Пускат в " А" група " Марек " и " Хасково"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Пускат в " А" група " Марек " и " Хасково"

Мнениеот hd29 » 06 юни 2014 20:53

Red_Neck написа::)
Не знам как имате очи (феновете на Славия и Локо Сф) да коментирате темата с кръводарителите .....
2/3 от мачовете във втората седмица бяха меко казано "съмнителни" и Херо е абсолютно прав, че само 2 отбора играха чесно - Берое и Черноморец.
От цялата работа намазаха точно вашите 2 отбора .... с един вагон публика общо.
Нямам представа колко години поред Локото ще "организира" оставането си в групата, но с Марек и Хасково ще е много по-лесно, отколкото без тях - факт!

Ами,като само Берое и Черноморец са играли честно,виж само мачовете между тях и Славия и Локомотив и ,кой колко точки е спечелил в тях

Потребителски аватар
Николай Жаров
Контакти:

Мнениеот Николай Жаров » 07 юни 2014 08:29

daniel875 написа:Не са ми много симпатични и двата отбора, но ги уважавам заради големите традиции. Те наистина ги имаха и имат. Дали са изключително талантливи за времето състезатели, за които фирмените отбори от "демократичната епоха", могат само да сънуват. Между другото, едно време "Локомотив" игра в "Б" група. "Славия" не ги помня, но знам, че и те са го правили.
"Марек" е голям отбор, "Хасково" - не.

Твоето мнение провокира моята регистрация във форума! Първо привет на всички ;) . Как Определи отбор,който за 4 години стигна от Зоните до ' А група ' за малък ! И двата отбора 'Марек' и 'Хасково' имат традиции ,и не мисля че е редно да ги коментираме негативно ! Хасково прави стадион ,който ще има осветление,LED табло,нови седалки,нов терен с дренаж,съблекални,вип ложи и т.н ! Следя работата по стадиона всеки ден-живея на 60 метра от него! Не можеш да си представиш колко хора се разочароваха ,когато не ни дадоха лиценз ! И искам да ти кажа е минимум 5000 зрители ще има на всеки домакински мач,за разлика от другите "Грандове" А ако гледаш един мач на 'Хасково" мисля че ще си промениш мнението,защото играчите са млади,сработени и има страхотен колектив !

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 07 юни 2014 11:45

Николай Жаров написа:
daniel875 написа:Не са ми много симпатични и двата отбора, но ги уважавам заради големите традиции. Те наистина ги имаха и имат. Дали са изключително талантливи за времето състезатели, за които фирмените отбори от "демократичната епоха", могат само да сънуват. Между другото, едно време "Локомотив" игра в "Б" група. "Славия" не ги помня, но знам, че и те са го правили.
"Марек" е голям отбор, "Хасково" - не.

Твоето мнение провокира моята регистрация във форума! Първо привет на всички ;) . Как Определи отбор,който за 4 години стигна от Зоните до ' А група ' за малък ! И двата отбора 'Марек' и 'Хасково' имат традиции ,и не мисля че е редно да ги коментираме негативно ! Хасково прави стадион ,който ще има осветление,LED табло,нови седалки,нов терен с дренаж,съблекални,вип ложи и т.н ! Следя работата по стадиона всеки ден-живея на 60 метра от него! Не можеш да си представиш колко хора се разочароваха ,когато не ни дадоха лиценз ! И искам да ти кажа е минимум 5000 зрители ще има на всеки домакински мач,за разлика от другите "Грандове" А ако гледаш един мач на 'Хасково" мисля че ще си промениш мнението,защото играчите са млади,сработени и има страхотен колектив !

Толкова сте ми смешни тези със изказванията - отбор с традиции. Голям отбор. Ала бала, приказки от 1001 нощ.
Първо кой от отборите е с традиции? ФК Марек 2010 или ФК Хасково 2009?? Че те са отбори на по 3-4 години?
Второ какви точно са традициите на тези отбори? Едните ги помня с президента им с Бентли и продадени мачове, другите не ги помня кога за последно са играли в А група. За 60 години съществуване едните имат една купа на България, другите един полуфинал. Ами то на базата на тези успехи всички отбори някога състезавали се в който и да е турнир са големи отбори с традиции.
Който и новак да се добере да мишкува в А група всеки сезон и се почва една и съща песен - отбор с традиции, футболен център, итн. По футболни центрове вече сме задминали Бразилия сигурно.
Истината е че в модерния футбол традиции не играят, играят пари. А Група с 10 отбора, 4 мача един срещу друг, два изпадащи (един директно и един бараж). Това е решението. Всичко друго е замазване на положението.

Потребителски аватар
Николай Жаров
Контакти:

Мнениеот Николай Жаров » 08 юни 2014 07:44

Принципно си много прав,и напълно се съгласявам с твоето мнение ! 10 отбора в 'А група ' - даже ако трябва да отговарят на всички изисквания трябва да са 7 ! Два Софийски тима не отговарят изобщо,и един Пловдивски,на финансовите условия! Как така отбори с 10 милионни задължения вземат лиценз :roll: ! Хасково и Марек ако се хвърлят на всички мисля, че ще са от полза на първенството ! Но ще стане както Любимец-в началото се хвърлиха да остават в А-група ,но Боби и компания си поговориха с г-н Сталев и почнаха да дават мачовете ! За какви лицензи говорим,страх ги е че и двата Новака в 'А група няма да се съгласят да продават мачовете и нещата ще се объркат ! Въобще Първенството е толкова корумпирано,че с удоволствие гледам театър :) Всичко се решава в полза на ''Фортуна'' в момента !

Върни се в “Футбол - България”