Борбата за оставане в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Борбата за оставане в А група
Етър са пътници. Миньор с оглед на беъпаричието не се знае колко кръга още ще изкарат. От кандидатите за другите двама изпадащи не ми се иска това да са Ботев Вр. и Берое. Цпоред мен тодаджиите от Гоце Делчев трябва да са следващите, които да си вървят там от кадето са дошли. За четвъртото място безспорен фаворит трябва да е един анти-отбор, който отдавна трябваше да е във втория ешалон и само гнусните игрички на президента му и онова новоизлюпено продажно говедо Иво Тонев го спасяваха години наред. На всички които са се докоснали по какъвто и да е начин до Локомотив Сф през годините на ерата Гигов трябва да им се забрани със закон не само да се занимават а изобщо дори и да мислят за футбол!!!
Eтър ,Миньор ,Локо София и Пирин ГД.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Bartolomej
- Контакти:
Аз не знам кои ще са отпадналите , но с оглед разположението им в България и отдалечеността от Бургас следва да са :
Миньор,Локо сф ,Монтана и Ботев Вр
само ,че най-вероятно няма да са те
Миньор,Локо сф ,Монтана и Ботев Вр
само ,че най-вероятно няма да са те
Последна промяна от Bartolomej на 02 мар 2013 21:24, променено общо 1 път.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Миньор няма да изпадне
изпадат МОНТАНА,ЕТЪР,БОТЕВ ВРАЦА и ПИРИН ГД

изпадат МОНТАНА,ЕТЪР,БОТЕВ ВРАЦА и ПИРИН ГД
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
sandi74 написа:Както всички знаем през този шампионат от А група ще отпаднат 4 отбора и борбата за оставане в групата обещава да бъде повече от интересна като в нея са замесени цели 9 отбора намиращи се в класирането от 8-мото до 16-тото място.На 8-мо място след първия пролетен кръг е Пирин Гд с актив от 18 точки.След него в класирането са Славия с 17 точки,Ботев Вр и Черно море с по 16 точки,Миньор с 15.В зоната на здрача в момента са Берое 15 точки,Монтана и Локо Сф с по 12 точки и на последното 16-то място е Етър с 11 точки. Очаква ни много интересно боричкане за оставането на тези отбори в А група.Как мислите кои четири от тези отбори ще отпаднат през месец май в Б група?
Славия и Черно море не мисля, че ще имат проблеми за оставането в групата. Борбата ще е между Пирин, Ботев Враца, Миньор, Берое, Локомотив София и Етър, като Етър почти не виждам как ще се спасят. Монтана най-вероятно ще е вторият сигурен изпадащ, а за непопадане на останалите две места борбата ще е голяма. Локомотив София най-вероятно ще ги спаси единствено името и наложи ли се ще им се помогне по някакъв начин. Остават Пирин, Ботев Враца, Берое и Миньор, от тези 4 отбора Миньор е в най-тежко състояние, тъй като нямахме почти никаква подготовка и ни напуснаха много футболисти и ако се спасим ще е чудо, чрез публиката и духа на футболистите които останаха в отбора. От останалите 3 отбора най-вероятно изпадащият отбор е Пирин, които имат 18 точки, но мисля, че няма да издържат на темпото и няма да успеят да повторят представянето си от есента. Ботев Враца и Берое са на едно ниво и шансовете им за спасение са еднакви, но ако футболистите на Миньор успеят да сътворят чудото и да се спасим, то един от тези два отбора ще изпадне.
Така, че моята прогноза за изпадащите е Етър, Монтана, Пирин и най-вероятно Миньор, а при добро представяне от наша страна и успеем ли да се спасим, тъй като се очакват още няколко футболиста да се присъединят към отбора, другият потенциален изпадащ поставям първо Ботев Враца и след тях Берое, като шансовете и двата отбора са еднакви.
Последна промяна от v.r.s. на 02 мар 2013 21:29, променено общо 1 път.
Надявам се,Локо Сф да е един от изпадащите тимове,не защото не ги харесвам,а точно обратното.Имат нужда от рестарт от събуждане,защото в момента са един жалък отбор без стадион,без терени,без юноши,без нищо ! Локо Сф,трябва да се освободи от Николай Гигов незабавно,може да е локомотивец и да обича отбора,но за толкова години не е направил нищо значимо.Локо Сф си остана с добрите спомени от Европа и това беше..
Етър и Монтана са сигурни според мен,остава някой измежду Ботев Враца,Локо Сф,Берое,Миньор Пк или Пирин ГД да ги последва.
Етър и Монтана са сигурни според мен,остава някой измежду Ботев Враца,Локо Сф,Берое,Миньор Пк или Пирин ГД да ги последва.
Аз и преди съм казвал, че първенството ни е толкова слабо, че за да останеш в групата се изисква не толкова кой знае каква селекция, колкото хъс и дух и да играеш на 100 % и резултатите сами идват. Просто защото скандалите и цирковете в нашите отбори са толкова много, че все се намират няколко отбора, които или симулират в мачовете или изобщо не искат да излизат да играят (като наште бойкотиращи миналия сезон). Та идеята ми е, че ако редовно им се дават заплати, отбора не изпада, просто защото играе с желание и хъс, което е напълно достатъчно за спасение, просто много отбори са голо вода, ето и защо Миньор със селекция от кол и въже както се вика за 2 дена направена ще видите че ще има достатъчно стабилни игри тая пролет. За мен само Етър са сигурни изпадащи. За другите не се знае, но ще бъдат три отбора измежду Гоце Делчев, Монтана, Локо СФ, Берое, Враца и Миньор. Надявам се да не е Миньор, и както казах по рано когато сме мислени за аутсайдери, точно тогава се избухвали най-много. Днес смени нямахме даже, някакви голобради юноши и въпреки това смачкахме Гоцето, това беше най малкото, с което се измъкнаха....
- petrof
- Контакти:
Тия дето се надяват Миньор да изпадне ще останат с пръст в устата. Въпреки че ни напусна почти целия титулярен състав от миналата година заради безпаричието пак направихме отбор. Нашата сила е пернишкия дух. При нас се играе на кръв и когато ножа е опрял до кокала сме най-опасни. Заради непримиримия ни дух и заради верните ни фенове съм сигурен че Миньор няма да изпадне
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- we are the champions
- Контакти:
Монтана направи добра селекция ако ще изпаднат то ще е заради Джамбаски.
Върни се в “Футбол - България”