Наказанието - " Мач без публика "
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Наказанието - " Мач без публика "
В Англия са по-прагматични.Повече камери по стадионите и глоби за провинилите се и наказания за посещения на отбора.Но хранителната верига Боби и ко предпочитат да налагат глоби на клубовете и да наказват И нормалните фенове.А във всяка агитка има и ненормалници.За това съм твърдо против да наказват едни за сметка на други.Няка колективна отговорност,господа.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Наказанието "мач без публика" щеше да е страхотно ако клубовете се интересуваха от това на стадиона да има хора. Защото тогава те щяха лека полека да забранят достъпа на проблемните индивиди до стадионите и причината за каквито и да е наказания щеше да отпадне.
Така или иначе аз все още си мисля, че решението не се свежда до ограничаването на разни лумпени по стадионите. В края на краищата това, което тези хора правят за да предизвикат наказанието освен, че е забранено от БФС май кажи-речи винаги е забранено и от законите на държавата. Именно от там трябва да се започне. А не... щом било футболна работа.. 24 часа в ареста и глоба, максимум условна.
Ако утрепам някой с камък, който съм метнал нарочно и това стане на улицата ще ме съдят като убиец.
Ако го направя на стадиона съм.. футболен хулиган. Логика...
Така или иначе аз все още си мисля, че решението не се свежда до ограничаването на разни лумпени по стадионите. В края на краищата това, което тези хора правят за да предизвикат наказанието освен, че е забранено от БФС май кажи-речи винаги е забранено и от законите на държавата. Именно от там трябва да се започне. А не... щом било футболна работа.. 24 часа в ареста и глоба, максимум условна.
Ако утрепам някой с камък, който съм метнал нарочно и това стане на улицата ще ме съдят като убиец.
Ако го направя на стадиона съм.. футболен хулиган. Логика...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Наказанието без публика е неприятно поради две причини. Първата- лишават с клубовете от приходи. То така сме я вързали и цъфнали, ами и това. И второ-мотивацията на футболистите рязко спада.
Върни се в “Футбол - България”