Кой стадион ще е домакин на финала за КУПАТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Кой стадион ще е домакин на финала за КУПАТА

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 мар 2012 12:45

Mourinio написа:
Avanti_Ragazzi написа:Националният на 90% или в краен случай Герена или Овча Купел. При наличие на 2 отбора от София на финала или извън София на финала като сега, винаги мача е в София. Единствено 2010 финала се игра в Ловеч, защото на практика за Поморие София е много далече, а те нямат много публика!!!

A Черно море - ЦСКА 2006 и Черно море - Литекс 2008, къде се играха? :lol: Варна си е направо до София :mrgreen:

Ми аз това съм написал, само Левски-Нефтохимик и Левски-Литекс не се играха в София, както и Берое-Поморие. Ако бъркам ме поправи? Ама не бъркам (тук не става дума за финалите от началото на 90те).
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 17 мар 2012 12:45

gilento93 написа:Ако на финала са Локомотив Пловдив и Лудогорец според мен със сигурност мача ще е в Стара Загора.Стадиона е с осветление,има доста неутрални хора,които също биха отишли да гледат,града е горе-долу по средата между Пловдив и Разград.+ според мен са доста. :)

Е, Стара Загоре хич не е по средата между Пловдив и Разград... Ако финалът е Локомотив - Лудогорец, Бургас е перфектния вариант според мен.
Изображение Изображение

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 17 мар 2012 12:46

Където и да се играе ако не участва Локо Пловдив стадиона ще е празен. Смятам, че финала ще е Лудогорец-Летекс, затова най-удобно ще е Търново или Севлиево.

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 17 мар 2012 12:48

madbutcher написа:Където и да се играе ако не участва Локо Пловдив стадиона ще е празен. Смятам, че финала ще е Лудогорец-Летекс, затова най-удобно ще е Търново или Севлиево.

Прав си за 2-те. Най-добре финала да е във Велико Търново.

Потребителски аватар
Purple Kush
Контакти:

Мнениеот Purple Kush » 17 мар 2012 12:52

При всички случаи Стара Загора или Бургас !
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 17 мар 2012 12:56

madbutcher написа:Където и да се играе ако не участва Локо Пловдив стадиона ще е празен. Смятам, че финала ще е Лудогорец-Летекс, затова най-удобно ще е Търново или Севлиево.

И Локо Пд като са домакини да не би да играят пред пълни трибуни.Стига глупости, че щели да играят пред празен стадион.Ями кажи от колко години не е имало ама наистина пълен стадион до краен предел на вътрешен мач?Където и да се играе публика от Разград ще има.Все пак това ще е исторически мач за града.Домакинските мачове го доказват - пълни трибуни и с последния, да не говорим за финал за Купата на България.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 мар 2012 12:57

Пак ще бъде на националния стадион.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 мар 2012 12:59

D.Georgiev написа:Поредната безсмислена тема на зуйчо. Можем да го съкратим на...
Какво ще направиш с тази тема? Ти ли ще решиш къде да е финалът?
Темата се познава по потребителя...

За теб е безмислена нали си селскко момче от разград
Не ми говори к во ще решавам аз ми си гледай там картофите и кервиза ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

don
Контакти:

Мнениеот don » 17 мар 2012 13:00

Ако Локо Пд или Лудогорец се класират със сигурност ще има публика, защото ще има еуфория, помните какво беше като играха Пирин и Берое на финалите ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 мар 2012 13:00

Като давате предположения за стадион, то вземайте в предвид факта същият да е що годе в добро състояние и с осветление, какво Търново и Севлиево ви е подгонило не зная.
Финалът ще е или в Стара Загора или на националния стадион в София, ако Литекс не стигне финал, то нищо чудно да е и в Ловеч.

Между другото е хубаво това да се решава преди почване на турнира, а не в неговият край, примерно сезон 2012/2013 финалът за купата ще е в Каварна и толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Футбол - България”