Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1Neutralen написа:1982 написа:Ти си свали твоите, цялата А група изпищя от вас, явно има нещо.
Нищо няма. Пищят само селски комплексари. Виж масата хора какво мислят, справка пълния Национален стадион в мачовете с Лацио и Валенсия...Мен не ме интересуват разни мижитурки какво мислят.
1Neutralen написа:Още доста трева трябва да изядете докато стигнете нивото на Лудогорец.Мачовете с Лацио и Валенсия показаха че Лудогорец е на почит, за разлика от разни други маргинални грандчета от София. Айде със здраве и дано се научите да играете модерен футбол.
Bourgas написа:Лудогорец и Ботев в момента са отборите, които правят всичко възможно да вземат най-добрите деца в цяла България. Няма какво да обяснявам тук, стигат ми разговорите с Ники Кръстев, за да разбера подмолните методи на тези отбори. Литекс са също в кюпа, но те поне в момента не са чак толкова актуални. Като гледам какво правят при мъжете, не могат подобни теми да ме учудят въобще. Има едно момче, което е запознато много, ако влезе тук и се разпише, ще ахнете. Наско, дека си?
1Neutralen написа:Още доста трева трябва да изядете докато стигнете нивото на Лудогорец.Мачовете с Лацио и Валенсия показаха че Лудогорец е на почит, за разлика от разни други маргинални грандчета от София. Айде със здраве и дано се научите да играете модерен футбол.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта