Нефтохимик поиска да играе на ремонтиращия се ст. Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Нефтохимик поиска да играе на ремонтиращия се ст. Черноморец

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2014 10:53

pas написа:
Bourgas написа:Какво да направя? Ти какво направи като ви облякоха в розово и ви изгониха от стадиона? До колкото се сещам и сега не сте в "Храма"? Ако имам едни милиони в джоба, да ги изкарам и да купя стадиона от Събев, че да ви ги даря, че наистина ми писна на трибуквието.

Когато ни облякоха в розово нарочно ходих на стадиона със зелена фланелка. Признавам, преди това не съм го правил често. Когато прекръстиха отбора на Нафтекс, тогава се появиха най-много песни за Нефтохимик и се пееха най-силно. "Нафтекс" не помня някой, някога да е викал.

Подкрепях си отбора в Долно Езерово, във "В" група обикаляхме селата, ходих до Сливен, Несебър на домакинства.

И вие сте жертви и пионки, като нас. Но поне отстрани изглежда, че на вас ви харесва. Може би защото никога не се е чул сериозен глас от ваша страна, че това статукво не ви харесва.

Още си спомням мненията и тук и по други форуми как трябва да бъдем изгонени от стадион Нефтохимик /сега Лазур/. Не вярвам ти лично да си писал нещо подобно, но бяха ваши хора и това си беше нечувана наглост и безочие. А в това време останалите просто си мълчахте и ако сте мрънкали е било така, че никой да не чуе.

Щом ни следиш, да ти кажа и аз. Забелязваш ли, на някой да му харесва? Колко ходите вие на мачове, колко ходим и ние? Знаеш ли, че аз ходех на вашите мачове до преди няколко години и точно като бяхте Нафтекс никой не пееше, момчетата от агитката седяха на най-горния ред на "Лазур", тогавашния "Нефтохимик" и бяха на целия стадион не повече от 50-100 човека всеки мач в годината на изпадането ви, когато се пуснаха цялата школа да играе. Тя си беше шампионска, обаче в профи футбола не можаха да се справят.
Та, на кого му харесва? Ето, върнахте се на стадиона в началото на сезона, защо не го пълнехте, както обещавахте? Нали се върнахте след колко години лутане? Ако бяхте ходили по 4000 човека на мач и по 3 лв. билет, много по-малко от колкото цената на нашия, щяхте да плащате наема от 12 бона и нямаше да има такива проблеми.
За едно се радвайте, че нямате задължения като Черноморец, за останалото ви съжалявам. Защото диалог мога да имам аз лично с хора, които не ги в срам да си признават истините. Не мога да имам диалог с мантри, които са далеч от фактите.
Феновете на Черноморец не искат отбора им да изглежда по този начин, който е сега, а именно - източване, малоумно управление, та в това число и стадиона. Никой не го е искал, никой не се е радвал, че играем там. И никой не трябва да си мисли, че най-малко тези момчета са виновни за това.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 13 апр 2014 11:09

Истината е, че повечето привърженици си мълчат докато им е добре. Виж и в ЦСКА си харесват Томов в момента, нищо че след няколко месеца пак ще го гонят с камъни.

Към нашите хора също може да има подобни упреци, даже и в момента. Но се касае по-скоро за вътрешни проблеми, по които се мълчи, защото такъв е момента.

Но когато се разбиват основите на футбола в града, когато се правят такива чудовищни машинации, когато се гаврят с обикновените привърженици, тогава да се мълчи - това не го разбирам.

Тези заеми на Черноморец не се натрупаха за един ден, стадион Черноморец не е руина от вчера, играете на чужд стадион от много години вече, управлението ви е същото през целия този период. И кога щяхте да надигнете глас?

Едва сега, когато изпадането е неизбежно и черните облаци се сгъстяват. Извинявай, че ще съм директен, но е прекалено късно. Ако преди 5 години имахте ясна фенска позиция, това нямаше да се случи. Но вие си замълчахте тогава и хората ви изработиха.

Не сте виновни, че сте повярвали на красиви обещания, но сте виновни, че когато видяхте унищожението на градския съперник се обърнахте на другата страна и се усмихнахте, защото вашата градинка тогава изгреждаше добре /поне външно/.

Няма да ти хареса, но аз наистина смятам, че и вие си имате вина. Не, че ще помогне, но поне си дайте ясна сметка, че и вие не сте направили нищо, за да спрете разрухата. Сега наистина ви съчувствам, защото знам колко ще е трудно. Но много хора няма да съжаляват, защото вие 10 години си мълчахте и дори се подигравахте на падналите.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2014 11:13

Вина имат всички. Аз за Черноморец, ти за Нефтохимик и обратното. Няма две мнения. Грешката в позицията ни беше, че ние се разграничихме от стадиона и масово хората спряха да ходят на Черноморец само и само заради стадиона. И грешката е, че момчетата от фенклуба не го изказаха това нещо гласно, а оставиха останалите да спрат с мачовете, без ръководство и т.н. да знаят защо. Не, че някой от ръководството, освен Киряков, колкото и смешно да звучи, ще бъдат засегнати от това, че ходят по 500 човека на мач. Жалко, но факт.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 апр 2014 12:04

pas написа:Истината е, че повечето привърженици си мълчат докато им е добре. Виж и в ЦСКА си харесват Томов в момента, нищо че след няколко месеца пак ще го гонят с камъни.

Към нашите хора също може да има подобни упреци, даже и в момента. Но се касае по-скоро за вътрешни проблеми, по които се мълчи, защото такъв е момента.

Но когато се разбиват основите на футбола в града, когато се правят такива чудовищни машинации, когато се гаврят с обикновените привърженици, тогава да се мълчи - това не го разбирам.

Тези заеми на Черноморец не се натрупаха за един ден, стадион Черноморец не е руина от вчера, играете на чужд стадион от много години вече, управлението ви е същото през целия този период. И кога щяхте да надигнете глас?

Едва сега, когато изпадането е неизбежно и черните облаци се сгъстяват. Извинявай, че ще съм директен, но е прекалено късно. Ако преди 5 години имахте ясна фенска позиция, това нямаше да се случи. Но вие си замълчахте тогава и хората ви изработиха.

Не сте виновни, че сте повярвали на красиви обещания, но сте виновни, че когато видяхте унищожението на градския съперник се обърнахте на другата страна и се усмихнахте, защото вашата градинка тогава изгреждаше добре /поне външно/.

Няма да ти хареса, но аз наистина смятам, че и вие си имате вина. Не, че ще помогне, но поне си дайте ясна сметка, че и вие не сте направили нищо, за да спрете разрухата. Сега наистина ви съчувствам, защото знам колко ще е трудно. Но много хора няма да съжаляват, защото вие 10 години си мълчахте и дори се подигравахте на падналите.

Искаш да кажеш, че ние трябва да реагираме както реагирате вие? кОЙ НЕ бил пискал, кой не знам си какво. Ние си знаем какво правим и не искам някакви хора със съмнителни познания по материята "Футболно общество" да ми обясняват как техния начин на мислене е правилен и ние трябва да сме идиоти като тях. Ние сме друго ниво, разбираш ли!? Ние не се занимаваме със....знаеш какво. Не можеш да ни намериш по всяко време във фитнесите, не носим ножчета в джоба и не атакуваме някой, който си е облякъл зелена фланелка...няма да продължавам повече, просто се опитвам да ти обясня, че не можеш да спреш многообразието на мисленето на хората. Няма да обяснявам и обвинявам никого в нищо. Каквото мога по скромните си възможности, помагам на любимия си отбор.

П.С Благодаря на хората, които се отзоваха

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 апр 2014 12:04

По темата.....Този текст е стар, отдавна е дискутиран и коментиран. Само истински трол може да прави втора провокация. Модераторите да се намесят и да заключат, блокират или каквото трябва там да направят

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 апр 2014 14:57

Нефтохимик защо не поиска да играе в Созопол ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 13 апр 2014 17:47

pas написа: Пак ли ти бе?! Няма ли да се спреш с провокативните теми?! И няма ли да те спрат най-накрая?! После защо те псували хората! Само не ми обяснявай, че пак сондираш мнения!

Само за информация - стадионите за този сезон са вече заявени, промени няма как да има, освен при наказания или някакви крайно необичайни събития. Тази статия е напълно безсмислена, глупава и провокативна. Защо копираш само подобни статии - това вече е въпроса за теб?!

A теб какво те притеснява? Или толкова си от Нефтохимик? Ако някога съм засегнал отбора ти, си в грешка! Какво й е провокативното на темата? Ами псувайте, след като нямате други думи... И какво станало ако играете на стадиона на Черноморец? Скоро може да стане така, че на Нефтохимик /Лазур/ никой да не играе!

Върни се в “Футбол - България”