Масови арести за футболните ни агитки!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Масови арести за футболните ни агитки!
когато направи държавата стадионите тогава да въвежда каквито си закони иска
Управляващата милиционерска хунта на ГЕРБ вече неколкократно промени всички възможни закони като основно правило при тези промени, беше да се повишават наказанията.
Сега България има закони по-строги, отколкото в повечето от западноевропейските държави.
За да се чувства един народ добре, трябва да е свободен и богат !
За да е горе-долу добре, трябва да е или свободен, или богат ...
Когато обаче се съчетае милиционерския тоталитаризъм с дивия икономически капитализъм се получава една отвратителна форма на управление, каквото имаме в момента у нас.
С други думи, хем сме бедни по капиталистически, хем сме несвободни и репресирани по социалистически.
Така само за три години, откакто управлява хунтата на ГЕРБ смело мога да заявя, че България стана най-отвратителното място за живеене в света !
Промените във въпросния закон само затвърждават това ми мнение ...
Дори по времето на Тодор Живков поне на стадиона можеше да си викаш и псуваш, колкото си искаш.
То затова е стадион, а не театър !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Само това остава, на трибуните да е тъпо като в Англия...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
PFK_Levski
- Контакти:
Много правилно си е ! Какво ми се правите тука пловдивските тимове на много ощетени ? Първо не сте най-великите фенове в България , нито най-многобройните и нито "най-лудите" ....... Второ - с футболното хулиганство трябва да се спре веднъж за винаги ( този закон е много лек .... няма никакви тежки наказания - няма да помогне срещу "Футболното хулиганство" ) ! При футболното хулиганство преобладава авторитарната агресия ..... накратко - индивидите се стремят да доминират , да властват , също така суровостта - псуват , бият се и т.н. . С няколко думи - мислят се за най-великите в дадената държава и никой не може да ги спре .... да ама не ! Противни са тези фенове и колкото по-бързо се вкарат в затворите където са им местата ,толкова по-добре ! Писнало ми е да виждам наркоманчета на по 15-25 години , или пък такива олигофрени с ножове и това вътре на стадиона .......знам че и в моя отбор има такива и ме е срам .... пример мога да дам за такива неща в клетката на стадион Тича във Варна ..... един идиот беше извадил 30 сантиметра нож .... е добре бе толкова обстойно си ме провериха мен полицаите ... тоя как са го пуснали с тоя нож не ми е ясно ? Както и да е - отдалечих се от темата , но като цяло мразя футболното хулиганство и е хубаво да почнат да ги ловят .... даже наскоро си говорех с един фен на Локомотив Пловдив във Варна ... с какво удоволствие говореше за моментите , в които са се били с други агитки .... какъв екстаз било и какви емоции .... това са сбъркани хора .... колкото по-малко такива по стадионите , толкова повече от нормалните хора ще почнат да ходят на мачове !
PFK_Levski написа:Много правилно си е ! Какво ми се правите тука пловдивските тимове на много ощетени ? Първо не сте най-великите фенове в България , нито най-многобройните и нито "най-лудите" ....... Второ - с футболното хулиганство трябва да се спре веднъж за винаги ( този закон е много лек .... няма никакви тежки наказания - няма да помогне срещу "Футболното хулиганство" ) ! При футболното хулиганство преобладава авторитарната агресия ..... накратко - индивидите се стремят да доминират , да властват , също така суровостта - псуват , бият се и т.н. . С няколко думи - мислят се за най-великите в дадената държава и никой не може да ги спре .... да ама не ! Противни са тези фенове и колкото по-бързо се вкарат в затворите където са им местата ,толкова по-добре ! Писнало ми е да виждам наркоманчета на по 15-25 години , или пък такива олигофрени с ножове и това вътре на стадиона .......знам че и в моя отбор има такива и ме е срам .... пример мога да дам за такива неща в клетката на стадион Тича във Варна ..... един идиот беше извадил 30 сантиметра нож .... е добре бе толкова обстойно си ме провериха мен полицаите ... тоя как са го пуснали с тоя нож не ми е ясно ? Както и да е - отдалечих се от темата , но като цяло мразя футболното хулиганство и е хубаво да почнат да ги ловят .... даже наскоро си говорех с един фен на Локомотив Пловдив във Варна ... с какво удоволствие говореше за моментите , в които са се били с други агитки .... какъв екстаз било и какви емоции .... това са сбъркани хора .... колкото по-малко такива по стадионите , толкова повече от нормалните хора ще почнат да ходят на мачове !
Отивай на театър, и без това българското изкуство има нужда от подкрепа. Или ти през живота си не си псувал? Колкото до ножовете - прав си, и може би един на хиляда ще ти каже обратното.
Corwin написа:PFK_Levski написа:Много правилно си е ! Какво ми се правите тука пловдивските тимове на много ощетени ? Първо не сте най-великите фенове в България , нито най-многобройните и нито "най-лудите" ....... Второ - с футболното хулиганство трябва да се спре веднъж за винаги ( този закон е много лек .... няма никакви тежки наказания - няма да помогне срещу "Футболното хулиганство" ) ! При футболното хулиганство преобладава авторитарната агресия ..... накратко - индивидите се стремят да доминират , да властват , също така суровостта - псуват , бият се и т.н. . С няколко думи - мислят се за най-великите в дадената държава и никой не може да ги спре .... да ама не ! Противни са тези фенове и колкото по-бързо се вкарат в затворите където са им местата ,толкова по-добре ! Писнало ми е да виждам наркоманчета на по 15-25 години , или пък такива олигофрени с ножове и това вътре на стадиона .......знам че и в моя отбор има такива и ме е срам .... пример мога да дам за такива неща в клетката на стадион Тича във Варна ..... един идиот беше извадил 30 сантиметра нож .... е добре бе толкова обстойно си ме провериха мен полицаите ... тоя как са го пуснали с тоя нож не ми е ясно ? Както и да е - отдалечих се от темата , но като цяло мразя футболното хулиганство и е хубаво да почнат да ги ловят .... даже наскоро си говорех с един фен на Локомотив Пловдив във Варна ... с какво удоволствие говореше за моментите , в които са се били с други агитки .... какъв екстаз било и какви емоции .... това са сбъркани хора .... колкото по-малко такива по стадионите , толкова повече от нормалните хора ще почнат да ходят на мачове !
Отивай на театър, и без това българското изкуство има нужда от подкрепа. Или ти през живота си не си псувал? Колкото до ножовете - прав си, и може би един на хиляда ще ти каже обратното.
Нека реват за закона бе ама като наръгат техните деца друго ще приказват ....
Всичките които пишете за публиката в Англия искам да ви попитам нормалнили сте?Искаме всичко да ние като на запад ама да си правим каквото си знаем.Не става така.Омръзна ми от лумпени които не ходят да гледат мача а да хвърлят бомби,да се друсат и бият.Или трябва да стане някаква трагедия и тогава да се вземат такива мерки.Щом най големите футболни хулигани англичаните ги вкараха в пътя и тука ще стане.Подкрепям на100% този закон.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
PFK_Levski
- Контакти:
Corwin написа:PFK_Levski написа:Много правилно си е ! Какво ми се правите тука пловдивските тимове на много ощетени ? Първо не сте най-великите фенове в България , нито най-многобройните и нито "най-лудите" ....... Второ - с футболното хулиганство трябва да се спре веднъж за винаги ( този закон е много лек .... няма никакви тежки наказания - няма да помогне срещу "Футболното хулиганство" ) ! При футболното хулиганство преобладава авторитарната агресия ..... накратко - индивидите се стремят да доминират , да властват , също така суровостта - псуват , бият се и т.н. . С няколко думи - мислят се за най-великите в дадената държава и никой не може да ги спре .... да ама не ! Противни са тези фенове и колкото по-бързо се вкарат в затворите където са им местата ,толкова по-добре ! Писнало ми е да виждам наркоманчета на по 15-25 години , или пък такива олигофрени с ножове и това вътре на стадиона .......знам че и в моя отбор има такива и ме е срам .... пример мога да дам за такива неща в клетката на стадион Тича във Варна ..... един идиот беше извадил 30 сантиметра нож .... е добре бе толкова обстойно си ме провериха мен полицаите ... тоя как са го пуснали с тоя нож не ми е ясно ? Както и да е - отдалечих се от темата , но като цяло мразя футболното хулиганство и е хубаво да почнат да ги ловят .... даже наскоро си говорех с един фен на Локомотив Пловдив във Варна ... с какво удоволствие говореше за моментите , в които са се били с други агитки .... какъв екстаз било и какви емоции .... това са сбъркани хора .... колкото по-малко такива по стадионите , толкова повече от нормалните хора ще почнат да ходят на мачове !
Какво съм казал за псуване бе ..... И не ми говори къде да ходя ... ти ако ходиш на мач за да псуваш и за да избиваш комплекси - много те съжалявам , явно имам различно разбиране от вас "ултрасите"
-
PFK_Levski
- Контакти:
ivan56 написа:Всичките които пишете за публиката в Англия искам да ви попитам нормалнили сте?Искаме всичко да ние като на запад ама да си правим каквото си знаем.Не става така.Омръзна ми от лумпени които не ходят да гледат мача а да хвърлят бомби,да се друсат и бият.Или трябва да стане някаква трагедия и тогава да се вземат такива мерки.Щом най големите футболни хулигани англичаните ги вкараха в пътя и тука ще стане.Подкрепям на100% този закон.
Ама в Англия си ги затваряха директно на по 5-10 години затвор ... тука само с глоби или 10 дена в пандиза не е достатъчно !
PFK_Levski написа:Corwin написа:PFK_Levski написа:Много правилно си е ! Какво ми се правите тука пловдивските тимове на много ощетени ? Първо не сте най-великите фенове в България , нито най-многобройните и нито "най-лудите" ....... Второ - с футболното хулиганство трябва да се спре веднъж за винаги ( този закон е много лек .... няма никакви тежки наказания - няма да помогне срещу "Футболното хулиганство" ) ! При футболното хулиганство преобладава авторитарната агресия ..... накратко - индивидите се стремят да доминират , да властват , също така суровостта - псуват , бият се и т.н. . С няколко думи - мислят се за най-великите в дадената държава и никой не може да ги спре .... да ама не ! Противни са тези фенове и колкото по-бързо се вкарат в затворите където са им местата ,толкова по-добре ! Писнало ми е да виждам наркоманчета на по 15-25 години , или пък такива олигофрени с ножове и това вътре на стадиона .......знам че и в моя отбор има такива и ме е срам .... пример мога да дам за такива неща в клетката на стадион Тича във Варна ..... един идиот беше извадил 30 сантиметра нож .... е добре бе толкова обстойно си ме провериха мен полицаите ... тоя как са го пуснали с тоя нож не ми е ясно ? Както и да е - отдалечих се от темата , но като цяло мразя футболното хулиганство и е хубаво да почнат да ги ловят .... даже наскоро си говорех с един фен на Локомотив Пловдив във Варна ... с какво удоволствие говореше за моментите , в които са се били с други агитки .... какъв екстаз било и какви емоции .... това са сбъркани хора .... колкото по-малко такива по стадионите , толкова повече от нормалните хора ще почнат да ходят на мачове !
Какво съм казал за псуване бе ..... И не ми говори къде да ходя ... ти ако ходиш на мач за да псуваш и за да избиваш комплекси - много те съжалявам , явно имам различно разбиране от вас "ултрасите"
Еми толкова си и чел закона, само си правиш упражнение на устата явно - той предвижда наказание за псуване!!!! Затова е дебилен закон, не защото предвижда наказание за носене на ножове и оръжия!!!
Върни се в “Футбол - България”