Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

favaca8888
Контакти:

Re: Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Мнениеот favaca8888 » 27 апр 2012 12:49

Реално черното тото започва от този кръг и няма да се даде възможност на зрителя да гледа предстоящите циркове.

Смех...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 апр 2012 12:50

За желание да предават мачове единствено и само ТВ+ проявяват такова, от една страна само абонатите на Булсат ще го гледам, но от друга ще има и стриймове които иска да си го гледа и в нета,както беше с мачовете закупата, отделно Булсат могат и да разпространят програмите си и на други оператори при добро желание.
ТВ7 едва ли ще се навие да предава повече от 2 мача , същото важи и за БНТ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2012 12:51

favaca8888 написа:Реално черното тото започва от този кръг и няма да се даде възможност на зрителя да гледа предстоящите циркове.

Смех...

Досега го нямаше. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 27 апр 2012 12:54

По-интересно е, че не е споменат сайтът новспорт, които дава подробни репортажи от по 4-5 минути с всичко най-интересно именно на тези двубои, които се предават по Арена Футбол, а освен това са и с коментарите не слагат някаква музика. Това означава поне за мен, че новспорт са си платили за това, а уж по-големите сайтове като спортни, гонг и спортал не си плащат това е интересно. Друг е въпросът, че аз специално за гонг и спортал не съм виждал да използват видео, но пък снимки от Арена Футбол си използват най-често. Репортажите на спортала са от ТВ7 и БНТ, а Гонг няма репортажи от мачовете.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 27 апр 2012 12:55

haiobaio написа:
Не, не трябва да сме с това мислене - "Като няма риба и ракът е риба". Ако нещо се прави - да се прави.
Ако аз не свърша нещо добре - не ми плащат или ме карат да го направя пак.
Предпочитам да го слушам по радиото или в лайвскор, отколкото всички неща, които описа ти, а и аз по-рано.

Прав си, така е. И другото, което ти спомена- заради тях бяха слагани мачове в безумни часове, понеделник от 13:30, 14:30. То е ясно, че при такива часове почти никой няма да има на стадиона, но и гледаемостта няма да е кой знае каква- все пак повечето хора са на работа по това време.
Съответно- гледаемостта също пада драстично, а с нея и желанието на рекламодателите да рекламират в сайтовете. Предполагам са били на загуба и затова са преустановили преките предавания, а се крият зад маската, че Спортал и Гонг им били виновни. За подобно нещо си трябват и маркентингови специалисти, които да развиват продукта и да го правят по-привлекателен за потребителя. Както е с всеки един продукт или услуга. Междудругото, аз съм сигурен, че ако от Спортал например бяха взели да излъчват мачовете, щяха да го направят с пъти по-добре и щяха да го изпипат.
[center]Изображение[/center]

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 27 апр 2012 13:00

Blagoy написа:
haiobaio написа:
Не, не трябва да сме с това мислене - "Като няма риба и ракът е риба". Ако нещо се прави - да се прави.
Ако аз не свърша нещо добре - не ми плащат или ме карат да го направя пак.
Предпочитам да го слушам по радиото или в лайвскор, отколкото всички неща, които описа ти, а и аз по-рано.

Прав си, така е. И другото, което ти спомена- заради тях бяха слагани мачове в безумни часове, понеделник от 13:30, 14:30. То е ясно, че при такива часове почти никой няма да има на стадиона, но и гледаемостта няма да е кой знае каква- все пак повечето хора са на работа по това време.
Съответно- гледаемостта също пада драстично, а с нея и желанието на рекламодателите да рекламират в сайтовете. Предполагам са били на загуба и затова са преустановили преките предавания, а се крият зад маската, че Спортал и Гонг им били виновни. За подобно нещо си трябват и маркентингови специалисти, които да развиват продукта и да го правят по-привлекателен за потребителя. Както е с всеки един продукт или услуга. Междудругото, аз съм сигурен, че ако от Спортал например бяха взели да излъчват мачовете, щяха да го направят с пъти по-добре и щяха да го изпипат.

Ми те имат финансите ама по-скоро не им се занимава, но възможност имат може би нямат желание.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
gboy
Контакти:

Мнениеот gboy » 27 апр 2012 13:09

Що ли си мисля, че по-скоро не е имало очакваната гледаемост това нещо, а не е проблема в това, че някои сайтове са давали репортаж по-късно. В България има няколко отбора, които се гледат и всички знаеме кои са. Те правят висок рейтинг, но ги взима телевизията - останалите едва ли много народ ги гледа. Е, като са по телевизия, може и да си пусне чичо ти Славчо да му бучи там, докато дреме или докато пийват ракийка с комшията, но кой ще си играе по интернет да гледа мачове от рода Светкавица - Видима Раковски и тям подобни.

В България самият продукт е скапан и не случайно от бТВ се отказаха с лека ръка от него. Докато не се направи свястно първенство все така ще е. И ТВ+ да вземе правата - на кой му пука, стига първи и втори избор (разбирай винаги Левски и ЦСКА) да се излъчват по другите телевизии.
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ :)

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 27 апр 2012 13:17

gboy написа:Що ли си мисля, че по-скоро не е имало очакваната гледаемост това нещо, а не е проблема в това, че някои сайтове са давали репортаж по-късно. В България има няколко отбора, които се гледат и всички знаеме кои са. Те правят висок рейтинг, но ги взима телевизията - останалите едва ли много народ ги гледа. Е, като са по телевизия, може и да си пусне чичо ти Славчо да му бучи там, докато дреме или докато пийват ракийка с комшията, но кой ще си играе по интернет да гледа мачове от рода Светкавица - Видима Раковски и тям подобни.

В България самият продукт е скапан и не случайно от бТВ се отказаха с лека ръка от него. Докато не се направи свястно първенство все така ще е. И ТВ+ да вземе правата - на кой му пука, стига първи и втори избор (разбирай винаги Левски и ЦСКА) да се излъчват по другите телевизии.

Абе прав си нормално е мач като Видима-Монтана да се гледа от малко хора, сега се сещам, че единственият голям мач, които даваха беше между Локо Пд и Лудогорец може и други да имаше, но бяха доста по-малко. Може би само мачовете на Берое, Локо Пд, Черно море и Литекс са били по-гледани. Лудогорец, Левски и ЦСКА си ги дават по телевизията и понякога на Лудогорец дават някои мач по нета.
Фен на Юнайтед

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2012 13:19

haiobaio написа:Това е една добра новина.
Не виждах смисъл от тези предавания - отвратителна картина, без повторения, непрекъснато забинане, понякога сайта въобще не се отваряше. Заради тях една камара мачове бяха преместени в абсурдни часове и дни (понеделник 15:30, петък 13:30). По добре да ги няма.
Ако искаш да предаваш футбол по телевизията или интернет, то поне нека е леко професионално. А щом не искат да им се краде продукцията, да сложат 1 щампа на снимките и да видим как ще им ги ползват. Стриймовете не могат да ги спрат. Всеки може да ги пусне с що-годе норамална камера.

никой не ти говори, че са крали снимки от сайтовете. Много ясно, че не става така, Перосто не са си плащали, за да снимат по време на мачовете - сещаш ли се. Понеже сме в България всичко е тарикатлък

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 апр 2012 13:22

Спокойно, Перуката отново за нищо не е виновен - какво да направи той, че пропада излъчването на първенството, че по "Б" групите половината отбори фалираха, а пак там се играе по някаква странна програма с по 3 полусезона, която е прецедент в световния футбол!? Какво е виновен той, че рекламодатели, телевизии и ЗРИТЕЛИ бягат от бг футбола като от чумав!? АБЕ ИЗОБЩО ЩО ГО ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ, ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА СИ ПИЕ УИСКИТО НА СПОКОЙСТВИЕ!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Футбол - България”