"Стачката" на играчите на Миньор.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Жриците на любовта в "А" група !
Остави ги бе момче, за тях всичко е конспирация срещу техния отбор. Ако играят с юношите срещу Гоце Делчев, никой няма гък да каже.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Red_Pride написа:Домуса как не е дал някой лев
А добро утро !. Те пък Миньор много се напънаха срещу вас- ЦСКА. Второто полувреме май разхождаха фланелката, а щом и такъв като Станко Йовчев вкара два гола е ясна картинката. Просто тоя сезон на Миньор не им се играе и бойкотираха всеки мач(включително и онова умопомрачително 5:1 от Локо Пловдив)..и взеха точки от най-най дънните риби
-
тоя Милен Василев ли вкара гола на "Герена" пролетта че забравих вече?...а иначе мисля че дори да играят тези футболисти( според мен това е постановка на Миньор- блъфират за да заблудят Левски), ще ги бием, просто в момента Миньор са слаби, а го няма и Стойчо Стоев който наистина е един много кадърен треньор.
- Captain Stottlemeyer
Голямо грухтене откъм сектор "Г", голямо нещо - цели две теми по въпроса...
Интересно какво ли ще се случи, ако "Миньор" вземе че победи, или завърши наравно, което съвсем няма да бъде сензация!? Явно пак ще настане същата дълбока тишина, както след (не)засадата на Карвальо миналия кръг. Поживëм - увидим... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Точно Миньор така се нагъзиха на ЦСКА последния път, че и разни червени журналисти го признаха. Първото Миньор ги смазва, второто спират да играят. Даже и Станко Йовчев, дето не става и за окръжните групи, им вкара гол.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
А също така ми е интересно защо не коментирахте странният мач с ЦСКА, когато първото полувреме Миньор ги смаза, а второто не играхме нищо. Лошото е, че отбора остана без финансиране и стабилно ръководство и футболистите започнаха да си правят каквотоси искат. Така, че може и да е за добро това, че четримата титуляри няма да играят и вероятно тези които излезнат ще са мотивирани да се докажат, защото не са по-лоши футболисти от бойкотиращите, но им бяха резерви.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:тоя Милен Василев ли вкара гола на "Герена" пролетта че забравих вече?...а иначе мисля че дори да играят тези футболисти( според мен това е постановка на Миньор- блъфират за да заблудят Левски), ще ги бием, просто в момента Миньор са слаби, а го няма и Стойчо Стоев който наистина е един много кадърен треньор.
И аз така мисля. Никаква конспирация няма тука. Дадох пример и с бойкотите на Миньор срещу ЦСКА и Локо Пловдив, че дори и мижавата игра и срещу нас. А и го няма Чворович, слаба богу вече е при нас !

-
snakebite написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:тоя Милен Василев ли вкара гола на "Герена" пролетта че забравих вече?...а иначе мисля че дори да играят тези футболисти( според мен това е постановка на Миньор- блъфират за да заблудят Левски), ще ги бием, просто в момента Миньор са слаби, а го няма и Стойчо Стоев който наистина е един много кадърен треньор.
И аз така мисля. Никаква конспирация няма тука. Дадох пример и с бойкотите на Миньор срещу ЦСКА и Локо Пловдив, че дори и мижавата игра и срещу нас. А и го няма Чворович, слаба богу вече е при нас !. Твърда победа за Левски. Миньор са ми много симпатични , но тоя път няма да ви спрат..за наше съжаление..
а точно, забравих за Чворович който правеше подвизи на вратата

v.r.s. написа:percival написа:Пич въпроса е принципен ,за втори път в рамките на една година си "лягате" с различни партньори !
Има си начини ,като не искат да играят, то нека да ги уволнят дисциплинарно ! Ама не мисля ,че те не искат да играят ,по скоро е решение на ръководството ви .
Пич, тези бойкотираха тренировки на отбора и мача с Етър за купата. Така, че не е само мача с Левски и какво ще се случи с тях ще видим следващата седмица, може и наистина да бъдат уволнени дисциплинарно или ако имат основание да разтрогнат с отбора по вина на клуба.
Е, то ако наистина не им е плащано не виждам как могат да ги уволнят дисциплинарно. Тъпа работа точно преди мача с Левски.
terata написа:v.r.s. написа:percival написа:Пич въпроса е принципен ,за втори път в рамките на една година си "лягате" с различни партньори !
Има си начини ,като не искат да играят, то нека да ги уволнят дисциплинарно ! Ама не мисля ,че те не искат да играят ,по скоро е решение на ръководството ви .
Пич, тези бойкотираха тренировки на отбора и мача с Етър за купата. Така, че не е само мача с Левски и какво ще се случи с тях ще видим следващата седмица, може и наистина да бъдат уволнени дисциплинарно или ако имат основание да разтрогнат с отбора по вина на клуба.
Е, то ако наистина не им е плащано не виждам как могат да ги уволнят дисциплинарно. Тъпа работа точно преди мача с Левски.
Заради това съм написал, че или ще бъдат уволнени или ако не им е плащано ще имат основание да разтрогнат, но каквото и да е най-вероятно тези футболисти вече няма да играят за Миньор.
Върни се в “Футбол - България”