Относно ТВ правата
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- varanaDrago
- Контакти:
Re: Относно ТВ правата
Този кръг също ще е на тъмно
А както е тръгнало и цялото първенство
Дебелия Венци саботира всичко ,защото приходите от билети му са достатъчни 
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
-
ultrasblue
- Контакти:
vasko1 написа:favaca8888 написа:За тая година пичове забравете...който иска да гледа =) на стадиона и тва е.
+1
модератора да премести дискусията в другата тема, аман от всеки, който го мързи да ходи по стадионите и да си пуска теми за тв излъчването
Аман от разбирачи бе. Ти всеки мач, всяко гостуване си там нали? А като искаш да гледаш друг мач, кво правиш? Пак ли отиваш на стадиона?
-
drizhelev1
- Контакти:
Според мен клубовете трябва да плащат на някоя телевизия, за да излъчва мачовете. То на през юли - август цъфва истината за продукта който ни се предлага. Нямам никакво желание да гледам мачове със съмнително качество играещи се на полуразрушени стадиони.
BORN TO RUN
drizhelev1 написа:Според мен клубовете трябва да плащат на някоя телевизия, за да излъчва мачовете. То на през юли - август цъфва истината за продукта който ни се предлага. Нямам никакво желание да гледам мачове със съмнително качество играещи се на полуразрушени стадиони.
+1 По-добре не може да се каже.
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
GoingDown написа:drizhelev1 написа:Според мен клубовете трябва да плащат на някоя телевизия, за да излъчва мачовете. То на през юли - август цъфва истината за продукта който ни се предлага. Нямам никакво желание да гледам мачове със съмнително качество играещи се на полуразрушени стадиони.
Гледай си великото английско и си бии чикии на Шрек и компания, аз предпочитам "А" група, и има много хора като мен. А група може да е всякаква но си е наша, кур за чуждопоклонниците, не мога да разбера как може да сте фенове на чужди отбори....
Много правилно го каза...ама много.От къде им идва тръпката и аз не мога да разбера ? Като мазохистите и геиовете
ultrasblue написа:vasko1 написа:favaca8888 написа:За тая година пичове забравете...който иска да гледа =) на стадиона и тва е.
+1
модератора да премести дискусията в другата тема, аман от всеки, който го мързи да ходи по стадионите и да си пуска теми за тв излъчването
Аман от разбирачи бе. Ти всеки мач, всяко гостуване си там нали? А като искаш да гледаш друг мач, кво правиш? Пак ли отиваш на стадиона?
3 мача са минали и съм гледал 2. Гостуванията не са скъпи и мога да си ги позволя. Мен ме интересува само Левски, а другите кучета ги яли. Аз не съм фен на останалите, че да ходя да ги гледам. Не виждам и да предлагат кой знае каква продукция, че да предизвикват някакъв интерес в мен.
Достатъчно ни изпилиха нервите вече и е крайно време да пуснат камерите по стадионите, без значение всеки сам ли ще ги продава или всички заедно. Точка.
Послепис: Тези, които заявяват, че не ги интересува дали ще се излъчват мачовете просто да НЕ пишат. Като мен не ме интересува ботушарския премиершип не ходя да дращя в темите за него колко не ми е интересен.
Послепис 2: До vasko1, чудесно, само че масата от фенове НЕ МОЖЕ да си позволи да пътува до Варна, Бургас, Разград или друга точка на 500 км от София или от родното им място, ясно? Престанете с кухите фрази и не гледайте само до носа си.
Послепис: Тези, които заявяват, че не ги интересува дали ще се излъчват мачовете просто да НЕ пишат. Като мен не ме интересува ботушарския премиершип не ходя да дращя в темите за него колко не ми е интересен.
Послепис 2: До vasko1, чудесно, само че масата от фенове НЕ МОЖЕ да си позволи да пътува до Варна, Бургас, Разград или друга точка на 500 км от София или от родното им място, ясно? Престанете с кухите фрази и не гледайте само до носа си.
-
ultrasblue
- Контакти:
3 мача са минали и съм гледал 2. Гостуванията не са скъпи и мога да си ги позволя. Мен ме интересува само Левски, а другите кучета ги яли. Аз не съм фен на останалите, че да ходя да ги гледам. Не виждам и да предлагат кой знае каква продукция, че да предизвикват някакъв интерес в мен.[/quote]
И аз не ходя на другите на мачове, а си ходя само на Левски, но например играят цска - лудогорец, не би желал да ги гледаш така ли? Не ти говоря да им ходиш на техния стадион ( и на мен пари да ми дадеш на мач на цска не бих отишъл) ами да си ги гледаш във вас, пред телевизора, да отвориш една бира.. За това става въпрос. Мен не ме вълнуват някакви си Италиански, Английски, Индийски първенства. Аз си харесвам нашето първенство, макар и да играят грозен футбол
И аз не ходя на другите на мачове, а си ходя само на Левски, но например играят цска - лудогорец, не би желал да ги гледаш така ли? Не ти говоря да им ходиш на техния стадион ( и на мен пари да ми дадеш на мач на цска не бих отишъл) ами да си ги гледаш във вас, пред телевизора, да отвориш една бира.. За това става въпрос. Мен не ме вълнуват някакви си Италиански, Английски, Индийски първенства. Аз си харесвам нашето първенство, макар и да играят грозен футбол
Ясно е, че се върти някаква далавера с правата и кой колко пари да лапне. И е очевадно, че пред угрозата никой да не лапне никакви пари, ще се избере малко пари.
Обаче за отборите с добра посещаемост това "малко" граничи с парите, които ще изкарат от билети. И предпочитат да си имат посещаемоста (леко завишена спрямо преди), дори и с цената на загуба на няколко десетки хиляди лева, защото наистина за толкова малко излиза че става въпрос.
Т.е., отборите, които предизвикват най-голям интерес за гледане, т.е. акумулират по-голямата част от парите за тези прослувути ТВ права в момента нямат интерес да се съгласяват на сумата от 3 - 3,5 млн.лв.
Според мен има доста лесно решение - всеки отбор сам да търгува правата си. Тогава ще има 3-4-5 отбора, които ще продадат целия си пакет мачове. Останалите пък ще продадат мачовете си срещу тези 3-4-5 отбора плюс още 2-3, но за тези няколко мача ще вземат толкова пари, колкото взимат и сега за целия сезон. Но в този вариант няма централна фигура-преговарящ (Михов в този случай), който да обере малко парички, както и да лобира за телевизиите, които искат да платят по-малко пари.
Имам и един спомен. Парите, които Левски прибра от ТВ права за двата мача с Шалке преди 6 години възлизаха на доста сериозна сума, май колкото беше заработил отбора за стигането до 1/4 финал. Т.е., Левски са взели пари и за мача, на който бяхме домакини, но и за гостуването. Т.е., и от гостуванията на големите отбори, малките биха имали приходи.
Аз рядко изпускам повече от 2 мача на сезон на Левски в София. Но ми се гледат гостуванията, както и мачове на конкуренцията. Ако трябва, обаче, една година да не гледам Български футбол по телевизията, но след това да се измисли добро пазарно решение, ще го преживея.
Обаче за отборите с добра посещаемост това "малко" граничи с парите, които ще изкарат от билети. И предпочитат да си имат посещаемоста (леко завишена спрямо преди), дори и с цената на загуба на няколко десетки хиляди лева, защото наистина за толкова малко излиза че става въпрос.
Т.е., отборите, които предизвикват най-голям интерес за гледане, т.е. акумулират по-голямата част от парите за тези прослувути ТВ права в момента нямат интерес да се съгласяват на сумата от 3 - 3,5 млн.лв.
Според мен има доста лесно решение - всеки отбор сам да търгува правата си. Тогава ще има 3-4-5 отбора, които ще продадат целия си пакет мачове. Останалите пък ще продадат мачовете си срещу тези 3-4-5 отбора плюс още 2-3, но за тези няколко мача ще вземат толкова пари, колкото взимат и сега за целия сезон. Но в този вариант няма централна фигура-преговарящ (Михов в този случай), който да обере малко парички, както и да лобира за телевизиите, които искат да платят по-малко пари.
Имам и един спомен. Парите, които Левски прибра от ТВ права за двата мача с Шалке преди 6 години възлизаха на доста сериозна сума, май колкото беше заработил отбора за стигането до 1/4 финал. Т.е., Левски са взели пари и за мача, на който бяхме домакини, но и за гостуването. Т.е., и от гостуванията на големите отбори, малките биха имали приходи.
Аз рядко изпускам повече от 2 мача на сезон на Левски в София. Но ми се гледат гостуванията, както и мачове на конкуренцията. Ако трябва, обаче, една година да не гледам Български футбол по телевизията, но след това да се измисли добро пазарно решение, ще го преживея.
- dreben23
- Контакти:
Всеки си дрънка кво му е присърце! Айде и аз да се включа- аз хем съм фен на А група, в близкото минало си бях и фен и на Б и на В, че даже на купата на България, хем и на останалия свят! Аз кво трябва да река- аман от гледане на мачове ли? Някой ден и това ще се случи, но засега съм свободен и си ги зяпам по 2, 3 по 4 едновременно! Нещо като ти прави кеф, намираш начин да си поддържаш отбора! Така че давайте мачовете най-сетне на малкия екран, ненаядени шибеци с липса или не на съдебно минало! На българския фен не му пука за вашите оферти и милиони, давайте ни мачовете най-накрая, че ще ви зарежем и без тва прогнилото от "футболни спектакли" първенство! Вие не можете без нас, ние си можем!
Аман, аман... квото и да ни пуснат, тея лакомии ще искат да се плаща, така че нещата вървят на без А група и ЦСКА тая година!
Майката му е и ние да им ударим един бойкот! Да сберат акъл! 
Аман, аман... квото и да ни пуснат, тея лакомии ще искат да се плаща, така че нещата вървят на без А група и ЦСКА тая година!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Футбол - България”