MORSKI написа:nikivarna написа:Не съм спартаклия ,но по-неприятен отбор от морето няма в БГ ,и това не е заради отбора ,а заради онези под козирката ... ако се сещаш. Агитка няма ,само некви лумпени дето плюят по всичко което мърда по терена ... пълен смях
Такива като под козирката ги има навсякъде... Агитка нямало![]()
Моля? Ти е..ш ли се
Черно море да няма агитка- ти в кой свят живееш
А в сектора срещу козирката какво е? Има доста болни хора тук явно
А такива лумпени има на Герена, на Армията, в Ловеч, в Разград, в Пловдив и въобще където се сетиш....
Ситуацията в Спартак Варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ситуацията в Спартак Варна
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
Пожелавам успех на Спартак Варна и се надявам феновете да успеят в борбата си срещу шефовете.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ItRKd1-jsao&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ItRKd1-jsao&feature=player_embedded[/youtube]
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Не съм спартаклия ,но по-неприятен отбор от морето няма в БГ ,и това не е заради отбора ,а заради онези под козирката ... ако се сещаш. Агитка няма ,само некви лумпени дето плюят по всичко което мърда по терена ... пълен смях[/quote]
Добре, nikivarna! Абсолютно съм на едно мнение с теб за лумпените под козирката, за които и друг път е ставало въпрос. Това обаче не ти дава основание да наричаш отбора ми "неприятен"!!! Мое мнение, но мисля че играем приятен футбол. А лумпени има и на други места, не само под козирката. Само прочети мненията на "специалистите" по адрес на Стефан Генов (треньор, когото много футболни хора у нас уважават, поне според мненията им в пресата). А за Лумпен № 1 номинирам лицето Иван Михайлов, който днес пак се е "изокал" пред придворния журналист Недко Петров
Кой си ти, Михайлов, че ръсиш акъл наляво и надясно кой трябва да играе, кой да си ходи? Акционер ли си в клуба, що ли???
Добре, nikivarna! Абсолютно съм на едно мнение с теб за лумпените под козирката, за които и друг път е ставало въпрос. Това обаче не ти дава основание да наричаш отбора ми "неприятен"!!! Мое мнение, но мисля че играем приятен футбол. А лумпени има и на други места, не само под козирката. Само прочети мненията на "специалистите" по адрес на Стефан Генов (треньор, когото много футболни хора у нас уважават, поне според мненията им в пресата). А за Лумпен № 1 номинирам лицето Иван Михайлов, който днес пак се е "изокал" пред придворния журналист Недко Петров
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 
rodman написа:Не съм спартаклия ,но по-неприятен отбор от морето няма в БГ ,и това не е заради отбора ,а заради онези под козирката ... ако се сещаш. Агитка няма ,само некви лумпени дето плюят по всичко което мърда по терена ... пълен смях
Не съм казал ,че не играете приятно ,неприятна е атмосферата "там". Спомни си колко треньори изгониха ,кой ли футболист не освиркаха. Няма друго такова място като "Тича" ,на което най-освирквани да са собствените им футболисти. Това имах впредвид като постнах предния път ,а не момчетата който играят.
- botev_1912
- Контакти:
rodman написа:някой си написа:Не съм спартаклия ,но по-неприятен отбор от морето няма в БГ ,и това не е заради отбора ,а заради онези под козирката ... ако се сещаш. Агитка няма ,само некви лумпени дето плюят по всичко което мърда по терена ... пълен смях
Добре, nikivarna! Абсолютно съм на едно мнение с теб за лумпените под козирката, за които и друг път е ставало въпрос. Това обаче не ти дава основание да наричаш отбора ми "неприятен"!!! [url]Мое мнение, но мисля че играем приятен футбол.[/url] А лумпени има и на други места, не само под козирката. Само прочети мненията на "специалистите" по адрес на Стефан Генов (треньор, когото много футболни хора у нас уважават, поне според мненията им в пресата). А за Лумпен № 1 номинирам лицето Иван Михайлов, който днес пак се е "изокал" пред придворния журналист Недко ПетровКой си ти, Михайлов, че ръсиш акъл наляво и надясно кой трябва да играе, кой да си ходи? Акционер ли си в клуба, що ли???
приятен футбол на тази нива - моля ти се колега, вие сте най-грубия отбор и ако ви се дават изрядно картони за всяко нарушение което заслужава такъв, то ти гарантирам, че никога няма да завършвате мача поради липса на достатъчен брой футболисти!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
stoyan_17 написа:Това не е ли отборът на когото бяхте роби 16 години?!?
Роби 16 години? Я кажи колко победи имате срещу нас през тези 16 години?
Между другото официалната версия беше 17 години, не се излагай.
nikivarna написа:Не съм спартаклия ,но по-неприятен отбор от морето няма в БГ ,и това не е заради отбора ,а заради онези под козирката ... ако се сещаш. Агитка няма ,само некви лумпени дето плюят по всичко което мърда по терена ... пълен смях
Не си спартаклия, а си левскарче, защото баща ти се е домъкнал от някое село във Варна и те е възпитал така...пълен смях
botev_1912 написа:приятен футбол на тази нива - моля ти се колега, вие сте най-грубия отбор и ако ви се дават изрядно картони за всяко нарушение което заслужава такъв, то ти гарантирам, че никога няма да завършвате мача поради липса на достатъчен брой футболисти!
В момента теренът ни е по-добър от всеки терен в Пловдив, а имаме 6 контузени титуляра, повечето с травми след балтии на противника. Ти собствено мнение нямаш ли или по-лесно е да повтаряш като папагал разни стереотипи? А, извинявай, ти си бил фен на Ботев...
- Древен и Вечен
Пожелавам успех на момчетата от Спартак.Мисля и,че по голямата част от жълто-черните ги подкрепям в борбата им.УСПЕХ МОМЧЕТА,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ !!
Все по-надолу и по-надолу да слизате. И да не се връщате въобще!
wolf написа:Все по-надолу и по-надолу да слизате. И да не се връщате въобще!
Толкова ли е трудно да разбереш, че и морето губи от 'келявия' Спартак. А всички губим двойно. Нищо радостно няма в това 'другия' отбор да се разпада. Ако се позамислиш, може да си спомниш, че не беше толкова отдавна, когато морето беше в подобно положение. Заради вашия собственик, Варна е с един отбор. Ако не бяха те, проектите Литекс и Лудогорец нямаше да са по селата, заедно със стадионите им.... ама какво ви увира главата...
Върни се в “Футбол - България”