Заслужава ли една съдийска грешка - 15 мача наказание ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Заслужава ли една съдийска грешка - 15 мача наказание ?

Мнениеот dunavfc » 04 дек 2012 15:44

Raoul_Duke написа:
dunavfc написа:Според вас нормално ли е ...

Не, не е нормално. Трябваше да го праснат до живот, та да се научат и другите платени подлоги дали да сядат на кьорсофри с поръчителите.

Точно така,за всеки сбъркан фал,тъч,засада да се наказва доживот,дори при 2 фрапантни грешки от страна на съдия в един мач да се наказва с екзекуция по особено тежък начин ! Накрая мачовете ще ги свирим ти и аз...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 дек 2012 15:45

THE G.A.M.E написа:Е да, ама тоя страничният действаше с умисъл, когато вдигна флага ...

Като видя, че Ванката нанася удар и вдигна, щото на всички бе ясно, че това е голов удар.
Ако беше вдигнал флага преди Цветков да играе с топката, както и да е ...
Щеше да мине оправданието - пасът летеше към човек в засада.

Ми като действа с умисъл-вън от футбола и това е. 15 мача и после какво-пак ще прави умишлени грешки, ама за някой друг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 04 дек 2012 15:47

dunavfc написа:
Raoul_Duke написа:

Не, не е нормално. Трябваше да го праснат до живот, та да се научат и другите платени подлоги дали да сядат на кьорсофри с поръчителите.

Точно така,за всеки сбъркан фал,тъч,засада да се наказва доживот,дори при 2 фрапантни грешки от страна на съдия в един мач да се наказва с екзекуция по особено тежък начин ! Накрая мачовете ще ги свирим ти и аз...

Ако искаш и медал да им дадем на подлогите,а?
Иначе за екзекуциите съм съгласен. Таско ще пасне като дялън камък на електрическия стол :mrgreen: Пък и го е заслужил отрепката.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 04 дек 2012 15:51

Изсилиха се, ама какво да се прави. Много натиск, много нещо. Такива грешки се правят всеки ден, имало ги е и в полза на Ботев. Но нека накажат двама-трима, да им дойде акъла в главата на другите олигофрени, които не виждат кристални ситуации. Айде, спорна да е, да я объркаш :)
Впрочем, и в европейските турнири се случва - Левски - Хайдук 99-та година е отсъдена засада срещу нападател на Левски, макар на ГОЛЛИНИЯТА да има защитник на гостите :) Те така. Наказания си трябват, 15 мача за съдиите са 3 месеца.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 04 дек 2012 15:54

Да заслужава, за да бъде правилния отбор на първо място, друг път да знае кой командва в България и никакви провинциални залитания

dunavfc написа:Според вас нормално ли е заради една грешка било от страничен или главен съдия,да бъде наказан толкова жестоко ? Нима,футболът е станал толкова фанатичен,че грешката на футболните съдии се приема,едва ли не,като опит за убийство ? Колко секунди ви трябваха на вас за да прецените,дали имаше засада на Цветков или не и за колко време трябваше да реши страничният съдия ? Колко мача наказаха страничният съдият на мачът Ювентус - Интер,който допусна фрапантна грешка,като не отсъди 100 % засада ? В Англия съм виждал,нечовешки глупости сътворени от съдиите,но никога не съм чувал,някой да е наказван за толкова дълго време.

Представете си от тук нататък как ще се развие кариерата на този съдия,след като заради 1 грешка е наказан за 15 мача...

ПП:Нямам никакво намерение да бъда защитник на съдиите,но когато виждам,че нещо е крайно несправедливо,не мога да го подмина с лека ръка...

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 04 дек 2012 15:55

Raoul_Duke написа:
dunavfc написа:
Raoul_Duke написа:

Ако искаш и медал да им дадем на подлогите,а?
Иначе за екзекуциите съм съгласен. Таско ще пасне като дялън камък на електрическия стол :mrgreen: Пък и го е заслужил отрепката.

И Георги Кабаков !!! ше го таковам и лаинаркото !!! някои гледал ли е репортай от мача Черноморец - Славия ? тоя нехранимаико отмени редовен гол за Бургас . Ситуацията беше следната .. центриране в нак.поле на славия от страна на Черноморец ... защитник на Славия играе с ръка .. спира топката ... но там нападател на акулите я открадва ВКАРВА ГОЛ !!! и господинчото КАБАКОВ отменя гола като свири фал за Славия уйкем игра с ръка е имало от страна на нападателя на Черноморец ... !!! Е НЯМАМ ДУМИ !!
Чиста дузпа .. да речем че е пуснал атаката да продулйи вкарва се гол и накрая го отменят барабар със страничния пред когото стана ситуацията и тои видя на 200% какво се случи !!! Мърши гадни подлоги такива !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 дек 2012 16:04

От едната крайност в другата!
Приветствам строгите наказания, но всичко прилича на един цирк, защото:
Наказаха Тасков, а в същото време твърдят, че дузпа по-скоро няма :shock: Значи или не искат да признаят, че има дузпа, или не знаят защо го наказват толкова сурово.
Търся ,търся и не мога да намеря данни Стефан Спасов да е наказван за това, че не видя отбиване с ръка от голлинията в срещата за Купата Ботев Пловдив - Лудогорец. Не намирам и данни Георги Йорданов и помощника му да са наказвани за фалшивата засада и неотсъждането на дузпа на мача от 15-ти кръг на миналия сезон ЦСКА-Лудогорец.
Единственото, което ми идва като обяснение е, че когато предстои смяна на ръководството в БФС наказанията се прилагат дори по-сурово, отколкото е необходимо, а през другото време се дреме...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 дек 2012 16:05

Това е простотия! 15 мача заради незачетен гол при ситуация, която е "има-няма засада" след гледане на повторения??? Това ако не е наказание на избирателен принцип, не знам какво е...Изведнъж станаха много принципни и сурови комисиите?!? Да не ми обясняват повече, че нямало значение кои отбори са замесени в конкретния казус и кои са заинтересовани от "правилното" разрешаване на същия! Това ако бе станало на мач Пирин ГД - Монтана, дали щяха да са същите наказания, или май въобще нямаше да се разисква? Както блажено се барат по топките и не виждат други къде повече, къде по-малко фрапантни издънки, изведнъж изкараха бойния чук и станаха мъже, раздаващи "справедливо" възмездие! Бре, да му се не види!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 дек 2012 16:05

[quote="dickinson"]Да заслужава, за да бъде правилния отбор на първо място, друг път да знае кой командва в България и никакви провинциални залитания

Лелеее, капицитет с 6 мнения рече и отсече!? И кой командва България бе "столичанин в по вече"?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2012 16:09

Заслужава доживот!

Хайде сега всички защитници на тия двамата чернодрешковци, които се спукаха да ги защитават, твърдейки, че няма дузпа и има засада, да си таковат таковата!

Върни се в “Футбол - България”