Кога ще стигнем Бундеслигата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Кога ще стигнем Бундеслигата?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 май 2014 23:04

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Captain Stottlemeyer написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ще стигнем Бундеслигата когато обявим война на германците и на другия ден доброволно се предадем.Станем задавстрийска област,но с право за глассуване в Бундестага.Може отборите в първата седмица да играят в трета дивизия,но поне ще им свирят немски съдии,а наказанията ще зависят от ГФС,а не от танцьор с фалшиво тупе.Но,понеже съм българин,жестоко се съмнявам че и тогава няма да намрим вратички да изхитруваме.Двеста години данайците не ни научха да бъдем горди със себе си,пет века шалварите не ни научиха да готвим,но за 50 години ,,освободилите'' ни на два пъти ни промениха манталитета.Нека промяната да започне от него.Впрочем от кога Херта Берлин не са ставали шампион

1931 година.

Благодаря за старанието наборе.Знам кога ,,старата госпожа е била шампион.Пишех за манталитет.Иронично.Как да ги стигнем германците като столичният им отбор не е ставал шампион от 80 години,а тук великите Левски и ЦСКА реват по всеки който дръзне да посегне към баницата.ПСЖ от столицата Париж е основан през....1970г.много след Литекс и Лудогорец и сега е гранд,а двата колоса на глинени крака реват по тях като след несподелена любов.

Наборе, хайде да не го обръщаме пак на спор София - провинция, защото така няма да стигнем доникъде. Иначе като даваш примери (като с ПСЖ), бъди коректен. ПСЖ е образуван през 1970 година от сливането на Пари ФК (основан през 1969 г.) и Стад Сен-Жермен (основан през 1904 година)... ;) Това за "колосите на глинени крака" е твое мнение и звучи доста по ленински... :lol: За днес от мен толкова по темата, лека нощ. :)
П.П. И все пак, за да бъдем съвсем коректни - нека извадим от споменатите 80 години годините, през които Херта не е бил столичен отбор, а отборът на Западен Берлин... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”