Не виждам какъв е проблема около тази ситуация. Право на Бербатов е да избира отбор за който да играе и да приеме офертата на този кой му предложи най-добрите условия. Фулъм му предложиха най-доброто като заплащане и е нормално да играе за тях, все пак и парите са важни и който казва, че не е така е лицемер. Не мисля, че някой от пишещите тук ако има шанс да избира работа, би избрал да получава по-мако пари отколкото му предлагат от друго място за същата работа.
Също така и Танев не виждам да е направил нещо нередно след като се е извинил на ръководството но Фиорентина, той е мениджър и това е работата му. След като трансфера е пропаднал по този начин, съвсем нормално е да се извини, защото работи с тези хора и ще го прави и занапред.
Тук и при двамата не става въпрос за лакомия, а за бизнес.
Лакомника Танев плаче!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лакомника Танев плаче!
gentlemanxxx написа:Той остави националния заради такива като ВАС!!! Постоянно мрънкате и недоволствате..За това той каза, че не чувства подкрепа, защото само знаете да хулите и да мразите..Без значение дали е постъпил правилно, трябва да го подкрепим нали е българин..Нали се тупате в гърдите за големите родолюбци, а ревете защото бил преметнал 2 италянски отбора..Та чак и сте го намразили..Ако това момче се върне в националния ще е най-хубавото нещо случвало се на българския футбол от много време!!!!!!!!
Убеден съм, че всеки ден чете български форуми (и без това като не помирисва терен има доста време за това), но тактично изпуска тези на Юнайтед например. Сигурен съм също, че и докато беше в Юнайтед нито един английски джентълмен не е написал една лоша дума срещу него. Ако това момче се върне в националния, то ще е за мачовете с Армения и най-вече Малта. Да добави още някой безсмислен гол към рекорда, после ще се направи пак на обиден и ще напали с 200 към Лондон за да спасява за пореден път кариерата си в премиеркораба.
При положение ,че беше подписал с Фиорентина или Ювентус ,Пирин като клуб-майка на футболиста щеше да се обезпечи финансово за настоящия сезон.Но сега при този "вътрешен трансфер" бившите клубове на Бербатов не получават нищо, така че "лакомника" Танев изгуби възможността макар и косвено да помогне на Пирин.
gentlemanxxx написа:Той остави националния заради такива като ВАС!!! Постоянно мрънкате и недоволствате..За това той каза, че не чувства подкрепа, защото само знаете да хулите и да мразите..Без значение дали е постъпил правилно, трябва да го подкрепим нали е българин..Нали се тупате в гърдите за големите родолюбци, а ревете защото бил преметнал 2 италянски отбора..Та чак и сте го намразили..Ако това момче се върне в националния ще е най-хубавото нещо случвало се на българския футбол от много време!!!!!!!!
Оф това криворазбрано родолюбие ... има си някакви определени граници на поведение, на морал . Ако утре прегази някои с колата си пак ли трябва го подкрепяме , защото е българин
- Red Warrior
- Контакти:
Направило ми е впечатление, че Лъчо Танев не е довел нито един качествен футболист в ЦСКА. Само знаеше, да става агент на талантливите футболисти като Мартин и Стилиян и да печели от тях. Иначе за трансфера във Фулъм нещата са ясни - Митко има комплекс от "Господина от Лондон" и иска да заживее там.
А хейтърчетата ДГД!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Хм, направи ми впечатление само, че се извинява за "некоректните действия на агента и играча". По принцип всички страни по случая според мен трябва да излязат с официално мнение. Но пък да се извинява за действия на страни, с които е свързан доста?! Интересно, май всеки си пази паничката. 
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
като не дават пари какво пискат, в последния момент някой му дава по-добра заплата, трябва да е луд или говедо за да откаже
иначе във футболно отношение Фулъм си е чиста авантюра, особено без Дембеле и Демпси
дано не се върне във ведомственото отборче на БФС(говеда), това ще е голяма грешка от негова страна, лично мен ще ме разочарова, нищо не се е променило от времето на отказа му
иначе във футболно отношение Фулъм си е чиста авантюра, особено без Дембеле и Демпси
дано не се върне във ведомственото отборче на БФС(говеда), това ще е голяма грешка от негова страна, лично мен ще ме разочарова, нищо не се е променило от времето на отказа му
Бербатов е милионер,но не е голям играч,той си е типичен представител на "крайния"ни югозапад-хитър и лукав.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
MoNteSo написа:gentlemanxxx написа:Той остави националния заради такива като ВАС!!! Постоянно мрънкате и недоволствате..За това той каза, че не чувства подкрепа, защото само знаете да хулите и да мразите..Без значение дали е постъпил правилно, трябва да го подкрепим нали е българин..Нали се тупате в гърдите за големите родолюбци, а ревете защото бил преметнал 2 италянски отбора..Та чак и сте го намразили..Ако това момче се върне в националния ще е най-хубавото нещо случвало се на българския футбол от много време!!!!!!!!
Парите и славата развалят човека и Бербатов е идеалният пример за това!
Парите и славата НЕ развалят човека, те просто показват какъв си!!! Пример за това са Меси и Роналдо (не съм фен нито на Барселона, нито на Реал Мадрид) - да сте видели някъде Меси да се възвеличава, че е голямата работа и т.н. за разлика от Роналдо. В това отношение Бербатов клони към Роналдо. Аз лично предпочитам като футболисти двамата Петрови - много повече се раздават на терена от татко Барба, който просто имаше късмета и шанса да играе в един от топ-отборите в Европа.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Бижутера написа:Много ми падна в очите Барбуков след тая т.нар. трансферна сага. То бива човек да мисли само в парите, ама това неговото е върха на сладоледа.
Но народът си го е казал - човек може да избяга от селото, но селото никога няма да избяга от него. Барби ще си е с примитивен благоевградски манталитет докато е жив...
Нали не е минал през Левски и ви пада в очите!Голямо плюване пада от страна на сини девойки!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Върни се в “Футбол - България”