти по добре от хита на есента,а Лечков е човек ,който разбира от футбол и би трябвало да ги е забелязал тези неща преди мен.Надявам се да не е това за което говорят всички,но май има нещо гнило.Не може отборът ти да не играе нищо, а ти да си доволен.
anri написа:Незнам дали има нещо уговорено,но немога да разбера,защо след осем безобразни мача като игра и осигурени перфектни условия за подготовка,Лечков държи Дерменджиев още треньор.В момента Беласица играе сто пъти по добре от хита на есента,а Лечков е човек ,който разбира от футбол и би трябвало да ги е забелязал тези неща преди мен.Надявам се да не е това за което говорят всички,но май има нещо гнило.Не може отборът ти да не играе нищо, а ти да си доволен.
Човека връзва бюджета за следващата година! Какво толкова те учудва?

hlucho написа:Днес, Миньор побеждава! В следващия кръг губи от ЦСКА! Таз врътка очакват сините фенове!
Да и ТИТАН АС са го нагласили

Звездите ми го говорят (а между другото какво по-логично от това Миньор да бие в Сливен, а ЦСКА да бие Миьор в Перник?)
kalo написа:Локо Пд бие като гост и после пада от червените в Пловдив!
Спартак Вн бие като гост и после пада от познай кои във Варна!
Миньор бие като гост и после пада поднай от три пъти от кой като домакин!
Не стават ли много съвпаденията???
Значи и Черноморец са в схемата, така ли? Айде моля ти се...
Taz написа:hlucho написа:Днес, Миньор побеждава! В следващия кръг губи от ЦСКА! Таз врътка очакват сините фенове!
Да и ТИТАН АС са го нагласили![]()
Звездите ми го говорят (а между другото какво по-логично от това Миньор да бие в Сливен, а ЦСКА да бие Миьор в Перник?)
Те са нагласили и ШЛ и УЕФА! Следващия сезон, зада играем финал Титан ще станат основният спонсор на ШЛ!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Ще нагласят Юнайтед да бие Интер като гост, а после Интер да си бие Барса 

хахахаха,
кое му е логичното?! Значи според теб е логично Миньор да бие в Сливен, а Цска да загуби там, Левски да направи равен?! Каква е тази логика?!
А не е ли малко странно това, че Лечков освободи Симонович след една загуба, а сега са 5 или 6 поредни и няма никаква рокада. Ето това мирише!
кое му е логичното?! Значи според теб е логично Миньор да бие в Сливен, а Цска да загуби там, Левски да направи равен?! Каква е тази логика?!
А не е ли малко странно това, че Лечков освободи Симонович след една загуба, а сега са 5 или 6 поредни и няма никаква рокада. Ето това мирише!
- sedem_!_dva
hlucho написа:Днес, Миньор побеждава! В следващия кръг губи от ЦСКА! Таз врътка очакват сините фенове!
Аз поне не очаквам нищо, а само гледам какво става на терена... Ама жалко че изпуснах да заложа двойката, че имах работа допреди малко, а в Събота и вчера забравих, но мача ви в Перник няма да го пропусна, дано да дадат поне 1.5 коефициент в Еврофутбол, че да намажеме пак нещо, както от Варна и Пловдив.

NON MOLLARE MAI
Върни се в “Футбол - България”