Нефтохимик започва с домакинство на ст „Нефтохимик”

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Нефтохимик започва с домакинство на ст „Нефтохимик”

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 16:27

100 години 100 написа:
Bourgas написа:Е, оставаше да ми забраняваш, точно пък ти, да пиша в интернет. А иначе с кеф си пиша "вЪВ нашия" подфорум. Копираш бая, но имаш още 10-15 теми, които да пуснеш за деня, за да се изравниш с идолите ти :mrgreen: Нищо лично, желая ти да си пишеш във форум Нефтохимик един ден. И то обективно.

Ти кога ще престанеш да си на всяка манджа мерудия? Не ти ли писна да си досаден?

Че какво ти преча пък на теб? От 3 месеца не съм писал нищо във вашия форум, днес написах едно съвсем нормално мнение. Някакъв защитник на онеправданите ли се имаш? Пиша си нормално, не обиждам, не лъжа. Даже ще му кажа на момченцето, че е объркало снимката на стадиона и ако иска да е обективен (нещо, което не прави никога), трябва да я смени.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 09 юли 2012 16:27

Bourgas написа:Е, оставаше да ми забраняваш, точно пък ти, да пиша в интернет. А иначе с кеф си пиша "вЪВ нашия" подфорум. Копираш бая, но имаш още 10-15 теми, които да пуснеш за деня, за да се изравниш с идолите ти :mrgreen: Нищо лично, желая ти да си пишеш във форум Нефтохимик един ден. И то обективно.

Ари е нямали модедатори тука разкарайте го този рибок от темата на отбора на Бургас. Моля да се почисти малко темата.
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 09 юли 2012 16:29

100 години 100 написа:

Ти кога ще престанеш да си на всяка манджа мерудия? Не ти ли писна да си досаден?

Майна те така са тука шараните, онзи модедатор буфера и онзи слависта са мега досадните типове.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 16:30

greenandwhite написа:

Ари е нямали модедатори тука разкарайте го този рибок от темата на отбора на Бургас. Моля да се почисти малко темата.

Отборът на Бургас? Аз ти казвам, че имитираш идолите ти, но има още хляб да изядеш. Бургас има 4 отбора, лошото е, че не ги знаеш кои са. За рибок ти се кефя, морските хора сме рибки, тия от нивята са кратуни. И да. няма ли модератори, за да те разкарат с поредния ти никнейм от тук, след като е забранено да имаш повече от 1? :roll:

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 09 юли 2012 16:33

Bourgas написа:
Даже ще му кажа на момченцето, че е объркало снимката на стадиона и ако иска да е обективен (нещо, което не прави никога), трябва да я смени.

Кога не съм бил обективен ве? Кажи какво нещо което да не е вярно съм написал до сега? И снимката си е много добре цяла България знае че това е нашия стадион това че вие играете сега там не променя нищо.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 16:37

greenandwhite написа:
Bourgas написа:
Даже ще му кажа на момченцето, че е объркало снимката на стадиона и ако иска да е обективен (нещо, което не прави никога), трябва да я смени.

Кога не съм бил обективен ве? Кажи какво нещо което да не е вярно съм написал до сега? И снимката си е много добре цяла България знае че това е нашия стадион това че вие играете сега там не променя нищо.

Сега не си обективен, "ве". Този стадион хич не изглежда така в момента, а и не е ваш или твой, а на Събев. И е построен с парите на държавата и бургазлии, за бургазлии и футболен клуб Нефтохимик. Но от известно време вече не е негов и за това се благодари на Порточанов. А, че искаме да играем на него, се лъжеш. Никой не иска и всеки се дърпа, но не виждам начин, който да ни върне в Акациите. Сега от 2 изречения стана ли ти ясно, защо не си обективен, "ве"?
П.П. Стадионът се казва "Лазур".

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 09 юли 2012 16:41

Bourgas написа:
greenandwhite написа:
Bourgas написа:

Сега не си обективен, "ве". Този стадион хич не изглежда така в момента, а и не е ваш или твой, а на Събев. И е построен с парите на държавата и бургазлии, за бургазлии и футболен клуб Нефтохимик. Но от известно време вече не е негов и за това се благодари на Порточанов. А, че искаме да играем на него, се лъжеш. Никой не иска и всеки се дърпа, но не виждам начин, който да ни върне в Акациите. Сега от 2 изречения стана ли ти ясно, защо не си обективен, "ве"?

Не сте искали да играете там моля пак глупости говориш. До сега не съм чул да се оплаквате че играете на най модерния стадион в България. Кеф ти тоалетни кеф ти козерки това на мангал арена го нямаше. Не съм видял да изкарате някои транспарант или да напишете декларация че си искате стадиона.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 юли 2012 16:41

Първата стъпка към заличаването на голямата несправедливост вече е направена, върнахте се у дома. Остава само да се завърнете в елита, още този сезон.
Успех от Пловдив!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 09 юли 2012 16:44

Отново сте си у дома, както се казва! ;) Успех, Нафта!Чакаме ви!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 юли 2012 16:48

Успех на НАФТАТА ! Всичко си идва по програма. Върнахме се в дома ХРАМА, върнахме си и нашите деца - юноши, време е да се върнем и там където ни е мястото - А "РФГ". Време е да напълним стадион "Нефтохимик" както преди години, а другия "Лазур" знаем как се пълни ! :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”