До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот Old_death » 04 мар 2009 17:46

Много точно казано,но не е задължително да е фен на Цска,тези на Левски или на другите отбори не са цветя за мирисане ;) Няма значение клубната принадлежност,а какво имаш в главата.За да ти се заключи тема,или да се изтрие,ИМА ЗАЩО!!!!!ТОВА,ЧЕ НЕ ТИ ОТЪРВА Е ДРУГ ВЪПРОС,НИЕ НЕ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ МОДЕРАТОРИТЕ ТУК ЦЯЛ ДЕН ДА ВИ ЧЕТЕМ(В ПО-ГОЛЯМАТА СИ СТЕПЕН) БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ТЕМИ :!: Така,че ,ако мислиш,че е лесно да си модератор,си сбъркал ;) И аз не бях доволен преди,но сега катознам какво е.....

Никога не съм твърдял,че работата на модераторите е лесна.Единственото,за което съм пледирал е да има еднакво отношение към пишещите тук.Не може да се подминават с безразличие приказки като говеда,чорбари,умри,покдлаждане на верска нетърпимост и пускане на провокативни теми,а същевремено да се налагат административни наказания за една въздишка.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 17:46

djonik написа:Две неща мога да кажа по повод на написаното, безкрайно дълго писмо. Щом видях, че е от привърженик на цска, нататък е бесзмислено да се чете...

1. Добре е да научиш правописа. незнаеш основни правила на българския

2. Като не ти харесва тук, интернет пространството е безкрайно. Създай си свой форум, има сайтове, къде ходят само цесекари. Хайде, аман от комплексирани хора.

Тук не става въпрос кои е левскар и кои е цесекар и т.н, а става въпрос, че модераторите се гаврят с потребителите и губят много посетители! Няма смисъл повече да пиша...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 мар 2009 17:48

Тук не става въпрос кои е левскар и кои е цесекар и т.н, а става въпрос, че модераторите се гаврят с потребителите и губят много посетители! Няма смисъл повече да пиша...

Явно си разбрал за какво става въпрос.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 17:50

Old_death написа:

Явно си разбрал за какво става въпрос.

Да така е, защото бяха ме баннали без причина...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 17:54

Тук не става въпрос кои е левскар и кои е цесекар и т.н, а става въпрос, че модераторите се гаврят с потребителите и губят много посетители! Няма смисъл повече да пиша...[/quote]

Ми не пиши бе :lol: Ако си мислиш,че ще се наредят 10 реда хора да те оплакват нещо си объркал мястото :lol: Много ви станаха претенциите :idea: Все недоволни,преди като имаше само 1 модератор защо бил само 1,сега като са много, защо са толкова много :lol:
Кажи с какво съм те обидил,че си ревльо ли?????Няма значение дали съм модератор или не,аз ще си казвам мнението,аз лично вечно недоволните им казвам лигльовци и ревльовци!Това,ако е обида не знам просто :lol: :P
Това,че не се мери с еднакъв аршин си се отнася до всеки модератор,не слагай всички под общ знаменател.Още нещо,ако си мсилиш,че е лесно цял ден да следиш темите,бъркаш.Няма как да не ти убегне нещо.А темата ти не знам каква е била,но ей така без нищо няма да се изтрие :idea:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 мар 2009 17:54

Нали за това става въпрос.Мълчанието няма да ни помогне.Векове наред ние като народ мълчиме и за това сме на тоя хал.И преди това казах,че свободата и демокрацията не се дават на готово!!!

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 17:58

Old_death написа:

Нали за това става въпрос.Мълчанието няма да ни помогне.Векове наред ние като народ мълчиме и за това сме на тоя хал.И преди това казах,че свободата и демокрацията не се дават на готово!!!

Еми човек нали виждаш какво казват модераторите " Като не ти харесва нещо не влизаи " Има ли смисъл повече да говорим :?:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 17:59

Еми добре,айде давайте съборете форума,както се казва,нали искате революция :lol: :P
Няма угодия на българина наистина.......

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 04 мар 2009 17:59

Добре де, защо на мен не е ми изтрито нито едно мнение? И ако някой ми каже, защото си левскар, нека първо да ми прегледа постовете и тогава да се изказва. Мислете какво пишете бе хора. Не знам на кой какви постове са трити, но определено откакто бяха назначени модераторите, започнаха да се спазват някакви правила и форумът се изчисти от вулгарни коментари по адрес на м.айките, дъщерите и т.н.

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 18:00

MORSKI написа:Еми добре,айде давайте съборете форума,както се казва,нали искате революция :lol: :P
Няма угодия на българина наистина.......

Как да се съберат те половината са баннати............ ДА не говорим, че от тия 60% са без причина в тоя списък...
Последна промяна от Апостола на 04 мар 2009 18:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”