Официално съобщение на СНЦ клуб на феновете на Нефтохимик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bolyar
Контакти:

Re: Официално съобщение на СНЦ клуб на феновете на Нефтохимик

Мнениеот Bolyar » 28 авг 2012 18:35

Тея г**на Грийн Файтърите, те ли са същите, дето ходиха до Поморие, на чужд мач, да чакалят по кьошетата за тениски на дечурлиги?
Те ли са вилняли и онзи ден на стадиона?
Тея какви се явяват? Явно са фенове на Нефтохимик, но не са част от фен клуба на Нефтохимик, така ли?
Като не са, що им търпите просотиите, след като само ви сриват реномето и ви носят негативи? :roll:
Преди една година почти никой във В. Търново нямаше отношение към Нефтохимик, сега трудно ще намериш някой, който да
няма негативно такова. Благодарете на тези умници за тая работа и ги търпете още около себе си. Ще прокопсате!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ НА СНЦ КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА НАФТАТА

Мнениеот maldin1 » 28 авг 2012 20:29

kartago написа:Наистина нека да кажат компетентните органи! Аз написах, че съм абсолютно против да махат "Нефтохимик" от стадион "Лазур"! Който е направил глупостта, да си носи последствията! Разбирам и феновете на "Черноморец", но....... с всички фенове на нафтата с които говорих, осъждат и се разграничават от това нещо! Днес четох, че някои фенове предлагат среща на бира между феновете! Малдин1 не е един! Аз ще ви организирам среща, стига наистина да го искате! ntodorov, много правилно написа, не се търси заяждане, а напротив, обединение! Петкан, също поиска това, но нито натрапника, нито малдин1, се съгласиха на това! Смешно е, момчета, мога за 5 минути мога да ви намеря, а повярвайте ( за кой ли път ви го казвам), на тема "Нефтохимик" не можете да ми се опрете и на малкото пръстче!!!! Така че, хайде да се видим и да си поговорим~!
Първо си спазвай задълженията като админ после се заяждай!!! Нищо от това, което написа е вярно за мен. Освен това си оставам на мнението, че когато един човек иска да направи золум, нито ти, нито Господ може да му попречи затова!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Футбол - България”