Да живее Черното тото

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: Да живее Черното тото

Мнениеот botev1921 » 24 ное 2012 18:03

Умопомрачителни тъпаци има тук. Не е гледал мача, но "знае" за черно тото. Аман от лупеняци. Ами като е черно тото, ти що не заложи, бе, гений?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 18:05

ralka_levskarka написа:
Red_Pride написа:тез какви обръщалки правеха с Левски :oops:

Още ли ви боли :o :lol:

не ... още ги разследват ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 ное 2012 18:07

BadBoy написа:
Predatori написа:Тия Локо Мездра са уникални- всеки техен мач е за учебник по черно тото. И за Купата се появиха и веднага "УНИКАЛНИ" резултати. Просто нямат равни, но "ВЕЛИКОТО" БФС си ги трае.

А този имаше ли го в тиражите на букитата или отново се пише по инерция?

Разбира се , че го имаше , това е купата на България , а не аматьорските групи . Явно не залагаш

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2012 18:45

BLUE CHAMPIONS написа:
Red_Pride написа:тез какви обръщалки правеха с Левски :oops:

Не знам за обръщалки, но знам как "тез" отказаха да правят черно тото с ЦСКА и се наложи да се плати на 50 глупака да нахлуят на терена и да прекратят мача :oops:

+1 :) А Дучето седеше доволен на скамейката и се хилеше като пу**а. Ама иди му обяснявай това на фенчето "червена гордост", просто няма да разбере... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 24 ное 2012 18:47

Като видях на полувремето по БНТ, че е 3:0, първото, което си помислих беше: " Тия Локо Мз не са реални!!!" Бях сигурен, че ще завършат 4:0 и ще играят продължения. Крайно време е да се намеси някой в тая работа! Срамота!!!

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 24 ное 2012 19:13

Абе много сте ми интересни :lol: Признайте си колко от вас са гледали мача днес? Колко от вас са били на стадиона и знаят за какво става дума? Колко от вас са гледали и предния мач които е бил в Мездра? Знаете ли изобщо как играят Калиакра и Локо Мз,с какви състави са играли и други такива важни подробности или само си пишете ей така колкото да се намирате в някаква работа? Хайде първо се поинтересувайте малко за гореспоменатите неща и тогава пишете глупости.А може би Арсенал и Рединг също е бил тотаджийски мач или пък Германия - Швеция а? Ако сте поклонници на Сашо Диков тичайте бързо към телевизора да ви облъчи с поредната доза кретения за купени и уредени мачове,че да се успокоите.Според вас кой от двата отбора - Локо Мз и Калиакра има сили да направи нещо в този турнир при положения,че сега схемата е и с два мача на разменено гостуване? Хайде отговорете ми! Или пък някой от другите отбори от по-долна дивизия.В турнира за купата има голяма разлика в класите като цяло и затова се вижда домакинското предимство,че има огромно значение и този мач е потвърждение - първия мач победа за Локо Мз с 4:0,в ответния мач победа за Калиакра.Големите резултати са традиция за този турнир.Ами Спартак Плевен и Черноморец? 9:0 за два мача - и там ли има тото? Да речем,че Локо Мз са сметнали,че са си осигурили по-нататък участие в турнира,подценяват мача,отиват с млади момчета в Каварна,домакините им тръгва играта и така.Ами вижте мача на Банско? По вашата тотаджийска логика...Или пък Силистра и Чавдар Етрополе? Тях защо не ги коментирате?Темата е абсолютно ненужна,не се казва нищо ново и интересно за хората във форума и предлагам на модераторите да се заключи понеже не виждам смисъл от нея.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 ное 2012 19:29

А защо не пуснете тема за "вересиите" които се връщаха днес на ст ."В .Левски"? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 ное 2012 19:33

Fulcrum написа:Абе много сте ми интересни :lol: Признайте си колко от вас са гледали мача днес? Колко от вас са били на стадиона и знаят за какво става дума? Колко от вас са гледали и предния мач които е бил в Мездра? Знаете ли изобщо как играят Калиакра и Локо Мз,с какви състави са играли и други такива важни подробности или само си пишете ей така колкото да се намирате в някаква работа? Хайде първо се поинтересувайте малко за гореспоменатите неща и тогава пишете глупости.А може би Арсенал и Рединг също е бил тотаджийски мач или пък Германия - Швеция а? Ако сте поклонници на Сашо Диков тичайте бързо към телевизора да ви облъчи с поредната доза кретения за купени и уредени мачове,че да се успокоите.Според вас кой от двата отбора - Локо Мз и Калиакра има сили да направи нещо в този турнир при положения,че сега схемата е и с два мача на разменено гостуване? Хайде отговорете ми! Или пък някой от другите отбори от по-долна дивизия.В турнира за купата има голяма разлика в класите като цяло и затова се вижда домакинското предимство,че има огромно значение и този мач е потвърждение - първия мач победа за Локо Мз с 4:0,в ответния мач победа за Калиакра.Големите резултати са традиция за този турнир.Ами Спартак Плевен и Черноморец? 9:0 за два мача - и там ли има тото? Да речем,че Локо Мз са сметнали,че са си осигурили по-нататък участие в турнира,подценяват мача,отиват с млади момчета в Каварна,домакините им тръгва играта и така.Ами вижте мача на Банско? По вашата тотаджийска логика...Или пък Силистра и Чавдар Етрополе? Тях защо не ги коментирате?Темата е абсолютно ненужна,не се казва нищо ново и интересно за хората във форума и предлагам на модераторите да се заключи понеже не виждам смисъл от нея.

Тук прочетох - " бла бла бла Според вас кой от двата отбора - Локо Мз и Калиакра има сили да направи нещо в този турнир при положения,че сега схемата е и с два мача на разменено гостуване? бла бла бла "
Да те го постигнаха , ден година храни ! :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 ное 2012 19:35

Букмейкърска къща от Сент Винсент и Гренадин сигурно е приемала залозите за този мач :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 24 ное 2012 19:38

DmG,няма смисъл да ти коментирам отговора...Това бла,бла,бла (според тебе) всъщност е същината на нещата ама нали знаеш - Не става само с ядене,трябва и акъл ;) Като толкова добре знаеш какви са нешата дай доказателства иди в прокуратурата,покажи фиш колко пари си заложил и тн. Защото иначе другото са празни приказки дето се правиш на интересен и нищо повече ;)

Върни се в “Футбол - България”