Нефтохимик, това е кауза, страст и любов!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Нефтохимик:Това е кауза, страст и любов, с която никой няма

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 00:57

Не е за писания за лични съобщения, има такива хора, идеята ми е, че повечето са така. Аз също имам от различните клубове приятели, но това не значи, че всички обичат Черноморец :) Както и да е ти казах, дано успеете въпреки всичко, ще се радвам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 25 апр 2012 01:14

Е Bourgas наистина няма право точно ти да ми говориш за нагъзване ако това което колегата B-1912 написа е вярно. :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 01:16

С никого не съм се прегръщал. Дойдоха с нас 2 момчета от Локото, които познавам от форума и смея да твърдя, че са доста свестни момчета. Никакви дарове не съм приемал от тях, ни фланелки, но шалове, даже и една слънчогледова семка. Благодарих им, че ни закараха до стадиона в Лаута и паркирахме там, защото не бяхме сигурни, дали има място за паркиране на стадиона на Ботев. Колата не е била моя, а впрочем е такава, каквато ти никога не би шофирал. Че са ми приятели, да, не съм го крил, лошо от тях не съм видял.
А относно бургазлиите, ами ако ни няма нас, от къде ще имат бургаските отбори фенове? Кажи ми, че не зацепвам? За много повече от нас агитка да, за фенове - не съм сигурен. Радвам се, че знаеш песните на Нафтата и на Черноморец, за да си толкова компетентен. А за изкуствените елементи не го разбирам това, какво си искал да кажеш. Ако го разбирах и там щях да ти отговоря така, че да спреш да бръщолевиш.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 01:17

greenultras написа:Е Bourgas наистина няма право точно ти да ми говориш за нагъзване ако това което колегата B-1912 написа е вярно. :)

Е, повярвай му на него, нали той идва на стадиона да вика за Нефтохимик...
Лека вечер.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 01:17

B-1912 написа:жалко, че побързаха да изтрият мнението. както и да е, поне доста хора го видяха тогава и това се знае. с цензура не можеш да скриеш истината

Нищо, аз на всичките ти въпроси съм отговорил последователно. Жалко ннаистина, че го изтриха, за да не ти четат хората глупостите.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 25 апр 2012 01:18

Bourgas написа:Лошо няма, бъдете себе си, не се нагъзвайте на ботевистите, бургазлии са вашите приятели. Успех, но за съжаление чувам, че няма да успеете, поне не и тази година...

Ти да не си буфер бе майна, само ботевисти са ти в устата? Приятели, приятели, колко да сте им приятели, колкото да ги пратите на село и да си чоплите семки на стадиона им?? Ние не сме длъжни да обичаме Нафтата, дори не е редно имаме отбор, който да обичаме, но спокойно може да ги уважаваме!! Можем да играем без охрана, можем да си пием бирата в Бургас или Пловдив, можем дори да се подкрепим в мач от който не зависят съдбите на отборите ни. Въпреки това обаче сме фенове на различни отбори в пряка конкуренция, това може би обяснява някои неща, които всъщност май само на теб трябва да ти се обясняват. Успех Нафта по пътя към "А" група и дано да сме заедно там още тази година.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 01:22

Тома, аз също си пия бирата в Бургас и в Пловдив и никой не може да ме спре. Не съм буфер, каквото и да значи това, бургазлия съм и се гордея с това. Не е задължително да обичаш Нафтата, мисълта ми беше, че се базикат вашите с нефтохимиците, а те, като по-малка маса, се чувстват длъжни да ви уважават. Ако ни нямаше нас, сега никой нямаше да има на стадиона, където играят Нефтохимик. Защото вие сте пловдивчани, но ние сме просто БУРГАЗЛИИ! Лека вечер, писна ми от тъпи спорове.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 25 апр 2012 01:42

Успех и от мен на Нафтата,те заедно с Етър са най-достойни за А-група до година!И дано някой спре един отбор,собственост на един банкер(близък до ДПС),който с подмолните си действия и въпреки безсилието си се мъчи да се намърда при големите с цената на всичко :!:

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 25 апр 2012 01:47

rado. написа:Успех и от мен на Нафтата,те заедно с Етър са най-достойни за А-група до година!И дано някой спре един отбор,собственост на един банкер(близък до ДПС),който с подмолните си действия и въпреки безсилието си се мъчи да се намърда при големите с цената на всичко :!:

Благодарим майна. Успех и на вас в финала за купата.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 апр 2012 02:28

greenultras написа:
Bourgas написа:Лошо няма, бъдете себе си, не се нагъзвайте на ботевистите, бургазлии са вашите приятели. Успех, но за съжаление чувам, че няма да успеете, поне не и тази година...

За втори път те виждам да пишеш подобно мнение. Като казваш а кажи и б? От къде ги чуваш тези слухове или само пишеш ей така да отбиеш номера. И за сведение никога не сме се навеждали на ботевистите с тях имаме взаимно уважение. Но след последните мачове заради големия залог влизането в А група има малко напрежение в двата лагера което е нормално.

Аз не се притеснявам да го кажа публично . Филипов е казал , че няма пари да издържа отбор в "А" група . Както искаш така го разбирай . Цял Бургас иска Нефтохимик да влезе в "А" група , включително и 99% от тези които наричате цаци . Защото преди всичко сме бургазлии .
Относно ботевистите ... как мислиш , съдията който ви закла срещу поморийци , в полза на кой отбор го направи . И ако Нефтохимик беше повел в резултата на селския им стадион ( който полицията не иска да охранява ) дали нямаше да бъдат засипани с бутилки седалки и други подръчни материали ;)

Върни се в “Футбол - България”