крАСАВци написа:dunavfc написа:Стига си расъждавал,като малоумник бе майна

Който обича отбора си,ходи и го гледа,дали ще го дават по тв или не,няма никакво значение.Аз мач на Дунав не пропускам,ако ще в същият да играят Барселона и Реал финал за ШЛ,но това не означава,че трябва да бъдем,като коне с капаци и да не гледаме никакви други мачове.Мен пък вчера ми беше интересно да видя Левски - Ботев,Черноморец - ЦСКА и Лудогорец - Берое,обаче уви..
Личи ти, че си СЕЛСКО парче.
Нали за да предават 4 мача, трябва да се промени програмата и мачовете да бъдат разпределени в различни дни и часове.
Едно и също ли е мача да ти е в Събота от 18:00 или Понеделник от 14:00 ?
Заради такива образи като теб и фенове дето ''имат възможността'' да ходят на 1 2 гостувания на сезон ще пре*бът програмата.
Да те попитам...работиш ли?
За съжаление се оказах прав,ти си малоумник

Кой ви е виновен на вас,че мизерният ви порутен стадион няма възможност да предава мач от 18-00,защото нямате осветление.Защо на Литекс,Черноморец,Лудогорец,Левски,Берое и ЦСКА мачовете не са от 14 -00 бе умнико ? Да работя,обаче видиш ли,като повечето нормални хора събота и неделя почивам,така че не ме бърка особено от колко е мачът.Който има претенции прави си нормален стадион,слага осветление и ако искате си играйте в 24-00....А на гостувания си ходя редовно не се притеснявай,само не разбрах,това какво общо има..
Nikona написа:Как точно се ходи в понеделник в 17 на мач като всеки нормален човек е на работа по това време? И аз искам да гледам други отбори, но не за сметка на това моя отбор да е в "извратени" дни и часове. След няколко месеца като захладнее е много приятно да гледаш мач в 10 вечерта като е около нулата само за да може да го дават по ТВ.
Още един многознайко...Ако отборът Х има осветление,дали според теб мачът ще се играе в понеделник от 17-00 ? Довечера Евертън и Юнайтед,защо ще играят в 9 часа местно време ?