Боби, бъди мъж, кажи: Бастааа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Боби, бъди мъж, кажи: Бастааа!

Мнениеот v.r.s. » 19 апр 2012 20:41

danko_sot написа:
veseo написа:Къде беше, дон Кихоте, когато заради вас фалираха Пирин, Ботев и Сливен, къде беше когато най-мръснишки освободихте и преподписахте с Делев, само и само да не платите процент на Пирин, къде беше когато ви се ПОДАРИ лиценз за А група, след като УЕФА красноречиво показаха, че сте нелигитимен клуб и не заслужавате такъв? Много избирателно се "бориш" (да не говорим ква "борба" е тая във форумите де...)

Ти четеш през редовете пич! Върни се и прочети увода на темата ми. В случая ЦСКА не знам за какво ги замесваш въобще. Това е големия пробрем на бг футбол: В един момент всичко се избива към ЦСКА и Левски! Все от общото бягаме към частното. Хора, нека ако въобще се получи тук дискусия, нека не замесваме ЦСКА и Левски, нека си говорим поне веднъж само за бг футбол като едно общо понятие, в което влизат и ЦСКА и Левски и Литекс и Лудогорец и всички други клубове като равни, защото всички те са част от бг футбол все пак

Е как да не ги замесваме ЦСКА и Левски, при положение, че и те са част от българският футбол и те са били част от схеми и игрички. Това което направи ръководството на Миньор не е прецедент, случвало се е и преди, като примерно един мач в София, когато ЦСКА легна на Литекс за да станат шампиони, а Литекс им легна за купата. И какво повече трябва да каже и направи Б. Михайлов, освен казаното, че мача игран вчера не е феърплей поведение и наистина е така? Човека взе позиция в случая и си каза мнението като президент на БФС.

To6ko56
Контакти:

Мнениеот To6ko56 » 19 апр 2012 20:42

Михайлов е гов....... . Той не е мъж. Мисли само за себе си. Кой български отбор е защитил и къде ? Колко пари е на мерил за българските футболни клубове и т. н. Смешник. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 19 апр 2012 20:56

Господин авторе след като говориш за морал я ми кажи нормално ли е футболистите ти да са масово допингирани и на финала да получат 3 месеца наказание ? Защо тогава не тръгна да се бориш като Дон Кихот, а ? И няма нужда да ми отговаряш то е ясно - когато ви подпират си траете, а когато ви резнат ревете като магарета...и още нещо би ли ми посочил един отбор който да е имал финансови взаимоотношения с вас и да не е изревал, че сте го измамили или сте му забавили парите...в нормална държава щяхте да сте по В групите....

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 19 апр 2012 21:05

radezki написа:Борислав Михайлов: Миньор Перник не постъпи феърплей
http://gong.bg/view_article.php?article_id=265653
а помниш ли 2003 , когато Локо Пд бойкотира домакинския си мач с бъдещия шампион ЦСКА и по този ,,елегантен'' начин им легна?

Да лягаме на основния ни конкурент ли бе, умник ? Ходи се излагай някъде другаде, моля те !
А иначе по темата: Това, че вие сте супер зле, не означава, че "БГ футбола" е зле! Все пищите, като "вдовици за ***", както каза Бат Венци! Стига говорете от името на "Цяла България" ! Хората седят и ви се смеят на цирковете и селските изпълнения и ти пак си тръгнал под вола теле да търсиш. Не знам, защо не се усещате, как се излагате, като кифладжии !
Изображение

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 19 апр 2012 21:15

Vincenzo написа:
radezki написа:Борислав Михайлов: Миньор Перник не постъпи феърплей
http://gong.bg/view_article.php?article_id=265653
а помниш ли 2003 , когато Локо Пд бойкотира домакинския си мач с бъдещия шампион ЦСКА и по този ,,елегантен'' начин им легна?

Да лягаме на основния ни конкурент ли бе, умник ? Ходи се излагай някъде другаде, моля те !
А иначе по темата: Това, че вие сте супер зле, не означава, че "БГ футбола" е зле! Все пищите, като "вдовици за ***", както каза Бат Венци! Стига говорете от името на "Цяла България" ! Хората седят и ви се смеят на цирковете и селските изпълнения и ти пак си тръгнал под вола теле да търсиш. Не знам, защо не се усещате, как се излагате, като кифладжии !

Не знам кой се излага, но ти ако ми кажеш, че това което представлява БФС не е зле, сериозно ще се изложиш!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 апр 2012 21:20

velez написа:Господин авторе след като говориш за морал я ми кажи нормално ли е футболистите ти да са масово допингирани и на финала да получат 3 месеца наказание ? Защо тогава не тръгна да се бориш като Дон Кихот, а ? И няма нужда да ми отговаряш то е ясно - когато ви подпират си траете, а когато ви резнат ревете като магарета...и още нещо би ли ми посочил един отбор който да е имал финансови взаимоотношения с вас и да не е изревал, че сте го измамили или сте му забавили парите...в нормална държава щяхте да сте по В групите....

Казвам ти го директно. Нормалното наказание беше 6 месеца, има подобни случаи в европа със същия медикамент, мисля че беше Коло Туре и наказанието е 6 месеца. Ама вие пак извъртате нещата. Така спор трудно се води, аз искам дискусията да се води на друга плоскост, но вие явно сте прекалено плиткоумни за да го разберете.
Запомнете едно: Първо трябва да погледнем към цялото, преди да помислим за частното!. В случая според мен това което стана вчера на мача Лудогорец-Миньор касае целия бг футбол, докато тези казуси с ЦСКА, Левски ги има, но както има такива които са в полза на ЦСКА, така и такива които облагодетелстват Левски. Примери много!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 апр 2012 21:26

danko_sot написа:
velez написа:Господин авторе след като говориш за морал я ми кажи нормално ли е футболистите ти да са масово допингирани и на финала да получат 3 месеца наказание ? Защо тогава не тръгна да се бориш като Дон Кихот, а ? И няма нужда да ми отговаряш то е ясно - когато ви подпират си траете, а когато ви резнат ревете като магарета...и още нещо би ли ми посочил един отбор който да е имал финансови взаимоотношения с вас и да не е изревал, че сте го измамили или сте му забавили парите...в нормална държава щяхте да сте по В групите....

Казвам ти го директно. Нормалното наказание беше 6 месеца, има подобни случаи в европа със същия медикамент, мисля че беше Коло Туре и наказанието е 6 месеца. Ама вие пак извъртате нещата. Така спор трудно се води, аз искам дискусията да се води на друга плоскост, но вие явно сте прекалено плиткоумни за да го разберете.
Запомнете едно: Първо трябва да погледнем към цялото, преди да помислим за частното!

Добре, според теб какво трябваше да направи Михайлов в случая, кажи си мнението, за да разберем каква точно е насоката на темата, по която трябва да коментираме?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 апр 2012 21:28

v.r.s. написа:
danko_sot написа:

Запомнете едно: Първо трябва да погледнем към цялото, преди да помислим за частното!

Добре, според теб какво трябваше да направи Михайлов в случая, кажи си мнението, за да разберем каква точно е насоката на темата, по която трябва да коментираме?

Да излезе и да каже но на висок глас: Така повече не може да продължава! Ще се съберем и ще направим промени в наредбите на БФС! Ще потърсят всички възможни вратички и правови основания, ако могат и сега да накажат колкото се може повече Миньор! Ма той е заспал гъз, знае само да играе кючеци на Преслава!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 19 апр 2012 21:29

danko_sot написа:

Запомнете едно: Първо трябва да погледнем към цялото, преди да помислим за частното!. В случая според мен това което стана вчера на мача Лудогорец-Миньор касае целия бг футбол, докато тези казуси с ЦСКА, Левски ги има, но както има такива които са в полза на ЦСКА, така и такива които облагодетелстват Левски. Примери много!

Ами 6 де.Защо три?????Ах това синьо БФС!!!
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 апр 2012 21:33

BOCA. написа:
danko_sot написа:

Ами 6 де.Защо три?????Ах това синьо БФС!!!

Това е решение на БОК вече.... БФС го обжалва.Но реално трябваше да ги накажат за 6, защото това с доктора беше смешно.. ;)
Последна промяна от danko_sot на 19 апр 2012 21:34, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”