Дискусия: груба игра!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Дискусия: груба игра!

Мнениеот Кашчей » 08 май 2014 15:19

W84me написа:
Кашчей написа:
W84me написа:Наглостта на някои хора няма край! Сватбата вчера след дузпата нямаше отсъден фал в полза на Левски.

Викаш, може някой и да не е гледал мача и да ти повярва :mrgreen:
Имаше едно положение 10-15 минути преди този случай, който се коментира в темата, когато футболист на "Левски" си пъхна крака между краката на футболист от "Ч. Море", който след това падна по гръб и си удари доста лошо главата в тил. Това стана в малкото наказателно поле, ама и тогава нямаше нарушение, нали?! Нормален аут от съдийска и левскарска гледна точка.

Имаше една ситуация, малко преди края, при която футболист на ЧМ влезе с двата крака срещу наш играч, не последва съдийски сигнал. Не се видя кой беше нашия футболист.

Гузна съвест и компенсации, които са характерни за съдиите въобще, а за нашите на квадрат. Само че, едното не винаги компенсира другото. Дузпа и червен картон не са равни на фаул и евентуално пак червен картон, но далеко от вратата.
Ако беше отсъдил първото нарушение, за което казвам в горният си пост, нещата щяха да се развият по друг начин. Дали "Ч. Море" щяха да реализират е съвсем отделен въпрос.

Лично мнение, но съм убеден, че докато съдиите се притесняват за нарядите си, а съдийската комисия за мандата си, ако нещо не е в угода на Левски.. така ще бъде.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 май 2014 15:33

Кашчей написа:
W84me написа:
Кашчей написа:
W84me написа:Наглостта на някои хора няма край! Сватбата вчера след дузпата нямаше отсъден фал в полза на Левски.

Имаше едно положение 10-15 минути преди този случай, който се коментира в темата, когато футболист на "Левски" си пъхна крака между краката на футболист от "Ч. Море", който след това падна по гръб и си удари доста лошо главата в тил. Това стана в малкото наказателно поле, ама и тогава нямаше нарушение, нали?! Нормален аут от съдийска и левскарска гледна точка.

Имаше една ситуация, малко преди края, при която футболист на ЧМ влезе с двата крака срещу наш играч, не последва съдийски сигнал. Не се видя кой беше нашия футболист.

Гузна съвест и компенсации, които са характерни за съдиите въобще, а за нашите на квадрат. Само че, едното не винаги компенсира другото. Дузпа и червен картон не са равни на фаул и евентуално пак червен картон, но далеко от вратата.
Ако беше отсъдил първото нарушение, за което казвам в горният си пост, нещата щяха да се развият по друг начин. Дали "Ч. Море" щяха да реализират е съвсем отделен въпрос.

Лично мнение, но съм убеден, че докато съдиите се притесняват за нарядите си, а съдийската комисия за мандата си, ако нещо не е в угода на Левски.. така ще бъде.

Ама ти вярно си дървен философ ! В угода на Левски,та в угода на Левски ! Три години,две дузпи ! Не те ли е срам !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 май 2014 15:40

Черният козел написа:
Кашчей написа:
W84me написа:
Кашчей написа:

Ама ти вярно си дървен философ ! В угода на Левски,та в угода на Левски ! Три години,две дузпи ! Не те ли е срам !!!

Дай ми пример кой друг отбор е сменял Съдийската комисия у нас, след неуспешен за него мач? И странно.. пак срещу Черно Море!
Чакам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 май 2014 15:54

Това не го оспорвам.Лошото е ,че си пристрастен ! Ако е винаги в полза на Левски,мислиш ли,че мача със Славия нямаше да се добута до победа от съдията ! Съдиите са ни некъдърни,но и поръчкови ! Защо Ст.Младенов мислиш,че пищи от съдиите почти след всеки мач ? Ще ти кажа,защото не е глупав и знае,че възможностите на отборите са изравнени и леко побутване може да се окаже фатално ! И си е прав човека,на това му се вика психология !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 май 2014 16:30

Черният козел написа:Това не го оспорвам.Лошото е ,че си пристрастен ! Ако е винаги в полза на Левски,мислиш ли,че мача със Славия нямаше да се добута до победа от съдията ! Съдиите са ни некъдърни,но и поръчкови ! Защо Ст.Младенов мислиш,че пищи от съдиите почти след всеки мач ? Ще ти кажа,защото не е глупав и знае,че възможностите на отборите са изравнени и леко побутване може да се окаже фатално ! И си е прав човека,на това му се вика психология !

Ако леко ви подкарат, всички пищящи, като в Англия(говоря за треньори и президенти, че и футболисти) тук ще стане по-добро място за футбол.
Лично аз ще съм ти благодарен, ако ми дадеш пример със сменена съдийска комисия, заради един мач и постоянното оплакване от съдийството на един отбор!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 май 2014 16:38

Тук трябва след всеки кръг да се сменя съдийската комисия,докато се научат да свирят !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 май 2014 19:43

Черният козел написа:Тук трябва след всеки кръг да се сменя съдийската комисия,докато се научат да свирят !

С това съм съгласен, но.. има едно но.. кой ще свири след 5 кръга, защото във всеки мач съдията е виновен?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 май 2014 20:03

Кашчей написа:
Черният козел написа:Тук трябва след всеки кръг да се сменя съдийската комисия,докато се научат да свирят !

С това съм съгласен, но.. има едно но.. кой ще свири след 5 кръга, защото във всеки мач съдията е виновен?!

Ами като я сменят 2-3 пъти,може и да почнат да свирят по-правилата ! Ако пак се правят на луди,се канят съдии от чужбина,ако няма пара за тая цел да спират първенството ! Стига сме гледали циркове !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 май 2014 20:07

Черният козел написа:
Кашчей написа:

Ами като я сменят 2-3 пъти,може и да почнат да свирят по-правилата ! Ако пак се правят на луди,се канят съдии от чужбина,ако няма пара за тая цел да спират първенството ! Стига сме гледали циркове !!!

Аз имам друго предложение:
На футболистите, ако нарушат правилата им налагат глоби-да ги налагат и на съдиите при явно незачитане на правилата, защото човек може и да сгреши, но когато греши цял мач надали е само от некадърност.. примерно -лишаване от хонорар за съответният мач. Да, работил е, но некачествено, явно си е затварял очите.. без хонорар и поне месец без наряди... да видим как ще преживеят загубата на 5 бона заради "слагане"
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 май 2014 20:18

Кашчей написа:
Черният козел написа:
Кашчей написа:

Аз имам друго предложение:
На футболистите, ако нарушат правилата им налагат глоби-да ги налагат и на съдиите при явно незачитане на правилата, защото човек може и да сгреши, но когато греши цял мач надали е само от некадърност.. примерно -лишаване от хонорар за съответният мач. Да, работил е, но некачествено, явно си е затварял очите.. без хонорар и поне месец без наряди... да видим как ще преживеят загубата на 5 бона заради "слагане"

И така е хитро,важното е да се вземат мерки !

Върни се в “Футбол - България”