Мачовете по ТВ +
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Мачовете по ТВ +
Аз също имам ТВ+, а не съм на Булсатком.
КЗБулсатком! Тия нещастници няма да си ги вкарам никога, в къщата в Банкя бяхме на Булсатком и при гръмотевици и буря изчезваше сигнала.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
По Филм+HD също ще предават Лудогорец-Славия
Тоя вой се надига всеки път, когато Булсат купят права да излъчват нещо и след седмица всички мирясват. Разберете-след като една телевизия-хрантутница, чиято държавна субсидия е около 90м лева и отделно от това взима пари от реклами ѝ се свиди 1 милион за да вземе първенството, а в същото време ви залива с Ути Бъчваров, Денис и приятели и прочие идиоти, не би следвало да се сърдите на Булсатком, а на БНТ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И аз нямам намерение да минавам към тях заради два мача от родното първенство. Но мисля , че след като те са дали най-добра оферта няма за какво да се сърдим. По скоро трябва да се сърдим на други телевизии с национален ефир , които имат по-голям бюджет от Булсат и не са взели правата.
Интересно ми е заради тях ли мача между Черно море и ЦСКА ще се играе от 12:30 , армейските фенове ще трябва да тръгнат много рано , ако искат да гледат мача на живо.
Интересно ми е заради тях ли мача между Черно море и ЦСКА ще се играе от 12:30 , армейските фенове ще трябва да тръгнат много рано , ако искат да гледат мача на живо.
Нещо не мога да разбера...
В началото А група искаха 5 мильона за правата, а ТВ7 даваше 3,5 мильона. Как така стана,че бяха купени от фирмата на Батков, Домус и Титан за 1 мильон? И най-фрапиращото - Къде е бат Венци и защо не мрънка сега, а мрънкаше като му даваха 3,5 мильона?!
И защо БФС ги продава? Нали Перукан пита Нейков и той му каза,че не може БФС да продава правата си?!!
В началото А група искаха 5 мильона за правата, а ТВ7 даваше 3,5 мильона. Как така стана,че бяха купени от фирмата на Батков, Домус и Титан за 1 мильон? И най-фрапиращото - Къде е бат Венци и защо не мрънка сега, а мрънкаше като му даваха 3,5 мильона?!
И защо БФС ги продава? Нали Перукан пита Нейков и той му каза,че не може БФС да продава правата си?!!
nts_76 написа:Дано все пак здравия разум да надделее и повечето
срещи да вървят в национален ефир, а не по смотаната кабеларка на Булсатком!!
Според твоите представи за здрав разум как трябва да се проведе класирането на телевизиите, желаещи да излъчват мачовете от футболното първенство на България? Може би ТВ+ и някои други кандидати не трябва да бъдат допускани до участие?
Между другото защо наричаш ТВ+ кабеларка?
Сърдете се не на ТВ+ и Булсатком, а на телевизията, която живее от вашите данъци - БНТ. Която вместо да ви предава мачовете на любимите отбори, предава новини на турски.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Никой в България не е свикнал да плаща...Преди, когато не даваха мачове беше вой до небето защо не ги дават. Сега ги дават, но пък защо е по каналите на Булсат. Голямо плюене, голямо нещо. Който не иска антена - няма да гледа. Някой кара ли ви насила да слагате - не. Истинския фен е на стадиона да подкрепя отбора(който има възможност, разбира се). Навсякъде по света правата за първенства се държат от сателитни оператори. Едва ли в английския вариант на Гонг форума има тема против Sky или който там държи правата. Булсат дават и испанското първенство, дават и холандското, дават и първенството по баскетбол. Предприели са си една стратегия за развитие и налагане на спортни предавания и си я следват. Какво лошо?
И само да ви попитам - колко плащате за кабелна? Защото цените на Булсат не са никак космически. Но все пак всеки си има собствената истина.
И само да ви попитам - колко плащате за кабелна? Защото цените на Булсат не са никак космически. Но все пак всеки си има собствената истина.
Аз съм го казал,докато няма нет и телевизия за дадена сума няма да мина на Булсата.Като има интересен мач за мене ще трябва да ходя на гости на нашите или да се събираме пак някъде да гледаме мач.Просто много ще ми стане да отсъствам за мачове от нас.Иначе няма какво да се сърдите на Булсата,щом са дали по-вече кинта ще спечелят те.Само знам,че още се съдят със близу заради тези канали.Във Разград има още един оператор който вече предава Филм+,във преговори са за ТВ+,значи те си продават каналите,но явно искат доста висока цена и по принцип на много кабелни оператори не им се дават толкова пари.
-
- Контакти:
Който иска може да зповяда да гледа и мача Берое-Литекс във фенсайта на Берое.
Върни се в “Футбол - България”