Николай Жаров написа:daniel875 написа:Не са ми много симпатични и двата отбора, но ги уважавам заради големите традиции. Те наистина ги имаха и имат. Дали са изключително талантливи за времето състезатели, за които фирмените отбори от "демократичната епоха", могат само да сънуват. Между другото, едно време "Локомотив" игра в "Б" група. "Славия" не ги помня, но знам, че и те са го правили.
"Марек" е голям отбор, "Хасково" - не.
Твоето мнение провокира моята регистрация във форума! Първо привет на всички

. Как Определи отбор,който за 4 години стигна от Зоните до ' А група ' за малък ! И двата отбора 'Марек' и 'Хасково' имат традиции ,и не мисля че е редно да ги коментираме негативно ! Хасково прави стадион ,който ще има осветление,LED табло,нови седалки,нов терен с дренаж,съблекални,вип ложи и т.н ! Следя работата по стадиона всеки ден-живея на 60 метра от него! Не можеш да си представиш колко хора се разочароваха ,когато не ни дадоха лиценз ! И искам да ти кажа е минимум 5000 зрители ще има на всеки домакински мач,за разлика от другите "Грандове" А ако гледаш един мач на 'Хасково" мисля че ще си промениш мнението,защото играчите са млади,сработени и има страхотен колектив !
Толкова сте ми смешни тези със изказванията - отбор с традиции. Голям отбор. Ала бала, приказки от 1001 нощ.
Първо кой от отборите е с традиции? ФК Марек 2010 или ФК Хасково 2009?? Че те са отбори на по 3-4 години?
Второ какви точно са традициите на тези отбори? Едните ги помня с президента им с Бентли и продадени мачове, другите не ги помня кога за последно са играли в А група. За 60 години съществуване едните имат една купа на България, другите един полуфинал. Ами то на базата на тези успехи всички отбори някога състезавали се в който и да е турнир са големи отбори с традиции.
Който и новак да се добере да мишкува в А група всеки сезон и се почва една и съща песен - отбор с традиции, футболен център, итн. По футболни центрове вече сме задминали Бразилия сигурно.
Истината е че в модерния футбол традиции не играят, играят пари. А Група с 10 отбора, 4 мача един срещу друг, два изпадащи (един директно и един бараж). Това е решението. Всичко друго е замазване на положението.