Проблемите на новаците са два:ю
паричен- не издържат на финансите на големите и на тотаджийските отбори
БФС - отборите, които влизат нямат лоби в БФС и всички съдии свирят в полза на другите отбори. Всички казва "тия са малки и няма кой да вика". Да тук изключваме Лудогорец и Ботев по понятни причини, но другитге отбори като почнат мачовете и направят 1-2 победи и започват секирите. А в края на първенството цирковете на Локо Сф, ЦСКА, Славия, Локо Пд....са безценни.
Новаците в "А" група - тенденции и проблеми
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Новаците в "А" група - тенденции и проблеми
Интериорни врати - Врати хармоника
k_oleto написа:Аз съм на мнение, че вместо да се режат отборите в А група и да се затриват центрове, то по-логично би било да се обърне сериозно внимание на Б-група. Както се вижда, освен Ботев и Лудогорец, другите новаци са изкарали по има - няма два-три сезона и то все борейки се за спасение. Т.е от долу не влиза качество и това не вдига нивото на футбола. Ако всяка година влиза по един Лудогорец или Ботев, то нещата ще са цвете и първенството ще е убийствено.
Стига с тея мечти Чехия и Унгария са държави с по 10 мил. население [повече потребители от нас които сме 7,3 мил.*] с минимална заплата 310 Евро[ повече хора които могат да отделят пари за билети наи вече в провинцията а нашта е 175*]и те нямат повече от 3-4 отбора които да с голямо финансиране и всяка година с мерак да играят в групите на Евротурнирите.Така че приказките за убитите центрове са смешни.Ние в момента имаме 11 отбора издържани от богати хора като само 4-5 от тях имат капацитет да се класират в групите на Евротурнирите[а това е наи важното нещо за всички държави в Европа без първите 5-6 топ първенства*]а другите[*от които някои едвам не фалирват-Черноморец и Локомотивите от СФ. и ПД.] могат само да живуркат в А група.Така че извода е ясен А група с 10 наи много 12 отбора.
k_oleto написа:Аз съм на мнение, че вместо да се режат отборите в А група и да се затриват центрове, то по-логично би било да се обърне сериозно внимание на Б-група. Както се вижда, освен Ботев и Лудогорец, другите новаци са изкарали по има - няма два-три сезона и то все борейки се за спасение. Т.е от долу не влиза качество и това не вдига нивото на футбола. Ако всяка година влиза по един Лудогорец или Ботев, то нещата ще са цвете и първенството ще е убийствено.
Те центровете сами се закриха и от години не работят. Никой не им е виновен,че работят против себе си и никой не е длъжен да ги вкарва в А група, защото са били центрове на времето .
Върни се в “Футбол - България”