"А" група остава без телевизионно излъчване
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "А" група остава без телевизионно излъчване
И по-добре, надявам се сега да няма футболни срещи в петък и понеделник и ще може да си гледаме отборите на стадиона, нещо което рядко ми се случваше през миналият сезон, защото при повечето срещи бях на работа.
- Обичам Левски
- Контакти:
Bourgas написа:Обичам Левски написа:Червени_шампиони написа:Дано да си остане и така..който иска да гледа "А" група на стадиона!
Как да гледам Левски като работя и живея във Русе ???
Подкрепяй ДунавШегата на страна, ако човек иска, намира възможност. Ако ли не, намира оправдание.
Така и правя гледам дербитата във Североизточната В група

Идеално на никой не му се гледа аматьорски футбол 

- hristo1306
- Контакти:
За този продукт и тази стока - отборите трябва да си плащат. Ебати и наглеците и пари искат !
Ми като няма - няма. Здраве да е. То и без това футбола ни умря това лято, това е просто логичното продължение - надгробната му плоча 
Здраве да е!

Здраве да е!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Вече не ми пука. След срама в ЕКТ нямам намерение да ги гледам.
Обичам Левски, обзалагам се, че там е по-интересно на и извън терена. Не съжалявай. Иначе най-добре са феновете от Стара Загора, поне са по средата на страната и им е по-лесно да пътуват където и да е, ние от Бургас и Варна сме най-наиграни... Софийските отбори имат по 3 гостувания на полусезон на територията на града им, както и едно в Перник, Монтана и Враца... Да не говорим, че са и на 1 час път от Пловдив. Ние от морето ако тръгнем за Северозападна България... 3 дена път с камили!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

браво, важното е, че Висшата Лига ще се излъчва.. 

Жалко,комедийните предавания по телевизията стават все по-малко и по-малко.Обаче като се замисля,докато бяха комедия имаше предавания.Сега когато е трагедия логично да има червена точка
Достатъчно беше, че успяха да излъчат домакинските си мачове от Евротурнирите. Всичките си домакинства...
Сега ще е по-лесно да играят разните си комедии с нагласен край.
Сега ще е по-лесно да играят разните си комедии с нагласен край.
Върни се в “Футбол - България”