НОВО БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
НОВО БФС
СТИГНАХМЕ ДЪНОТО .КЪДЕ ПО НАДОЛУ? НЯМА ЛЕВСКИ НЯМА ЦСКА КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ Е ШАМПИОН КАТО СТИГНАХМЕ АНДОРА.ИСКАМЕ НОРМАЛЕН А НЕ ЕВТИН ТРЕНЬОР НА НАЦИОНАЛНИЯ.АКО ТРЯБВА САМО ЧУЖДИ СЪДИИ ДА СВИРЯТ А РФГ.ЧУЖДИ ПРОКУРОРИ ДА СЛЕДЯТ ПЪРВЕНСТВОТО.УЕФА ПЛАЩА ДОСТАТЪЧНО ПАРИ.ДЪРЖАВАТА СКАПАНА ДА ДАДЕ СТАДИОНИТЕ НА КЛУБОВЕТЕ. НИКАКВИ ОШФОРНИ ФИРМИ СОБСТВЕНИЦИ.НАМАЛЯВАНЕ НА А ГРУПА ДО 12 ОТБОРА.ВСЪЩНОСТ ЗА КАКВО МЕЧТАЯ ПРИ ТАЯ БОЛНА ДЪРЖАВА "УМРЯЛА"
Re: НОВО БФС
Батето,поне ме расмиваше!ТЕЗИ ме карат да плача!Но койото и да стане шеф на БФС,ще гони винаги клубни интереси!Такива сме си! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
nn72 написа:Батето,поне ме расмиваше!ТЕЗИ ме карат да плача!Но койото и да стане шеф на БФС,ще гони винаги клубни интереси!Такива сме си!
ТЕ ГОНАТ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ.КЪДЕ СА ПАРИТЕ .КАК МОЖЕ ГРУЗИЯ КИПЪР ГЪРЦИЯ ДА ИМАТ СКЪПИ ТРЕНЬОРИ.ГЪРЦИЯ СТАНА ЕВРОШАМПИОН БЕЗ ЕДИН ИЗВЕСТЕН ИГРАЧ НО С ДОБЪР ТРЕНЬОР.ДАЙТЕ ОТ СПЕСТЕНИТЕ 2 МИЛИАРДА ОТ НАС САМО 2 МИЛИОНА ОТ ИЗЛИШЪКА ЗА ДОБЪР ТРЕНЬОР.И БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ РАЗБИРА КЪДЕ ОТИВА ИЗЛИШЪКА
Излишъкът естествено е в ТЯХ!!!
Виж колите,къде почиват,колко банкета правят годишно!Но клубните пристрастия,още повече им вземат акъла! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
пич, за клубните пристрастия много се лъжеш. Тия там се интересуват как да приберат кинти, боли ги кура за отборите. Ония заклетите левскари и цесекари и тн ги няма отдавна, повярвай.
- plamen etov
- Контакти:
tprodanov написа:пич, за клубните пристрастия много се лъжеш. Тия там се интересуват как да приберат кинти, боли ги кура за отборите. Ония заклетите левскари и цесекари и тн ги няма отдавна, повярвай.
ПРАВ Е ЧОВЕКА,А НЙЕ САМО СЕ ПСУВАМЕ ПО ФОРУМИТЕ И СТАДИЬОНИТЕ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Върни се в “Футбол - България”