Едно лудо първенство преди 27 г. и поразиите на БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Едно лудо първенство преди 27 г. и поразиите на БФС
помня го това първенство бях на мача в последният кръг когато Пирин би ЖСК Спартак в 1-0 в 90 мин и се ксасираха на 3 място в крайното класиране и първо участие в турнира уефа
OFK PIRIN
гочев,кочев и богдан дочев,става въпрос за руси гочев,бранимир кочев и съдията богдан дочев.russia написа:727150 написа:На 23 февруари 1985 година на стадиона в квартал Подуене в 16-ия кръг от пролетния дял на шампионата Левски приема Миньор пред едва 4 000 зрители. Доста от тях са от Перник. Дори феновете на „сините" не си представят, че мачът може да завърши по-друг начин, освен с изразителна победа за Левски. В хода на двубоя привържениците на „сините" започват да мечтаят за реми. А накрая са бесни от загубата.По това време Левски беше не само най-добрият отбор в България , беше с класа над цска .Този мач го гледах на живо от сектор В на Герена .При комунизма нямаше специално изискване, феновете на гостуващият отбор да са в специален сектор , така че на този мач най-много фенове на Миньор имаше във В сектор ,за който и аз си бях закупил билет .Левски загуби мача , защото половината от отборът се прибраха два дни преди това от турне в Южна и Северна Америка , като част от подготовката за евентуално класиране на световното първенство в Мексико 1986.Стадион Герена беше заледен и с големи купки от сняг по пистата ,това го казвам не като оправдание за загубата , а като допълнителна информация за обстановката преди мача .Кетъринга предлагаше и чай с ром/неофициално/, от което доста зрители се възползваха.Левски беше такава класа по това време , че на никой въобще не му минаваше през ума , че въобще е възможно някой отбор да му се противопостави в борбата за титлата .
Че Левски бяха класа -вярно е, ама от тогава върви и лафа за нападателното трио Искренов, Гочев и Богдан Дочев! За тези,които не знаят, последният беше съдия!
[center]
[/center]

-
сезон 1985-86 г. е повратен в Българската футболна история.същата година политбюро на бкп и лично другарите милко калев балев и генерал добри джуров със всички средства се опитват да спрат хегемонията на най талантливото левскарско поколение.пращат на мачовете на "левски" само съдии с отявлени червени пристрастия . по това време ЛЕВСКИ имаше 8 /осем/ поредни победи над цска и не се виждаше как червените ще запишат някакъв успех в близките години.злобата на червените другари от ПОЛИТБЮРО НА БКП най накрая измъти турчина с българско име да свири мача!?
http://vbox7.com/play:3c1de599
http://vbox7.com/play:3c1de599
Интересно и аз исках да пиша за това първенство- то ми е любимото. Едно от най-интересните и оспорваните. Шампион стана Левски след като спечели едва 18 мача и загуби 6( реално 8 понеже направи и 2 равенства 0:0 за което тогава не присъждаха точки). През пролетта в домакинствата си срещу Миньор, Пирин и Дунав Левски не можа да спечели нито една точка, но в мачовете срещу преките конкуренти- ЦСКА, Ботев(Пд) и Локо (Сф) беше безмилостен и не остави никакво съмнение в превъзходството - направи равен 2:2 с Ботев в Пловдив ( изравнителен гол на Петров в 88 минута), и спечели безапелационно останалите мачове срещу преките конкуренти и то по начин ,който не остави никакво съмнение че е най-добрия отбор в България в онзи момент. Есенния водач Локо(Сф) беше победен в прекия мач с 5:0. Като Левски и Локо(Сф) доколкото си спомням бяха единствените отбори които не прибегнаха до хитринката да избегнат резултат 0:0.
Тогава и нашите отбори се представиха и много добре в ЕКТ. ЦСКА елиминира Монако и после отпадна от Хамбургер. Ботев беше на косъм да направи голямата сензации -съвсем малко не им достигна ,а и съдията не им позволи да елиминират Байерн(М) след 1:4 в Мюнхен( резултата лъже - мача беше напълно равностоен като Ботев си вкараха автогол и допуснаха 2 гола в последните минути) и 2:0 в Пловдив. Левски елиминира актуалния шампион на Германия тогава Щутгарт след 1:1 в София и 2:2 като гост( като във втория мач го надигра категорично и само пропуските ги лишиха от по-убедителен успех) . В следващия кръг Левски срещна шампиона на СССР- Днепър(Днепропетровск) след победа с 3:1 в София и 2 отменени гола за Левски( справедливо) трябваше да играе реванша в Кривой рог на връх националния празник на СССР- 7-ми ноември -деня на Великата Октомврийска революция. Чуха се мнения ,че Левски трябва да отпадне за да не се разваля настроението на съветските другари , като дори всесилния Генерален Секретар на КПСС , Бащатата на всички трудещи се по света др К.Черненко е известен с пристрастията си към Днепър- "така че акъла си опичайте да не стане някой фаул". Отделно на треньора на Левски В.Методиев-Шпайдела му е припомнено какво му се случи предишния път когато елиминира съветски отбор ( за по-младите фенове с отбора на Локо(Сф) елиминира Динамо(К) след този мач В.Методиев и доста играчи на железничарите бяха наказани заради непристойно поведение към съветските другари ,като Шпайдела беше и уволнен). В крайна сметка Левски загуби с 0:2 и отпадна като втория гол на украинците дори аз бих спасил но Михайлов не можа или не искаше,а малко преди края Ем.Спасов пропусна дузпа( много пресилена).
Стигаме до най-скандалния мач в историята на българския футбол- на финала за Купата между Левски и ЦСКА се стига до непристойни сцени, сблъсъци и грубости , като сигнал за всичко става признатия от съдията А.Яшаров първи гол на ЦСКА след като Г.Славков играе очевидно на 2 пъти с двете си ръце с топката преди да я вкара във вратата на Левски. За по-младите Г.Славков взе топката с ръце пред гърдите на Н.Илиев и я вкара във вратата на Левски. Но съдията призна гола. Преди мача шефа на Левски Кр.Чакъров е молил Ем.Спасов и Пл.Николов,които вече имат подписан договор с Порто ( който стана шампион на Европа 2 години по-късно) да не излизат на терена понеже се готви "нещо" срещу Левски, за нещастие и двамата играха и бяха наказани и контрактите им отпаднаха. Интересно е че Яшаров е 4-я съдия който е назначен за съдия на този мач. Предишните 3-ма мистериозно се разболяват или по-точно си вадят болнични само и само да не ръководят въпросния мач. За мен няма съмнение че цялата история за този мач и последвалите наказания беше работа на фен №1 на ЦСКА- М.Балев. Само и само да спре футболния отбор на Левски , тогава се очакваше че в близките 5 години никой не може да спре Левски, тогава средната възраст на отбора беше под 23 години. За мен това беше най-силния отбор на левски заедно с онзи от средата на 90-те.
Тогава и нашите отбори се представиха и много добре в ЕКТ. ЦСКА елиминира Монако и после отпадна от Хамбургер. Ботев беше на косъм да направи голямата сензации -съвсем малко не им достигна ,а и съдията не им позволи да елиминират Байерн(М) след 1:4 в Мюнхен( резултата лъже - мача беше напълно равностоен като Ботев си вкараха автогол и допуснаха 2 гола в последните минути) и 2:0 в Пловдив. Левски елиминира актуалния шампион на Германия тогава Щутгарт след 1:1 в София и 2:2 като гост( като във втория мач го надигра категорично и само пропуските ги лишиха от по-убедителен успех) . В следващия кръг Левски срещна шампиона на СССР- Днепър(Днепропетровск) след победа с 3:1 в София и 2 отменени гола за Левски( справедливо) трябваше да играе реванша в Кривой рог на връх националния празник на СССР- 7-ми ноември -деня на Великата Октомврийска революция. Чуха се мнения ,че Левски трябва да отпадне за да не се разваля настроението на съветските другари , като дори всесилния Генерален Секретар на КПСС , Бащатата на всички трудещи се по света др К.Черненко е известен с пристрастията си към Днепър- "така че акъла си опичайте да не стане някой фаул". Отделно на треньора на Левски В.Методиев-Шпайдела му е припомнено какво му се случи предишния път когато елиминира съветски отбор ( за по-младите фенове с отбора на Локо(Сф) елиминира Динамо(К) след този мач В.Методиев и доста играчи на железничарите бяха наказани заради непристойно поведение към съветските другари ,като Шпайдела беше и уволнен). В крайна сметка Левски загуби с 0:2 и отпадна като втория гол на украинците дори аз бих спасил но Михайлов не можа или не искаше,а малко преди края Ем.Спасов пропусна дузпа( много пресилена).
Стигаме до най-скандалния мач в историята на българския футбол- на финала за Купата между Левски и ЦСКА се стига до непристойни сцени, сблъсъци и грубости , като сигнал за всичко става признатия от съдията А.Яшаров първи гол на ЦСКА след като Г.Славков играе очевидно на 2 пъти с двете си ръце с топката преди да я вкара във вратата на Левски. За по-младите Г.Славков взе топката с ръце пред гърдите на Н.Илиев и я вкара във вратата на Левски. Но съдията призна гола. Преди мача шефа на Левски Кр.Чакъров е молил Ем.Спасов и Пл.Николов,които вече имат подписан договор с Порто ( който стана шампион на Европа 2 години по-късно) да не излизат на терена понеже се готви "нещо" срещу Левски, за нещастие и двамата играха и бяха наказани и контрактите им отпаднаха. Интересно е че Яшаров е 4-я съдия който е назначен за съдия на този мач. Предишните 3-ма мистериозно се разболяват или по-точно си вадят болнични само и само да не ръководят въпросния мач. За мен няма съмнение че цялата история за този мач и последвалите наказания беше работа на фен №1 на ЦСКА- М.Балев. Само и само да спре футболния отбор на Левски , тогава се очакваше че в близките 5 години никой не може да спре Левски, тогава средната възраст на отбора беше под 23 години. За мен това беше най-силния отбор на левски заедно с онзи от средата на 90-те.
honda написа:Интересно и аз исках да пиша за това първенство- то ми е любимото. Едно от най-интересните и оспорваните. Шампион стана Левски след като спечели едва 18 мача и загуби 6( реално 8 понеже направи и 2 равенства 0:0 за което тогава не присъждаха точки). През пролетта в домакинствата си срещу Миньор, Пирин и Дунав Левски не можа да спечели нито една точка, но в мачовете срещу преките конкуренти- ЦСКА, Ботев(Пд) и Локо (Сф) беше безмилостен и не остави никакво съмнение в превъзходството - направи равен 2:2 с Ботев в Пловдив ( изравнителен гол на Петров в 88 минута), и спечели безапелационно останалите мачове срещу преките конкуренти и то по начин ,който не остави никакво съмнение че е най-добрия отбор в България в онзи момент. Есенния водач Локо(Сф) беше победен в прекия мач с 5:0. Като Левски и Локо(Сф) доколкото си спомням бяха единствените отбори които не прибегнаха до хитринката да избегнат резултат 0:0.
+1914.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
honda написа:Интересно и аз исках да пиша за това първенство- то ми е любимото. Едно от най-интересните и оспорваните. Шампион стана Левски след като спечели едва 18 мача и загуби 6( реално 8 понеже направи и 2 равенства 0:0 за което тогава не присъждаха точки). През пролетта в домакинствата си срещу Миньор, Пирин и Дунав Левски не можа да спечели нито една точка, но в мачовете срещу преките конкуренти- ЦСКА, Ботев(Пд) и Локо (Сф) беше безмилостен и не остави никакво съмнение в превъзходството - направи равен 2:2 с Ботев в Пловдив ( изравнителен гол на Петров в 88 минута), и спечели безапелационно останалите мачове срещу преките конкуренти и то по начин ,който не остави никакво съмнение че е най-добрия отбор в България в онзи момент. Есенния водач Локо(Сф) беше победен в прекия мач с 5:0. Като Левски и Локо(Сф) доколкото си спомням бяха единствените отбори които не прибегнаха до хитринката да избегнат резултат 0:0.
аз бях на този мач,публиката беше 5 към 1 за ЛЕВСКИ .провокациите от червените бяха много.ритане ,блъскане,непозволени действия само с една цел да се угоди на милко балев и добри джуров. феса-съдия дано гори в ада имаше поръчение от бкп да заколи "синия" отбор и той го направи като всеки един турчин би го направил.
Отбор м. п. р. з. т. г.р.
1. Левски 30 18 6 6 40 66-37
2. ЦСКА 30 15 7 8 36 66-36
3. Ботев (Пд) 30 15 5 10 33 68-32
4. Локомотив (Сф) 30 13 8 9 33 45-41
5. Пирин (Бл) 30 12 7 11 31 42-43
6. Ботев (Вр) 30 13 3 14 29 48-42
7. Славия 30 14 2 14 29 49-48
8. Етър (В.Т) 30 14 1 15 28 49-50
9. Спартак (Пд) 30 11 7 12 27 47-52
10. Сливен 30 11 5 14 26 41-45
11. Черно море 30 11 7 12 26 41-45
12. Спартак (Вн) 30 11 4 15 26 35-49
13. Берое (Ст.З) 30 11 5 14 26 41-51
14. Дунав (Рс) 30 10 7 13 26 39-51
15. Миньор (Пк) 30 11 5 14 25 32-65
16. Черноморец (Бс) 30 8 5 17 21 35-57
Забележка. За мачовете, завършили 0:0, съгласно наредбата на шампионата не се дават точки. Поради това Левски има 2 точки по-малко срещу Миньор и Дунав.
След 29-ия кръг на шампионата се играе финалът за Купата на България Левски - ЦСКА 1:2. Поради редица остри сблъсъци по време и след мача секретариатът на ЦК на БКП препоръчва на БФС да извади от класирането в шампионата двата клуба и ги разформирова. Изпълнителното бюро на БФС (председател Иван Шпатов) изпълнява поръчката, като в последния 30-и кръг отсъжда служебни загуби 0:3 на Левски и ЦСКА. За шампион е обявен Ботев (Пд). Едва през 1990 г. БФС коригира тази несправедливост и обявява Левски за истински шампион за 1985 г. От „А” РФГ изпадат Миньор и Черноморец, а от „Б” РФГ на тяхно място влизат Ботев (Вр) и Академик (Св).
Освен шампионската титла Левски е лишен и от наградата за столичен шампион. Отнети състезателните права на Б. Михайлов, Пл. Николов, Н. Сираков, Ем. Велев, М. Байчев и треньорите В. Методиев и Ст. Китов. Разформирован е клубният съвет (председател Кр. Чакъров). Отнето е и името на клуба, който през лятото на 1985г. насилсвено е наречен Витоша, по решение на ГС на БКП под това име клуба се състезава до 1990г.
Резултатите на Левски срещу другите клубове:
ЦСКА 1:0 и 3:1
Ботев (Пд) 3:1 и 2:2
Локомотив (Сф) 5:0 и 3:1
Пирин (Бл) 1:1 и 0:1
Ботев (Вр) 2:0 и 1:1
Славия (Сф) 1:2 и 4:2
Етър (В.Т) 4:2 и 3:0
Спартак (Пл) 3:2 и 1:2
Сливен 0:0 и 4:1
Черно море (Вн) 2:2 и 3:2
Спартак (Вн) 3:2 и 2:1
Берое (Ст.З) 7:2 и 0:3*
Дунав (Рс) 2:1 и 0:0
Миньор (Пк) 0:0 и 2:3
Черноморец (Бс) 3:1 и 1:0
* Служебна загуба 0:3 поради изваждане на Левски от шампионата.
В мачовете от шампионата взимат участие следните футболисти:
29 мача – Б. Михайлов, П. Петров и Н. Илиев
24 мача – Р. Гочев
23 мача – М. Вълчев, Ем. Спасов и Ем. Велев
22 мача – Пл. Николов
20 мача – Пл. Цветков
19 мача – Кр. Чавдаров и Н. Сираков
15 мача – Кр. Коев
14 мача – М. Байчев
13 мача – А. Здравков и Б. Искренов
12 мача – Н. Тодоров
10 мача – В. Балевски
9 мача – П. Курдов
8 мача – Ст. Георгиев
7 мача – М. Кашмер
3 мача – К. Банков
1 мач – Вл. Делчев и М. Гълъбов
Голмайстори:
14 гола – Н. Сираков, 10 гола – М. Вълчев, 8 гола – Р. Гочев, 6 гола – Ем. Спасов, 5 гола – П. Петров, 4 гола – Н. Илиев и Пл. Цветков, 3 гола - Кр. Чавдаров, Б. Искренов и Ем. Велев, 2 гола – М. Байчев, 1 гол – Пл. Николов, П. Курдов, М. Кашмер и Н. Тодоров.
Треньори на тима са В. Методиев (Старши) и Ст. Китов(Помощник), а капитан Р. Гочев
1. Левски 30 18 6 6 40 66-37
2. ЦСКА 30 15 7 8 36 66-36
3. Ботев (Пд) 30 15 5 10 33 68-32
4. Локомотив (Сф) 30 13 8 9 33 45-41
5. Пирин (Бл) 30 12 7 11 31 42-43
6. Ботев (Вр) 30 13 3 14 29 48-42
7. Славия 30 14 2 14 29 49-48
8. Етър (В.Т) 30 14 1 15 28 49-50
9. Спартак (Пд) 30 11 7 12 27 47-52
10. Сливен 30 11 5 14 26 41-45
11. Черно море 30 11 7 12 26 41-45
12. Спартак (Вн) 30 11 4 15 26 35-49
13. Берое (Ст.З) 30 11 5 14 26 41-51
14. Дунав (Рс) 30 10 7 13 26 39-51
15. Миньор (Пк) 30 11 5 14 25 32-65
16. Черноморец (Бс) 30 8 5 17 21 35-57
Забележка. За мачовете, завършили 0:0, съгласно наредбата на шампионата не се дават точки. Поради това Левски има 2 точки по-малко срещу Миньор и Дунав.
След 29-ия кръг на шампионата се играе финалът за Купата на България Левски - ЦСКА 1:2. Поради редица остри сблъсъци по време и след мача секретариатът на ЦК на БКП препоръчва на БФС да извади от класирането в шампионата двата клуба и ги разформирова. Изпълнителното бюро на БФС (председател Иван Шпатов) изпълнява поръчката, като в последния 30-и кръг отсъжда служебни загуби 0:3 на Левски и ЦСКА. За шампион е обявен Ботев (Пд). Едва през 1990 г. БФС коригира тази несправедливост и обявява Левски за истински шампион за 1985 г. От „А” РФГ изпадат Миньор и Черноморец, а от „Б” РФГ на тяхно място влизат Ботев (Вр) и Академик (Св).
Освен шампионската титла Левски е лишен и от наградата за столичен шампион. Отнети състезателните права на Б. Михайлов, Пл. Николов, Н. Сираков, Ем. Велев, М. Байчев и треньорите В. Методиев и Ст. Китов. Разформирован е клубният съвет (председател Кр. Чакъров). Отнето е и името на клуба, който през лятото на 1985г. насилсвено е наречен Витоша, по решение на ГС на БКП под това име клуба се състезава до 1990г.
Резултатите на Левски срещу другите клубове:
ЦСКА 1:0 и 3:1
Ботев (Пд) 3:1 и 2:2
Локомотив (Сф) 5:0 и 3:1
Пирин (Бл) 1:1 и 0:1
Ботев (Вр) 2:0 и 1:1
Славия (Сф) 1:2 и 4:2
Етър (В.Т) 4:2 и 3:0
Спартак (Пл) 3:2 и 1:2
Сливен 0:0 и 4:1
Черно море (Вн) 2:2 и 3:2
Спартак (Вн) 3:2 и 2:1
Берое (Ст.З) 7:2 и 0:3*
Дунав (Рс) 2:1 и 0:0
Миньор (Пк) 0:0 и 2:3
Черноморец (Бс) 3:1 и 1:0
* Служебна загуба 0:3 поради изваждане на Левски от шампионата.
В мачовете от шампионата взимат участие следните футболисти:
29 мача – Б. Михайлов, П. Петров и Н. Илиев
24 мача – Р. Гочев
23 мача – М. Вълчев, Ем. Спасов и Ем. Велев
22 мача – Пл. Николов
20 мача – Пл. Цветков
19 мача – Кр. Чавдаров и Н. Сираков
15 мача – Кр. Коев
14 мача – М. Байчев
13 мача – А. Здравков и Б. Искренов
12 мача – Н. Тодоров
10 мача – В. Балевски
9 мача – П. Курдов
8 мача – Ст. Георгиев
7 мача – М. Кашмер
3 мача – К. Банков
1 мач – Вл. Делчев и М. Гълъбов
Голмайстори:
14 гола – Н. Сираков, 10 гола – М. Вълчев, 8 гола – Р. Гочев, 6 гола – Ем. Спасов, 5 гола – П. Петров, 4 гола – Н. Илиев и Пл. Цветков, 3 гола - Кр. Чавдаров, Б. Искренов и Ем. Велев, 2 гола – М. Байчев, 1 гол – Пл. Николов, П. Курдов, М. Кашмер и Н. Тодоров.
Треньори на тима са В. Методиев (Старши) и Ст. Китов(Помощник), а капитан Р. Гочев
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
valkaredgi написа:honda написа:Интересно и аз исках да пиша за това първенство- то ми е любимото. Едно от най-интересните и оспорваните. Шампион стана Левски след като спечели едва 18 мача и загуби 6( реално 8 понеже направи и 2 равенства 0:0 за което тогава не присъждаха точки). През пролетта в домакинствата си срещу Миньор, Пирин и Дунав Левски не можа да спечели нито една точка, но в мачовете срещу преките конкуренти- ЦСКА, Ботев(Пд) и Локо (Сф) беше безмилостен и не остави никакво съмнение в превъзходството - направи равен 2:2 с Ботев в Пловдив ( изравнителен гол на Петров в 88 минута), и спечели безапелационно останалите мачове срещу преките конкуренти и то по начин ,който не остави никакво съмнение че е най-добрия отбор в България в онзи момент. Есенния водач Локо(Сф) беше победен в прекия мач с 5:0. Като Левски и Локо(Сф) доколкото си спомням бяха единствените отбори които не прибегнаха до хитринката да избегнат резултат 0:0.
аз бях на този мач,публиката беше 5 към 1 за ЛЕВСКИ .провокациите от червените бяха много.ритане ,блъскане,непозволени действия само с една цел да се угоди на милко балев и добри джуров. феса-съдия дано гори в ада имаше поръчение от бкп да заколи "синия" отбор и той го направи като всеки един турчин би го направил.
И аз бях на стадиона и от 70-80 метра видях ръката на Г.Славков, но Яшаров не я видя или не искаше да я види. Жал ми е за онзи отбор можеше да достигне много далеч -всички момчета бяха много млади ,7-8 юноши на Левски. Мръсните номера на БКП започнаха доста преди това- първо не разрешиха на Ал.Марков( тогава беше национален състезател) да дойде при нас, после на Пл.Гетов( тогава той беше в най-добрата си форма) , наказаха Г.Йорданов-Ламята защото искаше при нас ,а не в ЦСКА. После дойдоха мачовете с Днепър ,като съм сигурен че не е имало натиск от съветска страна, натиска беше от нашите партийни лайна , всички знаем кой отбор беше под тяхната закрила. Даже след злополучния мач с Днепър излезе като анекдот разказван с голям кеф от цесекарите: " Катя Паскалева беше изнасилена в "Козия рог",а Левски беше изнасилен в Кривия рог"
Към 727150- любима на всеки левскар комбинация от цифри

Aз помня малко по късно мачовете след 88 и 89- и не мога да споря как е било -искам само един въпрос да задам на колегите във синьо!? Защо когато е за вас(положително) всичко е вярно!!? A когато ние кажем нещо или изкажем позиция, както сегашната ситоациа със БФС. И има доста разминавания и те очевадни няма един коректен да каже:- да във това сте прави във това не!> а винаги почвате със бъзиците за световната конспирациа и ние никога не сме прави нямали един доблестен, честен, искрен при вас човек.Aз винаги сам казвал мнението за подпирането на садите и то очевадното че е много грешно и че обезмисля всичко хубаво във един мач и винаги съм признавал
-
viking22 написа:Aз помня малко по късно мачовете след 88 и 89- и не мога да споря как е било -искам само един въпрос да задам на колегите във синьо!? Защо когато е за вас(положително) всичко е вярно!!? A когато ние кажем нещо или изкажем позиция, както сегашната ситоациа със БФС. И има доста разминавания и те очевадни няма един коректен да каже:- да във това сте прави във това не!> а винаги почвате със бъзиците за световната конспирациа и ние никога не сме прави нямали един доблестен, честен, искрен при вас човек.Aз винаги сам казвал мнението за подпирането на садите и то очевадното че е много грешно и че обезмисля всичко хубаво във един мач и винаги съм признавал
младо момче след като не помниш или си бил твърде малък по това време.редно е да прочетеш малко литература,но не тази на ГА ГА ,защото тя е вредна.
Върни се в “Футбол - България”