БФС бъде хора, оправете програмата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: БФС бъде хора, оправете програмата

Мнениеот Dust » 01 май 2012 17:08

v.r.s. написа:Футбола въобще не е за хората, голямо безумие е последният кръг на първенството да бъде в делничен ден, поне аз до сега не помня това да е било. Този кръг вероятно ще е решаващ за определяне на титлата и местата даващи право за ЛЕ. При положение, че ще бъде в работен ден това ще попречи на много фенове да подкрепят отбора си, особено за гостуващите, още по интересно е, че веднага след 23.05 предстоят 4 почивни дни.
Така, че БФС за мен или са пълни олигофрени или правят всичко възможно да няма публика по стадионите.

Че тези които правят програмата са зле е ясно, но и ние като фенове пишем без да мислим
На 26/05 ще играем контрола с Холандия, а на 29/05 е другата контрола (забравих с кой беше), та кога да изиграят последният кръг?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 май 2012 17:30

Dust написа:
v.r.s. написа:Футбола въобще не е за хората, голямо безумие е последният кръг на първенството да бъде в делничен ден, поне аз до сега не помня това да е било. Този кръг вероятно ще е решаващ за определяне на титлата и местата даващи право за ЛЕ. При положение, че ще бъде в работен ден това ще попречи на много фенове да подкрепят отбора си, особено за гостуващите, още по интересно е, че веднага след 23.05 предстоят 4 почивни дни.
Така, че БФС за мен или са пълни олигофрени или правят всичко възможно да няма публика по стадионите.

Че тези които правят програмата са зле е ясно, но и ние като фенове пишем без да мислим
На 26/05 ще играем контрола с Холандия, а на 29/05 е другата контрола (забравих с кой беше), та кога да изиграят последният кръг?

А защо последният кръг да не се изиграе на 02.06., преди се играеха срещи и юни?
Също така можеше да се сгъсти програмата и през почивните дни на Великден да се изиграе кръг, за да може последният да е през почивен ден, защото има 2-3 мача които може да са решаващи за определяне на шампиона и участниците в ЛЕ, но поради това, че е работен ден примерно феновете на Локомотив Пловдив и ЦСКА, няма да могат да пътуват до Ловеч и Разград. Както и тези на Черноморец, които гостуват в Монтана.
А колкото да контролите на Националният отбор, наистина бях забравил за тях, тъй като вече от години не го следя, както го правех преди.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 01 май 2012 18:30

Не вярвам четири кръга преди края на сезона да се коригира програмата, все пак това е бфс.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 01 май 2012 20:55

v.r.s. написа:
Dust написа:

А защо последният кръг да не се изиграе на 02.06., преди се играеха срещи и юни?
Също така можеше да се сгъсти програмата и през почивните дни на Великден да се изиграе кръг, за да може последният да е през почивен ден, защото има 2-3 мача които може да са решаващи за определяне на шампиона и участниците в ЛЕ, но поради това, че е работен ден примерно феновете на Локомотив Пловдив и ЦСКА, няма да могат да пътуват до Ловеч и Разград. Както и тези на Черноморец, които гостуват в Монтана.
А колкото да контролите на Националният отбор, наистина бях забравил за тях, тъй като вече от години не го следя, както го правех преди.

Заради европейското от УЕФА са определили дата през май, до която всички първенства в зона УЕФА трябва да приключат, за да може националните отбори да проведат нормална подготовка. А защо не играха по Великден и аз не знам, в Англия, например, играят дори на 1-ви януари, ама това у нас едва ли ще стане, защото на този ден футболистите не са пияни на мотика.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 май 2012 15:13

Не трябваше ли около 15-ти май всички първенства да приключат? Гледам, че ние нямаме такова намерение, след като 28-ми кръг приключва на 14-ти.
Или тези правила не важат за поизостанали първенства, като нашето?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - България”