Марица, Конелиано и Рилецо се завърнаха във "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Re: Марица, Конелиано и Рилецо се завърнаха във "В" група

Мнениеот Braveheart73 » 12 юни 2014 08:09

Явно гледате само крайния резултат, но пропускате една ключова подробност за влизането на Марица Пловдив.
Те бяха в група с отбора от моя град - Борислав Първомай. Няколко кръга преди края в директния двубой нашите победиха Марица с 4:3...
И бяхме с 2 точки пред тях. Оставаха 4 мача с отбори от средата на класирането и тогава стана ясно, че Общината (където и аз работя) няма да има средствата да издържа отбора във В група... и Борислав направиха 2 равенства със средняци (между другото и Марица явно нямаха много желание, щото направиха домакинско равенство с Кричим). И в крайна сметка Първомай (умишлено) загуби повече точки в последните кръгове за да даде път на Марица!
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 12 юни 2014 11:37

stefani написа:Хвани единия, удари другия :lol:

Трудно,мога да намеря подходящите думи,за да отговоря на простотията която си написал...Съжалявам те. :|
Относно темата:честито на Маричката и останалите отбори!

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 12 юни 2014 13:28

sudromanista73 написа:
stefani написа:Хвани единия, удари другия :lol:

Трудно,мога да намеря подходящите думи,за да отговоря на простотията която си написал...Съжалявам те. :|
Относно темата:честито на Маричката и останалите отбори!

Аз мисля, че не е въпросът до трудност, а до време. Ако, трябва да изброим кои футболисти е дала "Марица" на България, нито ще ни стигне време, нито място.

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 12 юни 2014 18:35

Марица нямат право да са такива машини :D 6 гола!

Върни се в “Футбол - България”