ПРИБЛИЖЕНА ЛИ БЕШЕ,ЮГОЗАПАДНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДО ЛОКО ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: ПРИБЛИЖЕНА ЛИ БЕШЕ,ЮГОЗАПАДНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДО ЛОКО ПЛОВДИВ?

Мнениеот terro » 21 фев 2009 22:45

slavia_forever написа:Само за по-малко от седмица в България бяха застреляни председателят на общинския съвет на Несебър – Димитър Янков, а след това и президентът на „Локомотив Пловдив” – Александър Тасев. Имената и на двамата убити могат да бъдат причислени по-скоро към легалния бизнес, отколкото към престъпни групировки или формации от този род. Поне на пръв поглед. И въпреки това и двамата станаха жертва на откровено казано мафиотски убийства – едното в центъра на Бургас, а дни по-късно другото – в луксозния столичен квартал „Бояна”.

След смъртта на двамата се заговори за това, че имената им били намесени в какви ли не отношения с бившите силови групировки ВИС и СИК, а изведнъж на бял свят излязоха и отдавна забравени разработки на полицията срещу двамата, спрени незнайно защо от МВР.
.............................

Наистина нещо не разбирам???До скоро мислех, че привържениците на Локо са тези, които повече мразят Ботев, от колкото обичат собствения си отбор.....Това беше така, докато не се появи ти! Кво ти става бе човек??? Не виждам къде точно се пресекоха пътищата ви та таиш такава омраза към локомотивци.Спри! Ще те отрови....Като изкарваш тия сводки, що не включиш и чистия и праведен Венци Стефанов в тях? Ай със здраве, познавам много големи фенове на Славия, нищо общо с теб нямат!
Само Ботев Пловдив!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 21 фев 2009 22:47

СИК (security insurance corporation) e параван на най-влиятелната в последствие мафиотско-застрахователна компания.Създадена е от Красимир Маринов-Големия Маргин,Дмитрий Минев-Руснака,Младен Михалев-Маджо,Милчо Бонев-Бай Милев и Румен Николов-Пашата ,Венци Стефанов.Консултант е генерал Любен Гоцев,който пък е бивш министър на външните и вътрешните работи и член на БСП.

П.П. слабия тия ''герои''в кои филм участваха :?:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 фев 2009 22:53

terro написа:
slavia_forever написа:Само за по-малко от седмица в България бяха застреляни председателят на общинския съвет на Несебър – Димитър Янков, а след това и президентът на „Локомотив Пловдив” – Александър Тасев. Имената и на двамата убити могат да бъдат причислени по-скоро към легалния бизнес, отколкото към престъпни групировки или формации от този род. Поне на пръв поглед. И въпреки това и двамата станаха жертва на откровено казано мафиотски убийства – едното в центъра на Бургас, а дни по-късно другото – в луксозния столичен квартал „Бояна”.

След смъртта на двамата се заговори за това, че имената им били намесени в какви ли не отношения с бившите силови групировки ВИС и СИК, а изведнъж на бял свят излязоха и отдавна забравени разработки на полицията срещу двамата, спрени незнайно защо от МВР.
.............................

Наистина нещо не разбирам???До скоро мислех, че привържениците на Локо са тези, които повече мразят Ботев, от колкото обичат собствения си отбор.....Това беше така, докато не се появи ти! Кво ти става бе човек??? Не виждам къде точно се пресекоха пътищата ви та таиш такава омраза към локомотивци.Спри! Ще те отрови....Като изкарваш тия сводки, що не включиш и чистия и праведен Венци Стефанов в тях? Ай със здраве, познавам много големи фенове на Славия, нищо общо с теб нямат!
Само Ботев Пловдив!!!

Както се казва "без коментар". :|
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 фев 2009 23:00

l_fen написа:СИК (security insurance corporation) e параван на най-влиятелната в последствие мафиотско-застрахователна компания.Създадена е от Красимир Маринов-Големия Маргин,Дмитрий Минев-Руснака,Младен Михалев-Маджо,Милчо Бонев-Бай Милев и Румен Николов-Пашата ,Венци Стефанов.Консултант е генерал Любен Гоцев,който пък е бивш министър на външните и вътрешните работи и член на БСП.

П.П. слабия тия ''герои''в кои филм участваха :?:

Че аз кога съм отричал истината и фактите? :shock:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 21 фев 2009 23:35

Слабия огледай се и виж ,че зад всеки футболен клуб седят структори със сенчест бизнес изпирайки част от капиталите си чрез футбола и спечелвайки си някъква популярност?Стига гледай в канчето на другите ами си вижте и вашия ****** задник!Ако насочиш твоята енергия и КОМПЕТЕНТНОСТ към хората допуснали това да се случи и да продължава да се случва ,моеже и да имаш по голям успех!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 фев 2009 23:48

dvdvd написа:Слабия огледай се и виж ,че зад всеки футболен клуб седят структори със сенчест бизнес изпирайки част от капиталите си чрез футбола и спечелвайки си някъква популярност?Стига гледай в канчето на другите ами си вижте и вашия ****** задник!Ако насочиш твоята енергия и КОМПЕТЕНТНОСТ към хората допуснали това да се случи и да продължава да се случва ,моеже и да имаш по голям успех!

Повтарям: Че аз кога съм отричал истината и фактите, посочи ги и ако са така, ще се съглася.

П.П. "Слабия" директна обида беше, или индиректна нападка?

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 22 фев 2009 08:28

Що се правите на ощипани ? Има ли футболен клуб в България да не е свързан с мафията ?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 22 фев 2009 10:22

slavia_forever,
ай' кажи ми как човек да не реши, че с botev champion не сте едно и също като види поредната ти тема, която си е направо "клонинг" на пуснатата "само, че от" botev champion въвъ форума на Локо Пд, там озаглавена "Стана ли футбола второто аз на престъпноста?"... Разликата е че там идеята е че видите ли уж поставяш разглеждането на въпроса върху целият ни футбол, но самото му пускане във форума на Локомотив и изричното отбелязване, че видите ли Локо Пд бил едва-ли не най-засегнат нямат нужда от доуточняване в заглавието каква е идеята ти от пускане на темата... тук обаче замисъла ти се нуждае от изричното насочване на вниманието на форумистите още със заглавито на темата!!!
Изображение

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 22 фев 2009 14:33

Аз не веднъж съм изказвал своето мнение относто този фен slavia_forever и все повече се убеждавам,че съм бил прав за мнението ми за него.Това е човек доста комплексиран в живота и си го изкарва анонимно в къщи пред компютъра.Поздравявам фена на Ботев за адекватната му и достойна постъпка със поста който написа и подсказа на slavia_forever,че не тук му е мястото но това едва ли ще го спре той е като кон с капаци нищо не може да го спре да продължи да сипе простотия след простотия,вече съм убеден ,че движещата сила в неговият живот е омразата към Локомотив-Пловдив,а не обичта му към Славия или реално към Ботев/Пд/.Има много светстни и точни фенове и Ботев и на Локо/Пд/както има и доста боклуци и от двете страни но тук в този форум освен slavia_forever и botev champion други такива които да пишат такива постове няма,защо ли?Аз не веднъж го призовавах като го дразнят и не понася феновете на Локо/Пд/ просто да не влиза там но той ако не влезе поне веднъж във форума и не пусне тема с която да се заяде просто това за него е все едно днес не е живял,за мен това е болестно състояние в потвърждение за тези мои думи е и раздвоението на личноста което има представяйки се за двама души във форумите тук.Очаквам обаче в скоро време да се утрой или учетвори при този индивид всичко е възможно,всъщност от скоро време се забелязва подобно нещо но още не съм уверен дали вече не се представя и със трети ник.Всъщност нека веднъж завинаги да каже откъде тази омраза към Локо/Пд/.П.П. Очаквам много скоро да намрази и Марица/Пд/

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 15:02

fc_maritza_1921_pld написа:Аз не веднъж съм изказвал своето мнение относто този фен slavia_forever и все повече се убеждавам,че съм бил прав за мнението ми за него.Това е човек доста комплексиран в живота и си го изкарва анонимно в къщи пред компютъра.Поздравявам фена на Ботев за адекватната му и достойна постъпка със поста който написа и подсказа на slavia_forever,че не тук му е мястото но това едва ли ще го спре той е като кон с капаци нищо не може да го спре да продължи да сипе простотия след простотия,вече съм убеден ,че движещата сила в неговият живот е омразата към Локомотив-Пловдив,а не обичта му към Славия или реално към Ботев/Пд/.Има много светстни и точни фенове и Ботев и на Локо/Пд/както има и доста боклуци и от двете страни но тук в този форум освен slavia_forever и botev champion други такива които да пишат такива постове няма,защо ли?Аз не веднъж го призовавах като го дразнят и не понася феновете на Локо/Пд/ просто да не влиза там но той ако не влезе поне веднъж във форума и не пусне тема с която да се заяде просто това за него е все едно днес не е живял,за мен това е болестно състояние в потвърждение за тези мои думи е и раздвоението на личноста което има представяйки се за двама души във форумите тук.Очаквам обаче в скоро време да се утрой или учетвори при този индивид всичко е възможно,всъщност от скоро време се забелязва подобно нещо но още не съм уверен дали вече не се представя и със трети ник.Всъщност нека веднъж завинаги да каже откъде тази омраза към Локо/Пд/.П.П. Очаквам много скоро да намрази и Марица/Пд/

Като не ти харесвам, като съм толкова болен "фен на Ботев", раздвоен и т.н., защо продължаваш да пишеш по мой адрес, а от друга страна, не успяваш да защитиш и една своя теза. Изпъкна с посредственост, неграмотност и неаргументирани "послания".

П.П. Дори и да "намразя", няма да има скоро неин форум, в който да пиша за тях. Макар, че относнно Марица, нямам нищо против тях. Казвал съм ти не веднъж, Марица е дала много футболисти на Българския футбол за което, съм им благодарен и респектиран. От друга страна, като този клуб е неспособен, да бъде в "елита", стои си в Б групата и си "кюта" там, до откат. Затова продължавам, да се питам, с какво провокирах, този ти интерес към мен, след като не съм засегнал нито теб, нито отбора ти, нито Пловдивския спорт и футбол, а на Локо Пд, постоянно пожелавам успех! Или отново нямаш аргументиран отговор?!

Върни се в “Футбол - България”