Домусчиев кандидат

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Домусчиев кандидат

Мнениеот fen-fen » 11 апр 2012 14:09

СВОБОДЕН написа:Той да си гледа Лудогорец. Или, ако ще става шеф на футбола, да напусне ръководството на клуба и да няма нищо общо с него. Иначе и девет неща заедно, няма как. Но не съм сигурен, дали той ще е правилния човек за нашия футбол.

Това и ще направи ще си гледа Лудогорец и бизнеса! Със сигурност не е и човека за "вашия" футбол, защото нашия като започнеш от стил на игра и манталитет на клуба е далече по различен от вашия!

П.П - Много добре ми стана ясно какво имаше в предвид под "нашия" футбол ( Бг)! И в този смисъл пак не е!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 11 апр 2012 14:11

СВОБОДЕН написа:Той да си гледа Лудогорец. Или, ако ще става шеф на футбола, да напусне ръководството на клуба и да няма нищо общо с него. Иначе и девет неща заедно, няма как. Но не съм сигурен, дали той ще е правилния човек за нашия футбол.

А дали има правилен човек за нашия футбол... изобщо :roll:

Че Михайлов и хората около него са за смяна е факт, но да не станат нещата още по-зле.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 11 апр 2012 14:15

Аз лично съм против заради конфликта на интереси! Собственик на клуб от "А" група президент на БФС! На мен лично ми се иска да стане човек, който има желание да работи и има твърд характер способен да спазва законите и разпоредбите, а не кукла на конци!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 11 апр 2012 14:16

Няма как това да се случи. Просто един човек за да бъде успешен трябва да се занимава на 100% само с една дейност. Именно заради това шефа на БФС трябва да е ерудиран човек, който да се занимава предимно и само с нещата в БФС и да се опитва да използва всякакви програми от европа за да облагородява школите и стадионите в България.

Първото нещо което трябва да се направи при нови избори е напълно да се преработи правилника да се направи 1:1 с ФИФА и Българското законодателство. И да се направи публично достояние абсолютно всичко около отборите / лицензите / и всички останали процеси. Още повече това трябва да го има и в интернет на техния сайт за общо достояние на всеки човек.

Всеки който направи грешка ( като тази елементарната грешка с Гонзо от 2006 / лицензите на Пирин / ЦСКА / В група и т.н. ) да си носи последствията и всеки виновен да знае защо е виновен и т.н. Също така хората от различните комисии да са на работа само в тези комисии и само с това да се занимават. Да си имат работно време от 8-17 и да нямат проблеми с правенето на кворум и т.н.

Много промени трябват. Но трябва да се почне първо с оправянето на простотиите, а след това с подпомагането на по - малките градове - да си оправят стадиони / терени / школи и т.н. Защото няма смисъл в Б и В група да играят на стадиони където топката като се тупне не се знае къде ще иде.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 11 апр 2012 14:20

Живот и здраве да се оправи Стенли и след време с Бербатов биха могли да застанат начело и да оправят сегашните каши...

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 11 апр 2012 14:35

Че Михайлов и хората около него са за смяна е факт, но да не станат нещата още по-зле.
ЧЕ ОТ ТОВА ПО - ЗЛЕ НА КЪДЕ ДА ВЪРВИ ФУТБОЛА НИ. Какво се направи за тия години управление - само игри и игрички - срив във всякакви класации и т.н. и т.н. просто не ми се отваря устата , че е страшно.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 11 апр 2012 14:54

Единствения начин е да продаде Лудогорец. Иначе няма да е нормално собственик на клуб да е президент на БФС.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 апр 2012 14:56

S.T.A.L.K.E.R написа:
СВОБОДЕН написа:Той да си гледа Лудогорец.

От показаното в този клуб се вижда как правилно действа, всички виждаме че той може и знае!
България в момента е на 96-то място в класацията на FIFA, и такива като Домусчиев могат да ни върнат там където* трябва да сме!

*реално е да сме поне 75-80 места по-напред, ние можем, трябва ни само истински управник!

С работата си в Лудогорец той показва, че е много добър мениджър на клуба. Но това е нещо различно от управлението на футбола като цяло в страната. Той е в този бранш сравнително от скоро и мисля,че му е рано за поста на който го спрягат. Отделно Лудогорец се управлява много по-лесно от Левски и ЦСКА защото там очакванията са значително по-малки. Ако Лудогорец е в тройката в Разград ще го носят на ръце, но в грандовете ще го разкъсат, ако не е шампион.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 11 апр 2012 14:57

vili2010 написа:ЧЕ ОТ ТОВА ПО - ЗЛЕ НА КЪДЕ ДА ВЪРВИ ФУТБОЛА НИ. Какво се направи за тия години управление - само игри и игрички - срив във всякакви класации и т.н. и т.н. просто не ми се отваря устата , че е страшно.

Спомни си какво се говореше по времето на Батето. Каква е гаранцията, че когато Михайлов се махне, нещата ще се оправят? Ако ще се маха, няма да откажа ако Михов се пробва.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 апр 2012 14:59

Adramelech написа:
vili2010 написа:ЧЕ ОТ ТОВА ПО - ЗЛЕ НА КЪДЕ ДА ВЪРВИ ФУТБОЛА НИ. Какво се направи за тия години управление - само игри и игрички - срив във всякакви класации и т.н. и т.н. просто не ми се отваря устата , че е страшно.

Спомни си какво се говореше по времето на Батето. Каква е гаранцията, че когато Михайлов се махне, нещата ще се оправят? Ако ще се маха, няма да откажа ако Михов се пробва.

Михов има достатъчно акъл за да се пробва.

Върни се в “Футбол - България”