Битката е спечелена, остава да се вземе и войната

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Битката е спечелена, остава да се вземе и войната

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 18:35

green&white написа:
калпазанчо написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Грий н уайт, направи си една тема: Новините за Нефтохимик и пускай там всичките си полюции ;) Едва ли ще промениш м,ного мнението за вас като отбор в този спортен форум ;) казвам ти го от личен опит. Цяла България ви знае като заводски (работнически ако щеш) отбор, които попадат под общия знаменател на отбори като Литекс и Лудогорец...

Стига с това заводски отбор сме били от повече от 10 години завода не ние дал и стотинка. А и не знам какво е срамното да сме заводски отбор. И ПСВ Айндховен са такива ама на тях никои не го натяква нали.

Именно...Тогава защо стадиона трябва да е ваш??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Мнениеот green&white » 01 юни 2012 19:06

subzero написа:.

Именно...Тогава защо стадиона трябва да е ваш??[/quote]
Защото това е нашият стадион, строен от бащите и дядовците ни. Строен е единствено и само там да играе Нефтохимик отбора на Бургас.
Любовта на хората прави един отбор голям !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 юни 2012 19:21

green&white написа:
калпазанчо написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Грий н уайт, направи си една тема: Новините за Нефтохимик и пускай там всичките си полюции ;) Едва ли ще промениш м,ного мнението за вас като отбор в този спортен форум ;) казвам ти го от личен опит. Цяла България ви знае като заводски (работнически ако щеш) отбор, които попадат под общия знаменател на отбори като Литекс и Лудогорец...

Стига с това заводски отбор сме били от повече от 10 години завода не ние дал и стотинка. А и не знам какво е срамното да сме заводски отбор. И ПСВ Айндховен са такива ама на тях никои не го натяква нали.

Това, което се случва в момента в Нафтата е повече от добро. До преди няколко дни не се знаеше ще съществува ли отбора, ще играе ли някъде, в коя група... Но кой по дяволите избра точно теб за ПР? :o Голяма грешка! Ами ти и името си не можеш да напишеш правилно бе пич! :shock:
Срамота е! Помоли някой да те замести ;)

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 01 юни 2012 19:30

green&white написа:
subzero написа:.

Именно...Тогава защо стадиона трябва да е ваш??

Защото това е нашият стадион, строен от бащите и дядовците ни. Строен е единствено и само там да играе Нефтохимик отбора на Бургас.[/quote]

"строен от бащите и дядовците" - абсолютна лъжа, стоен е с парите на всички които са карали колите и всички останали МПС в България и по соц. света! Това си го набийте в главите, защото за да строиш нещо ти трябват пари, а те идват от печалбата която се формира от продажбите които се осъществяват .... и т.н. сложна материя която не разбирате или не искате да разберете (така ви изнася)

"Строен е единствено и само там да играе Нефтохимик отбора на Бургас" - втора лъжа строен е с бюджет като за 2 "Алианц Арена" разликата я търсете в С.Бряг и разните партийни централи! И това си го набийте в главите, Порточана може да ви даде най-точно инфо. Ако иска обаче... Нали ви е създател на цялата митология... Наистина си млад и зелен, позаинтересувай се попитай, пък дъно разбереш някои работи!!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Мнениеот green&white » 01 юни 2012 19:38

petkan написа:Това, което се случва в момента в Нафтата е повече от добро. До преди няколко дни не се знаеше ще съществува ли отбора, ще играе ли някъде, в коя група... Но кой по дяволите избра точно теб за ПР? :o Голяма грешка! Ами ти и името си не можеш да напишеш правилно бе пич! :shock:

Това е статия на Райко Стоянов не съм я писал аз. И не съм ПР на никои обикновен фен съм които си обича любимия отбор както ти си обичаш твоя.
Любовта на хората прави един отбор голям !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 юни 2012 19:53

green&white написа:
petkan написа:Това, което се случва в момента в Нафтата е повече от добро. До преди няколко дни не се знаеше ще съществува ли отбора, ще играе ли някъде, в коя група... Но кой по дяволите избра точно теб за ПР? :o Голяма грешка! Ами ти и името си не можеш да напишеш правилно бе пич! :shock:

Това е статия на Райко Стоянов не съм я писал аз. И не съм ПР на никои обикновен фен съм които си обича любимия отбор както ти си обичаш твоя.

Не се оправдавай. Не говоря за статията, а за твоите литературни полюции ;) С неандерталските си изяви, по никакъв начин не помагаш на Нафтата ;) Ясно е, че си обикновен фен. Обичай си отбора и остави омразата настрана ;)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 01 юни 2012 20:17

grud написа:"строен от бащите и дядовците" - абсолютна лъжа, стоен е с парите на всички които са карали колите и всички останали МПС в България и по соц. света! Това си го набийте в главите, защото за да строиш нещо ти трябват пари, а те идват от печалбата която се формира от продажбите които се осъществяват .... и т.н. сложна материя която не разбирате или не искате да разберете (така ви изнася)

"Строен е единствено и само там да играе Нефтохимик отбора на Бургас" - втора лъжа строен е с бюджет като за 2 "Алианц Арена" разликата я търсете в С.Бряг и разните партийни централи! И това си го набийте в главите, Порточана може да ви даде най-точно инфо. Ако иска обаче... Нали ви е създател на цялата митология... Наистина си млад и зелен, позаинтересувай се попитай, пък дъно разбереш някои работи!!
По твоята логика "Герена", "Българска Армия", "Бирената фабрика", "Лаута" и всички останали нереновирани стадиони през последните 10-15 години са на целия български народ. :mrgreen: :mrgreen: Второ, аз не знам за друг собственик на отбор, който да е построил стадион със свой или чужди пари. Такъв просто няма!!! Тука последните 2-3 години се реновираха стадионите в Ловеч и Разград и това е.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юни 2012 21:34

Второ, аз не знам за друг собственик на отбор, който да е построил стадион със свой или чужди пари. Такъв просто няма!!!

И кой е единствения собственик построил стадион със свои пари ????
[offtopic]Нали не говориш за Порточанов ???? :)[/offtopic]
По темата: Ква битка, ква война ? Положението е реанимационно. 300 000 лв. са живото-поддържаща инжекция. Твърде рано е да се раздуват нещата. Една компания, като ЛУК ойл - по-скоро правителството ще свали отколкото правителството да и наложи нещо. Гаден и гнусен факт, но е факт. Тези 300 000 лв., които Лук-чето ще даде най-вероятно ще бъдат за сметка на някоя "глоба", която хората на Златев регулярно си плащат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 02 юни 2012 00:14

maldin1 написа:
grud написа:"строен от бащите и дядовците" - абсолютна лъжа, стоен е с парите на всички които са карали колите и всички останали МПС в България и по соц. света! Това си го набийте в главите, защото за да строиш нещо ти трябват пари, а те идват от печалбата която се формира от продажбите които се осъществяват .... и т.н. сложна материя която не разбирате или не искате да разберете (така ви изнася)

По твоята логика "Герена", "Българска Армия", "Бирената фабрика", "Лаута" и всички останали нереновирани стадиони през последните 10-15 години са на целия български народ. :mrgreen: :mrgreen: Второ, аз не знам за друг собственик на отбор, който да е построил стадион със свой или чужди пари. Такъв просто няма!!! Тука последните 2-3 години се реновираха стадионите в Ловеч и Разград и това е.

Човече с никнейм на играч (бивш) на първенство което е пред закриване, "Герена", "Българска Армия", "Бирената фабрика", "Лаута" са стоени по времето когато тези отбори бяха ведомствени и бяха построени с държавни пари от бюджета на съответните ведомства, и безвъзмездния труд на хиляди хора под различен предлог - войници, затворници и т.н. А стадионите в Ловеч и Рязград са на собственици които са ги реновирали със съмнителен капитал - справка Г.Ганчев. Наближава времето да разнищят и "фармацевтичния" бизнес и тогава ще лъсне за*ника и на Домуса. Та "вашия" стадион не е по-различен .... ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 юни 2012 07:58

grud написа:Човече с никнейм на играч (бивш) на първенство което е пред закриване, "Герена", "Българска Армия", "Бирената фабрика", "Лаута" са стоени по времето когато тези отбори бяха ведомствени и бяха построени с държавни пари от бюджета на съответните ведомства, и безвъзмездния труд на хиляди хора под различен предлог - войници, затворници и т.н. А стадионите в Ловеч и Рязград са на собственици които са ги реновирали със съмнителен капитал - справка Г.Ганчев. Наближава времето да разнищят и "фармацевтичния" бизнес и тогава ще лъсне за*ника и на Домуса. Та "вашия" стадион не е по-различен .... ;)
Ти да си чул фен на Локо (Сф), Славия, Академик да иска да играе на "Герена" или "Българска Армия" поради тази причина и да счита стадиона и за свой ? Или пък Марица в Пловдив ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Футбол - България”