Sportingbet разследва Славия - Миньор?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Sportingbet разследва Славия - Миньор?

Мнениеот pesho_1913 » 12 мар 2012 23:07

MoNteSo написа:Да разследват Венци дебелия и съдиите.. Нашите футболисти играха със сърце и огромен хъс. Нервите които изхабиха след края на срещата, заради меко казано смешните решения на тримата нещастници, го доказват!

С кое толкова ви отрязаха съдиите? :roll:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 мар 2012 00:12

Жоржиньо написа:
MoNteSo написа:Да разследват Венци дебелия и съдиите.. Нашите футболисти играха със сърце и огромен хъс. Нервите които изхабиха след края на срещата, заради меко казано смешните решения на тримата нещастници, го доказват!

То Славия тоя сезон само със съдийска помощ бият,явно и първия мач и сега.

Леко баце леко :lol: :lol: :lol: В тоя мач пък какво нередно намерихте не знам ;)
Изображение

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 13 мар 2012 00:21

това са пълни глупости вече :) , искрено се разсмях. точно спортингбет да разследва славия. ако не знаеш са им спонсори и като има нещо първи ще извадят както стана с локо софия, ако не помниш. плюс това на бг мач да им бетнеш 200 300 евро и пада коеф. няколко поредни такива бета и сметката ти заминава с 1 евро лимит

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 13 мар 2012 00:23

Боже разбирам да бием с 7:6 тогава се гледа, ама да ми кажеш, че 2:1 е разследван резултат, е е толкова, колкото и да кажеш, че 1:0 в обикновен мач е за разследване. А и аз нещо не виждам кво толкова ревете от съдията. Човека просто е младок и му липсват още елементи в свиренето, никой не го е хващал и тнт.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 мар 2012 00:27

Viktor4o_Rs написа:
Жоржиньо написа:

То Славия тоя сезон само със съдийска помощ бият,явно и първия мач и сега.

Леко баце леко :lol: :lol: :lol: В тоя мач пък какво нередно намерихте не знам ;)

То имаше ли мач през последните 30 минути на срещата, поне аз такова нещо не видях. Нормално е да се бави играта, но една смяна да се извършва по 4-5 минути, всяко едно единоборство да завършва с нарушение в полза на Славия и да влиза лекарският екип, което също траеше около 4-5 минути, грубите влизания от страна на Славия, които са за картон, но някои от тях дори не бяха свирени и т.н. Както каза и Вангелов такива срещи не трябва да се играят и да се предлага такъв футбол на публиката, от тях футбола не печели, а губи и то много. Просто беше грозна картинка, то и заради това стадионите са празни, тъй като искаме да гледаме футбол, а не подобни пародии.

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 13 мар 2012 10:01

Ало Перник, колко пъти ви спасяваме от изпадане, а? Що тогава не ревахте от съдии и феърплей?
нямам подпис...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 мар 2012 12:01

B-1912 написа:това са пълни глупости вече :) , искрено се разсмях. точно спортингбет да разследва славия. ако не знаеш са им спонсори и като има нещо първи ще извадят както стана с локо софия, ако не помниш. плюс това на бг мач да им бетнеш 200 300 евро и пада коеф. няколко поредни такива бета и сметката ти заминава с 1 евро лимит

8-)

На мен ми се струва, че Чичо Венци разлайва кучетата на вятъра. Сега ще излезне чист като сълзица.
Идват мачове срещу Литекс, Левски и Лудогорец. От там може да падне някоя пачка ... Всяка пролет Чичо Венци ги прави тези циркове. Тази предполагам няма да е по-различна.
Мачът срещу Миньор обаче го гледах. Според мен се игра.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 мар 2012 12:04

v.r.s., пернишки наглец, знаеш ли че Данчо Юруков е със скъсани кръстни връзки от ритането ви бе разбирач :evil: :evil: :evil: Не сте толкова голям отбор, че да ни е страх от вас и да бавим времето, за съжаление Кушев още не е в час и второто полувреме се дръпнахме, вместо да ви пратим на резултат ;) Знаем за безумно големите ви комплекси и омраза към софийските отбори, но това е положението :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 13 мар 2012 12:46

mishkar написа:Ало Перник, колко пъти ви спасяваме от изпадане, а? Що тогава не ревахте от съдии и феърплей?

Я па тоя. Кога сте ни спасявали бе? Айде не пиши глупости :evil:
Иначе е срамно за вас, че последните 2 мача в София цяло второ полувреме бавите играта и лежите. И не ми казвайте, че не ви е страх от нас, защото на терена много си личи.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 мар 2012 14:50

Viktor4o_Rs написа:v.r.s., пернишки наглец, знаеш ли че Данчо Юруков е със скъсани кръстни връзки от ритането ви бе разбирач :evil: :evil: :evil: Не сте толкова голям отбор, че да ни е страх от вас и да бавим времето, за съжаление Кушев още не е в час и второто полувреме се дръпнахме, вместо да ви пратим на резултат ;) Знаем за безумно големите ви комплекси и омраза към софийските отбори, но това е положението :mrgreen:

Може да съм пернишки наглец, но казвам това което се случи на терена, а да кажеш, че времето не беше бавено не зная как да го нарека. За мен мача се игра, но второто полувреме футбол не се игра.
Това, че Юруков е със скъсани връзки, не означава, че нямаше безумни влизания от страна на играчи на Славия, които бяха подминавани от съдията.
Колкото до комплексите, не виждам причина да ги имам, с нищо софиянци не сте повече от останалите хора в България, а се държите точно така. А и самите събития преди мача, както и самата игра, говори за комплекси от ваша страна към Миньор, такива селски номера не се правят и в долните групи, но явно са нещо нормално за "голям отбор" като Славия.
И съвсем нормално е да си обичам отбора, което е причината да съм против всички останали, а софийските отбори са мразени навсякъде заради съдийските аванти и така е било винаги.

Върни се в “Футбол - България”