"Без милост, боляри" ще надъхва Етър през пролетта

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: "Без милост, боляри" ще надъхва Етър през пролетта

Мнениеот pesho_1913 » 29 фев 2012 14:43

Lunatic1914 написа:И на мен Етър винаги са ми били много симпатични, а Велико Търново е един от най- красивите ни градове! Има и друга причина- но тя е по незначителна....Търново е СИНЬО :)

Търново си е лилаво. Това, че примерно има един или два фенклуба на Левски не го прави синьо.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 29 фев 2012 14:47

Кой пуска темата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега:,,Много искам Етър да се завърне в "А" група.'' , преди : ,,Даваме на Шумен'' -винаги повече сте се интересували от нас , отколкото от вашия отбор!

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 29 фев 2012 14:53

Успех на Етър! Има много отбори които имат място в А група, но уви не случват на нормални собственици. Спартак Вн, Спартак Плевен, Дунав Русе, Ботев Пловдив, Нефтохимик и разбирасе Пирин Благоевград. Жалка държава! Допуска да се подиграват с любовта на хиляди фенове, заради благото на тиквениците които ги управляват! Успех на Етър, както и на другите голями отбори които съм изброил.
Фалшива коса, фалшив футбол!

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 29 фев 2012 14:55

drughi написа:Изображение

По молба на старши треньора на Етър Цанко Цветанов, Фен клуб Етър проектира и изработи знаме, което от днес краси съблекалнята на виолетовите на стадион "Ивайло". Знамето е с размери 5 х 1,5 метра и е в духа и цветовете на болярския клуб. На него стои надпис „БЕЗ МИЛОСТ, БОЛЯРИ!”, целящ да мотивира футболистите за предстоящите тежки битки за влизане в "А" група. Изобразен е и цар Ивайло, чието име носи стадиона в старата престолнина, както и хълма Царевец – символа на града и Второто българско царство.
Председателят на Фен Клуб Етър изрази подкрепата на феновете към новия треньор и новодошлите играчи в отбора, като надеждата на привържениците е в клуба да се възвърне позабравения в последните години шампионски дух.
Цанко Цветанов и капитана на отбора – Александър Томаш благодариха за подаръка и подкрепата и от своя страна обещаха да направят всичко по силите си за постигане на общата цел.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=256159

Много искам Етър да се завърне в "А" група. Желая им го от все сърце!

Много искаш, щото много ги обичаш, или щото не искаш един друг отбор да се завърне?! Аз пък много искам дерби.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 29 фев 2012 14:56

:roll: ще ги видим етър мн се надъхаха нещо последно време :roll:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 фев 2012 15:10

Успех Боляри! Заслужавате да сте в "А" група.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 фев 2012 15:43

Bourgas написа:Велико Търново заслужава отбор в елита. Успех, боляри и от мен!

Аз също ги харесвам и им пожелавам успешен бараж! Първото място е запазено за Нафтата :twisted:
[center]Изображение[/center]

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 29 фев 2012 16:09

petkan написа:

Аз също ги харесвам и им пожелавам успешен бараж! Първото място е запазено за Нафтата :twisted:

Според мен, след съботния мач ще си промениш мнението :) Желая успех на болярите, но ще почакат!

За мен е безкрайно интересно, какъв е тоя небивал наплив за влизане в "елита", при положение, че доскоро никой не искаше да се бута там?!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 фев 2012 16:42

noctambulist написа:
petkan написа:

Според мен, след съботния мач ще си промениш мнението :) Желая успех на болярите, но ще почакат!

За мен е безкрайно интересно, какъв е тоя небивал наплив за влизане в "елита", при положение, че доскоро никой не искаше да се бута там?!

И аз това се питам, ама на! :)
А болярите ги гледах в контролата с Черноморец и мога да те уверя, че играят изключително грамотен и дисциплиниран футбол ;) За мое съжаление, по-добър от този на Нафтата (през есенния полусезон. В момента нямам наблюдения докъде са я докарали). Но в сравнение с Ботев, Етър играят по-качествен футбол също. Ще го разберете след два-три кръга, но ще е късно ;)
[center]Изображение[/center]

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 29 фев 2012 18:34

petkan написа:
И аз това се питам, ама на! :)
А болярите ги гледах в контролата с Черноморец и мога да те уверя, че играят изключително грамотен и дисциплиниран футбол ;) За мое съжаление, по-добър от този на Нафтата (през есенния полусезон. В момента нямам наблюдения докъде са я докарали). Но в сравнение с Ботев, Етър играят по-качествен футбол също. Ще го разберете след два-три кръга, но ще е късно ;)

Е те, не че не си ни праснаха вкъщи, но все се надявам нашите да осъзнаят колко е важно да вървят нагоре.Квото сабя покаже.

Върни се в “Футбол - България”