Наближава ли краят на ПФК "Левски"?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: Наближава ли краят на ПФК "Левски"?

Мнениеот daniel875 » 18 апр 2014 14:24

iliyan написа:
daniel875 написа:Бъди обективен, а не пристрастен. Рекордът между първия и втория - като разлика в крайното класиране - се държи от "Левски". Онзи "Левски", от пролетта на 2008 година, беше жалък. Въпреки всичко, не успяхте да победите рекорда ни.
Не се ли усещаш, че ако и вас, и нас ни няма, тогава трагедията ще е пълна. Лошото е, че и двата клуба фалираха. Това обаче не означава, че ще ставам от друг отбор. Времето ще промени нещата. Винаги е така.
Едно време нямаше цесекари, говорихме за ЦеДеНевисти.
След единадесетото ви място в елитната група БКП реши да ви преименува, за да се забрави по - лесно случилото се. Да, но ние помним.

И какво помните а ?! А Антверп , Олимпия , БАТЕ , Деберцен и т.н помните ли ги :lol: :lol: :lol:
Когато е имало ЦДНА баща ти бил ли е роден а ?!

Аз помня ЦДНА, за теб е ясно, че не е възможно. Между впрочем, "Антверп" беше един много силен отбор и крайният резултат заблуждава. "Левски" изигра един знаменит мач, който за жалост завърши със загуба.
За кой мач с "Олимпия" говориш? При първите срещи нашите откровено бойкотираха турнира, защото бяхме шампиони, а УЕФА ни прати в най - слабия турнир.
За БАТЕ съм съгласен, но за "Дебрецен" - не. МТК да ти говори нещо? Вторият GSM-оператор в България казваха, че е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 апр 2014 15:07

Ако помниш ЦДНА вероятно от разказите на дядо ти :lol: :lol: :lol:
Не знаех , че някой ще бойкотира парите :P :P :P
Усещаш ли колко е нелепо твърдението :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 апр 2014 15:32

iliyan написа:Ако помниш ЦДНА вероятно от разказите на дядо ти :lol: :lol: :lol:
Не знаех , че някой ще бойкотира парите :P :P :P
Усещаш ли колко е нелепо твърдението :lol: :lol: :lol:

Ти само си чувал за Никола Цанев, а аз съм го и гледал на живо.
Не е нормално шампионът да играе за Купата на УЕФА. ЦСКА, изключвайки отнемането на лиценза, както и първата от деветте титли, в останалите случаи е част от КЕШ. Някакъв проблем с разбирането?
Едно не мога да те разбера - какво ти пречат разградчани на теб, а и другите "червени"? Мене не ме дразнят. Миналата година заслужено спечелиха титлата за наша сметка. Вие какво толкова недоволствате?
Хората имат сто човека публика, която утре ще изчезне, а сте тръгнали да ги мачкате... Те сами с времето ще си отидат. Има обаче едно много НО - направиха коефициент за родния футбол във времена, когато това е непосилно. Само заради това заслужават адмирации.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 18 апр 2014 16:42

dimitar59 написа:
N3-BUL написа:На някой хора много им се иска да видят края на Левски но...няма да доживеят !!! Левски ще се вдигне и ще бъде по силен от всякога. Още следващата година ще сме шампиони иши в най лошия случей на второ място

Уви,ако в Левски се завърне неграмотника Гонзо,съдбата на клуба е сериозно застрашена.Няма никакви индикации,че Батков ще промени плановете си за привличането му.Ето защо повече от всякога се моля да се намери нов собственик на Левски,който да го отърве от това природно бедствие Гонзо и приближената му клика водена от Гаджев.

+ 1 ! В тази връзка имам предложение за смяна на заглавието на темата - Наближава ли краят на ПФК "Левски" ако в него се завърне Гонзо ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 апр 2014 16:50

daniel875 написа:Ти само си чувал за Никола Цанев, а аз съм го и гледал на живо.
Не е нормално шампионът да играе за Купата на УЕФА. ЦСКА, изключвайки отнемането на лиценза, както и първата от деветте титли, в останалите случаи е част от КЕШ. Някакъв проблем с разбирането?
Едно не мога да те разбера - какво ти пречат разградчани на теб, а и другите "червени"? Мене не ме дразнят. Миналата година заслужено спечелиха титлата за наша сметка. Вие какво толкова недоволствате?
Хората имат сто човека публика, която утре ще изчезне, а сте тръгнали да ги мачкате... Те сами с времето ще си отидат. Има обаче едно много НО - направиха коефициент за родния футбол във времена, когато това е непосилно. Само заради това заслужават адмирации.

Ти ако си гледал на живо Н.Цанев сега малко трудно ще уцелваш клавишите , а за ползване на РС въобще не може да става дума !
По вероятно да си го гледал в сънищата си :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 18 апр 2014 17:14

daniel875 написа:За кой мач с "Олимпия" говориш? При първите срещи нашите откровено бойкотираха турнира, защото бяхме шампиони, а УЕФА ни прати в най - слабия турнир.
.

Голям виц :)

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 24 апр 2014 11:55

valio_cska написа:Предвид цялата бъркотия в Българсия футбол и политическата обстановка, някак си остава на заден план "угасването", на един от най-големите Български клубове "Левски". Аз съм фен на ЦСКА от дете, и винаги съм мразел отбора на Подуяне, но в момента като ги гледам как, този клуб с традиции и огромна? фенска маса едва крета в А група а обещанията от Мустака и Тонев за нов стадион е напрактика мираж ! Сините ни другари от Подуяне сигурно са слепи, ако не виждат че Левски, вече е един посредствен клуб дори и за А група. Дори е обект на присмех и от ръководители, ветерани,фенове и настоящи футболисти на клуба. След 100 години за първи път, този клуб е заплашен от самоунищожение ! Питам се Аз къде са тези истински сърцати и "верни" фенове на отбора от крайния квартал на София ? Или явно феновете им омръзна от игричките на Батков и са решили да го оставят на произвола на съдбата ? "Закривам бардака", това бяха думите на Президента на Левски ! И това не може да обиди синия фен който явно и от злобата си по ЦСКА не осъзнават че това е истинска гавра и изнасилване на синия фен ! На 21 както и да завърши мача Левски едва ли ще се измъкне от там на където се е запътил. Съжалявам другари но играта за вас приключи !

Само един въпрос..."Аз съм фен на ЦСКА от дете, и винаги съм мразел отбора на Подуяне." - ЗАЩО?
"Дори е обект на присмех и от ръководители, ветерани,фенове и настоящи футболисти на клуба." -ИМЕНА ИМАТ ЛИ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ?
"Питам се Аз къде са тези истински сърцати и "верни" фенове на отбора от крайния квартал на София" ? - МИ КАК ДА ГИ ВИДИШ КАТО СИ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ КВАРТАЛ НА СОФИЯ?
" И това не може да обиди синия фен който явно и от злобата си по ЦСКА не осъзнават че това е истинска гавра и изнасилване на синия фен ! - ЗА ЗЛОБАТА..., - " ДРУГАРЮ МОЙ " КОГАТО МИ ОТГОВОРИШ!! Между другото, какво те интересува Левски който мразиш толкова силно от дете???
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Върни се в “Футбол - България”