Изчезващ спрей
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Изчезващ спрей
Изчезващият спрей в България одавна е изчезнал
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Captain Stottlemeyer
Себастиан Фетел написа:В България може да използваме пяна за бръснене
А зимата - въглищен прах...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бай китаец ще продаде бая спрей... 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
rebel написа:MoNteSo написа:Добре бе какво значи спреят ще влезе в Англия през 2015 ?![]()
Нямат технологично време да поръчат няколко стотин спрея, или ги е страх какъв ефект би имало върху срещите на острова
![]()
Защото в Англия за разлика от тук има правила, които се приемат и се спазват. И затова ти казват от 2015 т.е. от следващото първенство. Иначе Англия първа въведе голлинията, та от какво да се "страхуват".
Ми то първенството не е започнало. Дори мачът за суперкупата не е игран. А мисля се вижда, че наистина върши работа. Не е като с видеоповторението дето е 50на50 дали ще помогне, защото пак крайното решение е на съдията.
Всяка нова технология е добре дошла! Днес спрей, утре видео повторения!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
- superspiro
- Контакти:
sin4ec написа:Бай китаец ще продаде бая спрей...
За А група, ако го въведат, може да се уреди и някой наш човек.
When you walk through a storm, hold your head up high...
MoNteSo написа:rebel написа:MoNteSo написа:Добре бе какво значи спреят ще влезе в Англия през 2015 ?![]()
Нямат технологично време да поръчат няколко стотин спрея, или ги е страх какъв ефект би имало върху срещите на острова
![]()
Защото в Англия за разлика от тук има правила, които се приемат и се спазват. И затова ти казват от 2015 т.е. от следващото първенство. Иначе Англия първа въведе голлинията, та от какво да се "страхуват".
Ми то първенството не е започнало. Дори мачът за суперкупата не е игран. А мисля се вижда, че наистина върши работа. Не е като с видеоповторението дето е 50на50 дали ще помогне, защото пак крайното решение е на съдията.
Защото тези промени се вземат от предната година,а не тъй айде това ни хареса ще го въведем. Нали трябва съдиите да бъдат обучавани в тези нови промени, има си и бюрократични процедури и т.н..
Върни се в “Футбол - България”