Детски турнир по футбол-елате и гледайте!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Детски турнир по футбол-елате и гледайте!

Мнениеот sin4ec » 30 май 2014 21:23

Днес и утре на терените при ПЖИ в столичния квартал Слатина се провежда турнир за деца, родени 2004 година. Попаднах там случайно, и останах очарован от видяното! Участват отбори от цялата страна, някои са от футболни клубове, други от определени училища, трети-от частни детски клубове, обаче си струва да се види на живо! Дечицата играят със страст и плам, има сълзи в очите след загуба и неподправена радост след гол и победа! Няма я злобата към противника, няма пари и задкулисни игри-всъщност ТОВА е истинският футбол! Има доста непохватни отигравания( нормално), но има и изпълнения, на които и Меси, и Роналдо биха ръкопляскали. В доста отбори има и момичета( позволено е от правилата). Българският футбол бил мъртъв-как ли пък не! Глупости! Като гледах две деца как жално плачеха след загуба, а тренерът ги успокояваше, ми се обърна сърцето-и в същото време се сетих за президентите с дежурното" Играчите плачат в съблекалнята" ... Пародия и цирк. :) Децата играят, и още как! Днес бяха квалификациите, а утре сутринта са преките елиминации. Аз утре съм по работа, но ако някой от вас няма какво да прави и е наблизо-отидете и погледайте. Повярвайте, струва си! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

iliyan

Re: Детски турнир по футбол-елате и гледайте!

Мнениеот iliyan » 30 май 2014 21:59

Няма нужда да ходя до Слатина ! Всяка събота на терените на МГУ малчуганите ритат ;) Е аз не ритам , но играя баскетбол в залата !
Щом ти се гледат деца просто идвай всяка събота на терените на МГУ. Ако на теб ти се рита - и татковците също ритат топката ;)
Миналата събота даже един от журналистите беше около терена. Не съм студент , нито служител на МГУ , но там си заслужава :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2014 22:37

iliyan написа:Няма нужда да ходя до Слатина ! Всяка събота на терените на МГУ малчуганите ритат ;) Е аз не ритам , но играя баскетбол в залата !
Щом ти се гледат деца просто идвай всяка събота на терените на МГУ. Ако на теб ти се рита - и татковците също ритат топката ;)
Миналата събота даже един от журналистите беше около терена. Не съм студент , нито служител на МГУ , но там си заслужава :)

Ти гледаш, ама други не гледат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 май 2014 13:31

Идвам :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - България”