цска-черно море,уговорен мач!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

plamen_bgr
Контакти:

Re: цска-черно море,уговорен мач!!!!

Мнениеот plamen_bgr » 07 ное 2008 21:06

valio_av написа:Г-н Диков,стягай се бате,чака те страшно много работа :D :D :D

ama ne moga da razbera toia Dikov ot koi e ot sinite ili 4ervenite :D

plamen_bgr
Контакти:

Мнениеот plamen_bgr » 07 ное 2008 21:07

maina написа:не ви ли е срам само за такива глупости да говорите или с чорбари прости трябва дасе разправяме , които видяли че черноморец бяха слаби първото полувреме и се разцифвирха че бил уреден или още някой ще се прави на сашо диков!
кур за селяци като вас , които мислят само за наредени мачове и хванати съдии!

mi to sled toia ma4 men sha mae sram da sa obajdam ako sam Lefskar pak ne znam :D

ludak89
Контакти:

Мнениеот ludak89 » 07 ное 2008 21:23

Ем верно уговорен е мача аз лично подкупих Alex с 1 лев ( не за друго ми толко имах в джоба) да иде да се почерпи, апак той ми обеща да си вкара автогол в замяна. :P Вече се чувствам спокоен, че левски ще ни дишат прахта, след като уговорих мача.

ludak89
Контакти:

Мнениеот ludak89 » 07 ное 2008 21:28

BGarmy написа:
angelov написа:
TROMA написа:ABE KADE GI CHUVATE TEZI RABOTI BE SLADURI SLADKI :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Днес в еврофутбола за това се говореше. Пак казвам, че не мога да съм сигурен дали е така. Но нали за това са форумите да обсъждаме разни теми.

Тия дето ходят по еврофутбол и по-цял ден седат там си хар4ат заплатите и нормално да ги хване параноята за такива мисли

Мда прав си, когат отида до нашия Еврофутбол винаги има един дядка и преказва за мачове се едно ги разбира.Чудно ми е кат си охака пенсията в залози какво прави :D

Sisi_Levskarkata
Контакти:

Мнениеот Sisi_Levskarkata » 07 ное 2008 21:30

не мога да разбера, защо само за уредени мачове мислите? въвъ всеки кръг имал уреден мач, съдии подкупени и тн. Просто май нямате с какво друго да се занимавате. Левски завинаги в моето сърце.

Върни се в “Футбол - България”