Фенове на Левски пребиха журналист
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фенове на Левски пребиха журналист
Българи - юнаци! Българи - юнаци!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
El Commandante написа:Тва са глупости, правилното заглавие трябваше да бъде: Пияни фенове на Левски се сбиха помежду си,един от тях се оказа журналист...
Жалтият го е написал най-точно. Алкохолът не е детска играчка и никому не прощава.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
alexdb написа:Мда, кой крив кой прав не е от такова значение. Такива неща не трябва да стават - футбола е само игра. Жалко е като някой избива комплекси по този начин.
След цялото озверяване от всякакви фенове все по-често се замислям не е ли време да се забрани проф. футбол и да се върнем към аматьорския, където нещата са много по-различни.
Различни са, верно е! Иди на некой аматьорски мач (в окръжните групи са такива) и ще усетиш разликата...

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
цмизи написа:автора, да не си бил ти този журналист ,че знаеш подробности ,или си бил от биячите
Аз съм каратист - с простосмъртни не се занимавам

Леевски, оле

- Unforgiven_M
- Контакти:
gzagorov написа:Unforgiven_M написа:Набутал се целенасочено и съзнателно между шамарите, после се оплаква че шамарите видиш ли съвсем неочаквано се активирали...
Ти олигофрен ли си?
Не, не съм олигофрен. Ако обаче на теб ти е трудно да разбираш - да ти обясня като на такъв - значи като видиш група пияни, които не познаваш, какво правиш - ходиш ли да се буташ неканен между шамарите или ги подминаваш? Ако удареният журналист, който също е бил пиян си е изпросил сам боя - кой му е виновен? И най вече защо после реват журналистите, търсейки сензация в един пиянски инцидент? Пребили били журналист... Ударили са един пиян келеш.
Защо заглавието не е - Пиян журналист провокира фенове!
Върни се в “Футбол - България”