Ами бъркат, особено втория кръг в Бяла имахме отменен гол, много несвирени нарушения от страна на домакините, които трябваше много рано да останат с 10 души и т.н..
Със Силистра също направиха всичко възможно да изгубим точки с безумни засади и нарушения. Вчера трябваше да вкараме още 2 гола, но не успяхме заради някакви измислени засади, които само те си видяха. Слаби са съдиите и не режат само вас и няма да е последният път, когато ви ощетяват.
А какво да кажем ние миналият сезон - отнеха ни спечелени мачове в Тервел, Девня, Рапид и т.н..
Нелепо е да ни обвинявате, че сме в дъното на това.
Резултати и класиране в Североизточната "В" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Резултати и класиране в Североизточната "В" група
Най-слабата "В" група от всички, съдиите даже са на много добро ниво, в сравнение с отборите....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- DDFC_Supporter
- Контакти:
W84me написа:Най-слабата "В" група от всички, съдиите даже са на много добро ниво, в сравнение с отборите....
Колко мача си гледал от тая група бе капацитет???
САМО ДОБРУДЖА!!
Беше най-слабата В група до преди 3-4 години. Сега е на светлинни години пред Северозападната, където са 12 отбора и се доближава до Югоизточната.
По това, което виждам досега, повечето отбори играят страшно грамотен футбол и който и да влезе при професионалистите няма да изпадне същия сезон, гарантирам ви го!.
По това, което виждам досега, повечето отбори играят страшно грамотен футбол и който и да влезе при професионалистите няма да изпадне същия сезон, гарантирам ви го!.
DDFC_Supporter написа:W84me написа:Най-слабата "В" група от всички, съдиите даже са на много добро ниво, в сравнение с отборите....
Тая "В" група я гледам от 10 години, ти още беше с бяло по устата.
- DDFC_Supporter
- Контакти:
W84me написа:DDFC_Supporter написа:W84me написа:Най-слабата "В" група от всички, съдиите даже са на много добро ниво, в сравнение с отборите....
Тая "В" група я гледам от 10 години, ти още беше с бяло по устата.
Ххахаах, смешник, ми да прав си аз не съм наясно, ти като си я гледал аз съм гледал А и Б група с Добруджа...
САМО ДОБРУДЖА!!
DDFC_Supporter написа:Ххахаах, смешник, ми да прав си аз не съм наясно, ти като си я гледал аз съм гледал А и Б група с Добруджа...
Ами тогава за "В" група не ми говори.
Само за Информация Следващия Кръг, Дербито е
Добруджа (Добрич) - Дунав (Русе)
Крайния Резултат ще каже кой кого бутат
)
Крайния Резултат ще каже кой кого бутат
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- DDFC_Supporter
- Контакти:
Kerer написа:Само за Информация Следващия Кръг, Дербито е
Крайния Резултат ще каже кой кого бутат)
Крайният резултат нищо не означава, т.е. вие можете да си ни биете съвсем честно с 2-3:0, това няма как да значи че ви бутат..
САМО ДОБРУДЖА!!
sac longchamp pliage sFhwPP
tnOBYVgO sac longchamp pliage TAQdCstkTZ .. sDVjJSp http://achatlongchampsacensoldes.info
Върни се в “Футбол - България”