ПРОСТ ЛИ Е БОРИМИРОВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue_ power1
Контакти:

Re: ПРОСТ ЛИ Е БОРИМИРОВ?

Мнениеот blue_ power1 » 09 ное 2008 18:11

Да,прост е във вашите очи, защото недолюбва чорбата,за нас,истинските левскари не е така.Отборът ни в момента не е от най-добрите,но не Боримиров е виновен за това положение.Има си треньори....Изказвайте си мнението за вашите смешници,чорбета!!!Да го д_ _ _ _е....

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 09 ное 2008 18:32

Ako не сте разбрали кодираното съобщение - да го духате свинчета. Кво стана с голямата преднина?
От утре съм локомотивец!

ticho@teacher
Контакти:

Мнениеот ticho@teacher » 10 ное 2008 00:51

Аз съм левскар,но признавам,че Данито е просто момче. Кокала- също.Те,обаче не са виновни. Виновен е този ,който ги е назначил.

ticho@teacher
Контакти:

Мнениеот ticho@teacher » 10 ное 2008 01:22

ticho@teacher написа:Аз съм левскар,но признавам,че Данито е просто момче. Кокала- също.Те,обаче не са виновни. Виновен е този ,който ги е назначил.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 ное 2008 02:05

Алоууууу, попая, ти пък къв си, че тръгна в тема за Боримиров да коментираш и Балъков бе, келеш?! Онзи ден се върнах от Украйна и се запознах с много тяхни бивши национали, не те знам на колко си години, ама помниш ли един Игор Шалимов дето играеше в Шалке?!...... Този човек мятал табуретки когато България вкарвала на Германия 94-та, ............... останал без табуретки, щото имал само две ))))).........Страшно уважаваше, Лечков, Стоичков, но този човек ( а аз го помня като невероятен футболист!!!! ), каза, че Балъков е най-добрия!!!!...... На един мач му казали, че трябва да пази него!!!! Първото полувреме го опазил! След мача, Бала отишъл да му стисне ръката! Този човек ми каза " Ти представяш ли си?! САМИЯ Балъков дойде да ми стисне ръката!!!!!!"........... Не ми пука за мнението ти, ама заради този човек се почувствах още сто пъти повече българин!!!!!........ А ти какъв си?! Не е ясно, нали?!...............

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 ное 2008 02:11

Искам две думи да кажа и по темата!!!!
Хех, много бързо забравихте как Боримиров последните години вадеше Левски и го изкара до Шампионска Лига! Евала на това момче!..... Бил тъп, не можел да говори! Простотии! Днес когато вкараха на Спартак, той беше до флагчето на ъгловия ( не с костюм !!!! ) и първи прегърна голмайстора!!!!!..... На него му трябва време! Щом толкова време се справи като футболист и Мюнхен и в Левски, ще се справи и на този пост!....... До вчера риташе топка, а не се занимаваше с журналисти! Е.....изтърва се един път ( визирам мача с ЦСКА, когато се показа като простак! ), но това всичко е въпрос на рутина! Но той е "куче" момче! На 20 години май си вкара гола на световното!.............Въобще не коментирам гола му в Глазгоу!......Дайте му време!..........

Върни се в “Футбол - България”