“Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dzhambov

Re: “Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н

Мнениеот dzhambov » 12 мар 2013 20:45

Въпрос на време,още когато ви взеха стадиона беше началото на края.Жалко ако стане все пак.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 12 мар 2013 20:46

С удоволствие ще им изгледам последния мач в неделя и ако е така ще отворя бутилка Moet & Shandon - специална резерва да го полея .
Знам какви ще бъдат последващите постове , но ми дреме защото съм искрен и казвам какво мисля и не искам да лицемернича с постове от рода : " Това е жалко за целия футбол .... ", " Внимавайте защото на всеки може да се случи ..." и т. н.
Аз ще съм много радостен ако това се случи ! Това обаче беше предизвестено с падането на Б.Б. Знаете ли колко го интересува Вальо Златев футбола въобще ??? Ами точно никак ! И сега когато няма кой да му наложи да изкара кинти и то не заради друго , а за да се осигурят гласоподаватели за ГЕРБ , бай ти Вальо се освобождава от този неприятен ангажимент .
Големия губещ обаче от тази ситуация , разиграла се в последните месеци обаче е Черноморец , защото защитавайки монополните интереси на Лукойл , държавата не допусна новия силен съдружник в Петрол холдинг . Нали се сещате , че силен Петрол холдинг не е в интерес на най-големия спонсор на ГЕРБ Вальо Златев .
А закриването на зелените е логична развръзка , за мен щастлива !

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 12 мар 2013 20:52

[offtopic]Ти напиши още 1 такъв пост и си пази задника по улиците[/offtopic]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 мар 2013 20:54

Не мисля, че обществеността в Бургас и тамошния бизнес ще допуснат подобно развитие на нещата. Искренно се надявам догодина да имаме две гостувания на Лазур - един от най-хубавите стадиони в България.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 мар 2013 21:01

На мен ми е по-интересно ,защо тази декларация излаза сега , а не преди да е започнал полусезона .
Поредният блъф от страна на "съгражданите" с цел привличане на вниманието и Общината отново да налей кинти в тази бездънна яма Нефтохимик . Как този отбор с богати собственици , спонсориран от ЛукОйл и Общината постоянно е в финансова несъстоятелност никой в Бургас не може да си обЯсни . Ръководителите ли му са некадърни , парите ли отиват другаде.. кой знае , но фактите са такива .
Филипов ,мегадилъра на желязо ,сега ще има удивителния шанс да си измие ръцете с липсата на пари и абдикация от ЦЕЛТА А трупа на България .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

urkoto

Мнениеот urkoto » 12 мар 2013 21:03

Абе тя държавата е в руини, че Нефтохимик ли няма да е.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 12 мар 2013 21:05

[offtopic]Така лиии?А я кажи на вашия отбор колко са му дълговете,колко от тях са към общината,отколко време реално сте на фотосинтеза?При положение,че вашия отбор е една схема за пране на пари къде въобще се обаждаш.А най-наглото бе как плешивия не искаше да пуска отбора на Лазур,нищо,че много добре знае,че парите за наема ги дава общината,с каква ли цел го е направил??[/offtopic]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 мар 2013 21:10

mazut написа:[offtopic]Така лиии?А я кажи на вашия отбор колко са му дълговете,колко от тях са към общината,отколко време реално сте на фотосинтеза?При положение,че вашия отбор е една схема за пране на пари къде въобще се обаждаш.А най-наглото бе как плешивия не искаше да пуска отбора на Лазур,нищо,че много добре знае,че парите за наема ги дава общината,с каква ли цел го е направил??[/offtopic]

не ми са влаза в безмислени спорове .. просто ти казвам ,че пак ще Ви отпуснат поредната субсидия и много шум за нищо
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 мар 2013 21:13

Пак ли Святкавица в А група...Нашите първите 3-4 кръга от Б група като не продаваха мачове се видя че са един много хубав отбор с добра игра но тотото си каза думата. Яд ме е че при проблемите на Спартак и Нефтохимик Шумен можеше да се намеси в борбата за А група.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2013 21:14

mazut написа:[offtopic]Ти напиши още 1 такъв пост и си пази задника по улиците[/offtopic]

[offtopic]mazut. Ей точно тази агресия отблъсна много хора от идеята Нефтохимик.
Отговори му, както подобава, ама с "пази си гъза на улицата" си сваляш сам гащите.
Все пак дано си имаш идея, на кого го казваш това де ?
Това е един човек от бизнеса в Бургас и такива, като него могат да развържат кесиите си...Явно Ел Греко няма да даде и лев
за Нефтохимик, но те моля друг път, когато пишеш офтопици не презумпирай насилие, че риеш прах на гърба и в никакъв случай не
помагаш на клуба си.
Иначе. Според мен от загубата на един клуб, който и какъвто и да е в БГ никой не печели. Няма да изпадам в излишна куртоазия, но искрено се надявам нещата да се оправят и в частност футболът в градът ни да продължава да живее...Спасението е в едрия бизнес в града ни. Лук-ойл, мук-ойл са само плява. Руснака от футбол не се интересува. Няма ли, кой да го натисне пари няма да извади, а и да извади ще бъдат мимолетни средства. С такива пари - футбол - йок.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”