Спрете с простотиите с ГУНДИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спрете с простотиите с ГУНДИ

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2009 21:52

ТОМАС ЛАФЧИС написа:ГУНДИ , МИР НА ПРАХА ТИ.
ЧОРБАРИТЕ НЕ СА ХОРА - ТЕ СА КЮРДИ , ЖИВОТНИ , ИЗРОДИ .....
ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА , И ЧУМАТА НА 20 ВЕК ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.....

Аз честно казано съм цскар,но да ни наричаш всичките цскари кюрди,животни и изроди,направо ме разсмя това как може един нормален човек да го напише! :D Колкото до Гунди,аз лично не съм имал възможност да гледам играта му,но знам,че той е бил едно нещо....ВЕЛИК! :)
П.П Колкото до темата аз мисля,че е безсмислена!Според мене не трябва да се обръща внимание на хора,които изричат името на Гунди само и само за да го оплюят!
Последна промяна от delqnski47 на 30 мар 2009 21:54, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 30 мар 2009 21:53

чума си ти смешнико, Гунди наистина е бил много добър футболист и всеки който разбира от футбол ще го каже, това че шепа хора които ходят на стадиона не за да гледат футбол а да си показват магариите и простотиите не означава че всички мразят даден играч на противниковия отбор, ти си от тия същите които споменах първи. КЕЛЕШ
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 30 мар 2009 21:57

Еми, ето един ярък пример, че всяко стадо си има черна овца......левскар с интелект на мравка :) И аз съм против публиката ни да скандира това, но това са 50 човека от София и ви съветвам да не им обръщате такова внмание, защото така само ги укоражавате !

H.K.
Контакти:

Мнениеот H.K. » 30 мар 2009 22:01

Влезте във форума на ЦСКА и ще видите ,че всички цскари са против тази песен,или поне където се пее за Гунди ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 22:11

delqnski47 написа:

Аз честно казано съм цскар,но да ни наричаш всичките цскари кюрди,животни и изроди,направо ме разсмя това как може един нормален човек да го напише! :D Колкото до Гунди,аз лично не съм имал възможност да гледам играта му,но знам,че той е бил едно нещо....ВЕЛИК! :)
П.П Колкото до темата аз мисля,че е безсмислена!Според мене не трябва да се обръща внимание на хора,които изричат името на Гунди само и само за да го оплюят!

Той ви обиди за това,че мразите Гунди и не го считате за велик играч.Плюс това вашата агитка има песен,която жескоко обижда Гунди и цяла БЪЛГАРИЯ.Не знам какви са тея "умници" измислили песента против Гунди.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 мар 2009 22:16

Дебилщина в най-буквалният смисъл на думата. Прочетох му коментара. Това не е нормален човек.... Той Господ ги наказва такива. На това се надявам!
За съжаление има една групичка от такива гамени наричащи се червени фенове. Хайде намерете някой червен фен със съзнателен живот от времето на Гунди, да каже нещо лошо за него!

Почивай в мир, Гунди!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 30 мар 2009 22:22

LSFC1914 написа:
delqnski47 написа:

Той ви обиди за това,че мразите Гунди и не го считате за велик играч.Плюс това вашата агитка има песен,която жескоко обижда Гунди и цяла БЪЛГАРИЯ.Не знам какви са тея "умници" измислили песента против Гунди.

Човек това са шепа малумници които нямат друга работа по цял ден и измислят подобни простотии, има ги и при вас има ги навсякаде, но това не значи че заради тази шепа кретени всички са еднакви, просто не слагайте всички под 1 знаменател, аз ти казвам гледал съм архивни кадри от мачове с участието на Гунди и ти казвам пак че е бил много добър, един от най-добрите играчи за всички времена и го уважавам, не само аз а и много други мислят като мен повече от гореспоменатите КЕЛЕШИ.
Няма да споменавам че и вие плюете публично срещу наши звезди като Стоичков например.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 мар 2009 22:25

Знам,че повечето армейски фенове са против последната песен на сектор Г за Гунди и тн.,но според мен тези,които са я измислили и я пеят трябва да бъдат линчувани,да не кажа обесени или екзекутирани.Най-голямата простотия е да оскверняваш по някакъв начин нечия памет,а те точно това правят.Ами тоя армейски фен изказал се по-горе защо не бие два шута на фена до него в сектор Г,който пее такива песни?Защо не ги изхвърлите от агитката,защо не ги спрете,нали сте против?Докато оная торба Дучето ви е знаменосец все такива мизерии и простотии ви очакват драги цскари,но така до никъде няма да стингете...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 30 мар 2009 22:35

Бижутера написа:Знам,че повечето армейски фенове са против последната песен на сектор Г за Гунди и тн.,но според мен тези,които са я измислили и я пеят трябва да бъдат линчувани,да не кажа обесени или екзекутирани.Най-голямата простотия е да оскверняваш по някакъв начин нечия памет,а те точно това правят.Ами тоя армейски фен изказал се по-горе защо не бие два шута на фена до него в сектор Г,който пее такива песни?Защо не ги изхвърлите от агитката,защо не ги спрете,нали сте против?Докато оная торба Дучето ви е знаменосец все такива мизерии и простотии ви очакват драги цскари,но така до никъде няма да стингете...

предполагам за мен говориш, ами защото човек сам носи отговорност за действията си и нещата които върши, аз не съм оотишъл на стадиона да ритам някой а да гледам мач, още по малко че те са организирана групичка от около 30-40 човека не съм ги броил и не ме интересуват, за разлика от тях и много други фенове съм нормален (умствено и психически) и съм много далеч от такива неща, а тия дето ги пеят тези простотии си е за тях тва са очукани от живота хора без всякакво бъдеще и развитие, живота ги е наказал достатъчно, не съм аз човека който може да въдвори ред по силов начин, отивам за друго на стадиона, не за това което са дошли ония.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 22:35

delqnski47 написа:Човек това са шепа малумници които нямат друга работа по цял ден и измислят подобни простотии, има ги и при вас има ги навсякаде, но това не значи че заради тази шепа кретени всички са еднакви, просто не слагайте всички под 1 знаменател, аз ти казвам гледал съм архивни кадри от мачове с участието на Гунди и ти казвам пак че е бил много добър, един от най-добрите играчи за всички времена и го уважавам, не само аз а и много други мислят като мен повече от гореспоменатите КЕЛЕШИ.
Няма да споменавам че и вие плюете публично срещу наши звезди като Стоичков например.

Аз не съм казал,че всички сте еднакви.
А за това,че плюем по Стоичков моля намери ми лог или песен,което доказва,че сме против Стоичков.Пък и за какво да го плюем? Той е прославил България по целия свят.Аз го уважавам както уважавам и другите ви "стари" звезди като Жеков,Костадинов и т.н .

Върни се в “Футбол - България”