Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Изказване на Киряков!
Евала на Киряков и Черноморец, аман от циганските номера на едни пернишки шанаджии и от грубото потъпкване на закона на един поддържан на изкуствено дишане отбор
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
До колкото си спомням за Анисе не се плати нищо, защото е разтрогнал с Черноморец заради нередовни документи и договори. Киряков е пиян да иска тези пари.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
muzovir написа:До колкото си спомням за Анисе не се плати нищо, защото е разтрогнал с Черноморец заради нередовни документи и договори. Киряков е пиян да иска тези пари.
Анисе зимата беше пред трансфер, ама софийския "гранд" го открадна
忍者
- MagicMoments
- Контакти:
muzovir написа:До колкото си спомням за Анисе не се плати нищо, защото е разтрогнал с Черноморец заради нередовни документи и договори. Киряков е пиян да иска тези пари.
А аз до колкото си спомянм титана по спортното право Георги Градев няма нито едно спечелено дело по казуса Анисе
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
MagicMoments написа:muzovir написа:До колкото си спомням за Анисе не се плати нищо, защото е разтрогнал с Черноморец заради нередовни документи и договори. Киряков е пиян да иска тези пари.
А аз до колкото си спомянм титана по спортното право Георги Градев няма нито едно спечелено дело по казуса Анисе
Във всяка подобна тема ще го пиша! Щом Титан краде, прави машинации, лъже и подмолничи ги защитавате, а през останалото време ги мразите. Кажете сега последно, вън или вътре боклуците от ЦСКА?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
urkoto написа:Евала на Киряков и Черноморец, аман от циганските номера на едни пернишки шанаджии и от грубото потъпкване на закона на един поддържан на изкуствено дишане отбор
Така е прав си ! Стига вече с тези неща под масата - ние от Черноморец се борим с това и ще продължаваме ! Айде акули !
MagicMoments написа:muzovir написа:До колкото си спомням за Анисе не се плати нищо, защото е разтрогнал с Черноморец заради нередовни документи и договори. Киряков е пиян да иска тези пари.
Той няма нито едно спечелено дело по нито един казус
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
Да ние от Черноморец сме прави ! Не може да се продължава така - взимат играч , а не плащат ! Този път браво на БФС ! Ние от Черноморец ще се борим с неправдата ................ айде акули мачкаме
Bourgas написа:MagicMoments написа:muzovir написа:До колкото си спомням за Анисе не се плати нищо, защото е разтрогнал с Черноморец заради нередовни документи и договори. Киряков е пиян да иска тези пари.
Във всяка подобна тема ще го пиша! Щом Титан краде, прави машинации, лъже и подмолничи ги защитавате, а през останалото време ги мразите. Кажете сега последно, вън или вътре боклуците от ЦСКА?
Аз не мразя"Титан", просто си защитавам отбора. Мен не ме интересува кой е собственик, просто си подкрепям отбор, защото го обичам.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
Искрено ме разсмяхте !!!
Значи при дело и спор около Черноморец - Анисе първо това ще се точи 2/3 години след което
макс. обезщетение което Анисе може да получи като сума която трябва да плати на Черноморец
ще е неговата клауза - 350 000 Е !!! Ама това е максимално и може и да е по-малко !!!
И ще трябва да плаща тази сума самия Анисе не ЦСКА !!!
През всичките тези 2/3 години той ще може да си играе за ЦСКА и даже ЦСКА може и да го продаде
и на друг отбор ако има оферта !!!
И след като завърши делото пак ще може да игаре без да плати !!!
З.Лазаров,А.Муту и още много такива примери !!!
Успех му желая на Пл.Киряков в делото за 1,4 млн. лв. към ЦСКА за Анисе !!!

Значи при дело и спор около Черноморец - Анисе първо това ще се точи 2/3 години след което
макс. обезщетение което Анисе може да получи като сума която трябва да плати на Черноморец
ще е неговата клауза - 350 000 Е !!! Ама това е максимално и може и да е по-малко !!!
И ще трябва да плаща тази сума самия Анисе не ЦСКА !!!
През всичките тези 2/3 години той ще може да си играе за ЦСКА и даже ЦСКА може и да го продаде
и на друг отбор ако има оферта !!!
И след като завърши делото пак ще може да игаре без да плати !!!
З.Лазаров,А.Муту и още много такива примери !!!
Успех му желая на Пл.Киряков в делото за 1,4 млн. лв. към ЦСКА за Анисе !!!
Последна промяна от Pichichi на 07 авг 2012 10:50, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”